ovulasyona bakarmısınız

hiraboz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
128
12
28
29
kızlar az önce yaptım yumurtlama varmı bugün

Eklentiler

• IMG_20240429_212729_075.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 57
2 gündür yapıyorum adetin 14. günü bugün o yüzden hep böylemi çıkar silikmi olur

teste devam edeyimmi asu ilk defa ovulasyon kullanıyorum
Bence iyice silik çıkana kadar test yapmaya devam edip değerlendirmelisin . Ben bu ay kullandım . 2. Kullanışım birincisinde hemen hamile kalmıştım şimdi yine belirtiler var nasip bakalım .
Ben sana kendi testimi atayım . Tarihleri saatleri yazıyor. Tik attığım günleri değerlendirdik . Sperm kaliteli olsun diye bir gün ilişki oldu bir gün ara verdik . Benim pik olduktan sonra yani koyu olunca da yapmaya devam ettim silik çıkınca çatlamış oluyor yapmayı bıraktım .

Eklentiler

• D3662DD9-E5CA-4C1B-A553-0CD0A11BBC03.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 50
biraz geç yapmaya başlamışım ben

asu başka yapmadm yorumlarmısın
Ortadaki en koyusu sanırım yumurtlama o gün olmuş . Sen silik olana kadar yapmaya devam et arkadaşım çok silik çıkınca yapma artık ama o günleri de değerlendirin .
Testi yapmadan üç saat önce idrarımı yapıp sıvı almayı bırakıyordum ben . Sıvı aşımına dikkat etmeye çalış

asu o dündü malesef değerlendiremedm

biraz geç yapmaya başlamışım ben
Olsun ben garanti olsun diye öyle yaptım sen yumurtlamayı yakalamışsın zaten rahat ol bu geceyi değerlendirin yarın silik çıkarsa yine değerlendirin devam edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…