Ovulasyon

Ben 7. Günde başladım ama düşük yaptıktan sonra adetim duzensizlesti.
düşükten sonra yumurtalıklar nasıl çalışır bilmiyorum malesef ama bu testleri adet bitiminden itibaren kulanın. Benim arkadasım adetinin bittiği gün yumurtlamaya başlıyordu çünkü bende yaşadım öyle durumu her ay değişiyor yumurtlama günleri kullanmaya devam edin belki zamanı vardır. Bu testlere göre henüz ovulasyon yok.

arkadaşlar merhaba. normalde 31 günde bir adet oluyorum. bugün adetten itibaren 15. günüm. yani benim 17. gün perşembe yumurtlama günüm olması lazım. ovulasyon günü oluşan yumurta akı kıvamında akıntım henüz başlamadı ama ıslaklığım var hissediyorum. krem kıvamında bej rengi akıntım oldu dün. bugun düne göre daha çok ıslaklık var ama vücut ısısı takibi benim kafamı karıştırdı. siz de bi bakar mısınız adet günümden bu gune kadar her sabah 7 de ölçütüm .vucut ısım şöyle;

1.GÜN--unutmuşum
2.GÜN-35.7
3.GÜN-35.7
4.GÜN-35.6
5.GÜN-uyumuşum *
6.GÜN-36.0
7.GÜN-unutmuşum*
8.GÜN-35.9
9.GÜN-35.6*
10.GÜN-35.6
11.GÜN-35.7*
12.GÜN-35.9
13.GÜN-35.3* (hatta bu kadar düşük mü diye 2 defa ölçtüm aynı çıktı)
14.GÜN-35.6*
15.GÜN-35.7

yıldız olanlar ilişki olan günler
bu tabloya göre en düşük ısı 35.3 . acaba 14. gün yumurtlama olmuş olabilir mi ne dersiniz?

arkadaşlar merhaba. normalde 31 günde bir adet oluyorum. bugün adetten itibaren 15. günüm. yani benim 17. gün perşembe yumurtlama günüm olması lazım. ovulasyon günü oluşan yumurta akı kıvamında akıntım henüz başlamadı ama ıslaklığım var hissediyorum. krem kıvamında bej rengi akıntım oldu dün. bugun düne göre daha çok ıslaklık var ama vücut ısısı takibi benim kafamı karıştırdı. siz de bi bakar mısınız adet günümden bu gune kadar her sabah 7 de ölçütüm .vucut ısım şöyle;

1.GÜN--unutmuşum
2.GÜN-35.7
3.GÜN-35.7
4.GÜN-35.6
5.GÜN-uyumuşum *
6.GÜN-36.0
7.GÜN-unutmuşum*
8.GÜN-35.9
9.GÜN-35.6*
10.GÜN-35.6
11.GÜN-35.7*
12.GÜN-35.9
13.GÜN-35.3* (hatta bu kadar düşük mü diye 2 defa ölçtüm aynı çıktı)
14.GÜN-35.6*
15.GÜN-35.7

yıldız olanlar ilişki olan günler
bu tabloya göre en düşük ısı 35.3 . acaba 14. gün yumurtlama olmuş olabilir mi ne dersiniz?
Bu kadar uğraşa ne gerek var ki ? kasık ağrısı ve akıntı demek yumurtlama demek sadece kendinizi biraz dinleyin farkedeceksiniz.

Bayanlar bende 9. Gün ovulasyon testi yapmaya başladım 16.gun pozitif yakaladım ama bugün 18.gun hala pozitif testim daha önce böyle birşey yaşayan oldumu?

kızlar selam. bişey soracaktım. benim ovulasyon günüm 10 aralıktı . ama hala kasık ağrılarım devam ediyor. hatta bazen belim ve sırtım bile ağrıyor. göğüslerim hassas , uçları hafifa acıyor. adetime de 7-8 gün var. sizce hala ovulasyonun sancısı devam ediyor olabilir mi ne dersiniz ?
Merhaba arkadasim merak ettim bende de aynibdurum oldu da hamileymiş misiniz acaba?

Ben de bu sabah regl oldum :) insallah bu ay olur senin de. Ovulasyon testi ile hamile kalmistim ben tavsiye ederim beki kuaniyorsundur tabi de.
yok canım hiç kullanmadım ovulasyon testi regl olursam 3. günü hormonlarıma baktırmaya gidicem :)

Bayanlar kapıda ödemeli bildiğiniz site varmı ben buraları bilmedgm için kapıdan ödemeli bi siteden almam gerekiyor ovulasyon testini eczanede daha pahalı biliyorsnz yardımcı olur musunuz kapıda ödeme olan ama kargo yok yakında
Merhaba oğlunuz var sanırım ovulasyon da hangi günleri değerlendirdiniz

Back
X