ovulasyona bakarmısınız

asu o dündü malesef değerlendiremedm
Ovülasyon koyulaşmaya başladığı zamanlar garanti olsun diye birer gün arayla değerlendirmek lazım. En koyu günü ve devamındaki iki günü de değerlendirirsen inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu ay olmazsa aklında olsun inşallah gerek kalmaz da

Olsun zaten çatlaması bugündür büyük ihtimalle. Ama bugün ve yarın kesin değerlendirin
çoook çook teşekkür ederim darladım sizi son bir sorum var yani bir yöntem varmı uzanmak kalkmamak afedersin akıyo benden sperm

çoook çook teşekkür ederim darladım sizi son bir sorum var yani bir yöntem varmı uzanmak kalkmamak afedersin akıyo benden sperm
Rica ederim ne demek aklında soru kalırsa YouTube da da videolar var ovülasyon testi ile ilgili aklında olsun .
Ben çok video izledim sorduğun şeyle ilgili . Çoğu doktor bir faydası yok diyor ama bir kaç doktor da hemen kalkmayın poponuzun altına bir tık yüksek yastık koyun hemen WC gitmeyin vajinal duş hemen almayın diyor . Ben kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum.
Yastık koyup bir saat uzanıyorum . Sonuçta bit zararı yok faydası da şüpheli en iyisi yapmak

gebelik olursa sana çokkk dua edicem asu çokk teşekkür ederim

Her günü değerlendirdik ne kadar doğru bilmiyorum ama bugün biraz daha koyu geldi ona takıldım yarına testim yok alsam mı acaba
Evet bugün önceki güne göre bir tık koyu . Ama sıvı alımıyla saatle ilgili bile olabilir . Ama pik olduğu gün bariz belli . Ben olsam almazdım adetlerim hep düzenlidir o yüzden almazdım dıyorum . Ama yine de sen karar ver .
Eğer eşinizin sperm kalitesinde vs sorun yoksa bir döküntü yok her gün değerlendirmekte bence ama doktorlar bir gün ara verip öyle olsun diyor hadi inşallah güzel haberlerini alırız

Bende uzanıyorum belimin altına yastık koyuyorum nekadar doğru bilmiyorum ama 1 saat sonrada kalsan zaten akıyor o herkeste aynı

Aslında benim de hep düzenli 26 günde bir. İnşallah daha çok var bat a da 13 mayısta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok teşekkür ederim canım

Aslında benim de hep düzenli 26 günde bir. İnşallah daha çok var bat a da 13 mayısta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok teşekkür ederim canım
Evet beklemek çok zor gerçekten zaman geçmek bilmiyor benim adete 8 gün kaldı . Çok umutluyum ama bakalım inşallah

Adetin kaçıncı günü pik gördünüz benimde dongum 25. Gün genelde 11.gun köyü cikmisyi iki ay denedim sonra bidaha denemedim ama degisebiliyormus tabi her ay bu ay gene yapmayı düşünüyorum ovulasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…