- 22 Nisan 2025
- 57
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi makbule787
Kızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı
Eki Görüntüle 3609425
Hayır silik çıkınca değil adete yakın ovülasyon çift çizgi çıkınca hamilesiniz demekHiç bilgim yok bazıları silik çıkınca öğrenmiş
Adetime 6 gün var bu şekilde çıktı yani hamile değil miyimHayır silik çıkınca değil adete yakın ovülasyon çift çizgi çıkınca hamilesiniz demek
Daha çok erken ama adete 1 2 gün kala çift çizgi çıkması lazım henüz betanız bile yükselmemiştir umarım vardırAdetime 6 gün var bu şekilde çıktı yani hamile değil miyim
Kızlar banada bi yardımci olurmusunuz adetime 9 gün var yumurtlama gününde yanlışlikla denemiş olduk 2 gun sonra sağ kasıkta batma yasadım uykumdan uyandirdı. Şusn adetime 9 gun var hafif ilik bi ağri hissediyorum sağ kasıgimda. Elimde ovulasyon testi vardi silik çıktı ekte aticam resmi .doktor en az z3 ay yasaklamıştı dıs gebelikten dolayı çok korkuyorum ya tekrar boyle bisey yaşarsam diye
Yumurtlama daha olmamış değil mi kızlar ?
Eki Görüntüle 3610343
Çok teşekkür ederimDaha koyu olmasi gerekiyor
Hayır canım olmamışYumurtlama daha olmamış değil mi kızlar ?
Eki Görüntüle 3610343