Ovülasyon koyulaşmaya başladığı zamanlar garanti olsun diye birer gün arayla değerlendirmek lazım. En koyu günü ve devamındaki iki günü de değerlendirirsen inşallah güzel sonuçlar alırsınızasu o dündü malesef değerlendiremedm
çoook çook teşekkür ederim darladım sizi son bir sorum var yani bir yöntem varmı uzanmak kalkmamak afedersin akıyo benden spermOlsun zaten çatlaması bugündür büyük ihtimalle. Ama bugün ve yarın kesin değerlendirin
Rica ederim ne demekçoook çook teşekkür ederim darladım sizi son bir sorum var yani bir yöntem varmı uzanmak kalkmamak afedersin akıyo benden sperm
gebelik olursa sana çokkk dua edicem asu çokk teşekkür ederimRica ederim ne demekaklında soru kalırsa YouTube da da videolar var ovülasyon testi ile ilgili aklında olsun .
Ben çok video izledim sorduğun şeyle ilgili . Çoğu doktor bir faydası yok diyor ama bir kaç doktor da hemen kalkmayın poponuzun altına bir tık yüksek yastık koyun hemen WC gitmeyin vajinal duş hemen almayın diyor . Ben kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum.
Yastık koyup bir saat uzanıyorum . Sonuçta bit zararı yok faydası da şüpheli en iyisi yapmak
duanıda bekliyorum ☺☺gebelik olursa sana çokkk dua edicem asu çokk teşekkür ederim
Merhaba benim bugün biraz koyulaştı 8.gün yapmaya başladımOlsun zaten çatlaması bugündür büyük ihtimalle. Ama bugün ve yarın kesin değerlendirin
Aminnnn inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben de sana boş bol dua ederim benim 5 güne belli olacak haberleşiriz inşallahgebelik olursa sana çokkk dua edicem asu çokk teşekkür ederim
Sizin fotoda 2. Test pik yumurtlama olmuş . Tarihler yazmıyor ama o ikinci test hangi günün acabaMerhaba benim bugün biraz koyulaştı 8.gün yapmaya başladım
Tarihlerini yazıp atabilir misinizMerhaba benim bugün biraz koyulaştı 8.gün yapmaya başladım
inşallah seninde benimde gebelik haberimizi alırız ☺Aminnnn inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben de sana boş bol dua ederim benim 5 güne belli olacak haberleşiriz inşallah
Son adet 17 Nisan. 25, 26, 27, 28, 29 Nisan canımTarihlerini yazıp atabilir misiniz
Görselde sırasıylaSon adet 17 Nisan. 25, 26, 27, 28, 29 Nisan canım
26 nisanda yumurtlama pik olmuşGörselde sırasıyla
Her günü değerlendirdik ne kadar doğru bilmiyorum ama26 nisanda yumurtlama pik olmuşinşallah 26 27 28 değerlendirmişsinizdir 27 de çatlama olmuş
Evet bugün önceki güne göre bir tık koyu . Ama sıvı alımıyla saatle ilgili bile olabilir . Ama pik olduğu gün bariz belli . Ben olsam almazdım adetlerim hep düzenlidir o yüzden almazdım dıyorum . Ama yine de sen karar ver .Her günü değerlendirdik ne kadar doğru bilmiyorum amabugün biraz daha koyu geldi ona takıldım yarına testim yok alsam mı acaba
Bende uzanıyorum belimin altına yastık koyuyorum nekadar doğru bilmiyorumçoook çook teşekkür ederim darladım sizi son bir sorum var yani bir yöntem varmı uzanmak kalkmamak afedersin akıyo benden sperm
Aslında benim de hep düzenli 26 günde bir. İnşallah daha çok var bat a da 13 mayısta nasıl bekleyeceğim bilmiyorumEvet bugün önceki güne göre bir tık koyu . Ama sıvı alımıyla saatle ilgili bile olabilir . Ama pik olduğu gün bariz belli . Ben olsam almazdım adetlerim hep düzenlidir o yüzden almazdım dıyorum . Ama yine de sen karar ver .
Eğer eşinizin sperm kalitesinde vs sorun yoksa bir döküntü yok her gün değerlendirmekte bence ama doktorlar bir gün ara verip öyle olsun diyorhadi inşallah güzel haberlerini alırız
Evet beklemek çok zor gerçekten zaman geçmek bilmiyorAslında benim de hep düzenli 26 günde bir. İnşallah daha çok var bat a da 13 mayısta nasıl bekleyeceğim bilmiyorumçok teşekkür ederim canım
İnşallah sen de hayırlı haberlerini alırsınEvet beklemek çok zor gerçekten zaman geçmek bilmiyorbenim adete 8 gün kaldı . Çok umutluyum ama bakalım inşallah
Adetin kaçıncı günü pik gördünüz benimde dongum 25. Gün genelde 11.gun köyü cikmisyi iki ay denedim sonra bidaha denemedim ama degisebiliyormus tabi her ay bu ay gene yapmayı düşünüyorum ovulasyonAslında benim de hep düzenli 26 günde bir. İnşallah daha çok var bat a da 13 mayısta nasıl bekleyeceğim bilmiyorumçok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?