Ovulasyonla hamilelik

makbule787

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
57
11
3
29
Kızlar merhaba adetime 6 gün var OVULASYON testim bu şekilde silik çıktı hamile olabilir miyim ovulasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı
IMG_8466.webp

Kızlar banada bi yardımci olurmusunuz adetime 9 gün var yumurtlama gününde yanlışlikla denemiş olduk 2 gun sonra sağ kasıkta batma yasadım uykumdan uyandirdı. Şusn adetime 9 gun var hafif ilik bi ağri hissediyorum sağ kasıgimda. Elimde ovulasyon testi vardi silik çıktı ekte aticam resmi .doktor en az z3 ay yasaklamıştı dıs gebelikten dolayı çok korkuyorum ya tekrar boyle bisey yaşarsam diye

Eklentiler

• 1000054473.webp
    1000054473.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar banada bi yardımci olurmusunuz adetime 9 gün var yumurtlama gününde yanlışlikla denemiş olduk 2 gun sonra sağ kasıkta batma yasadım uykumdan uyandirdı. Şusn adetime 9 gun var hafif ilik bi ağri hissediyorum sağ kasıgimda. Elimde ovulasyon testi vardi silik çıktı ekte aticam resmi .doktor en az z3 ay yasaklamıştı dıs gebelikten dolayı çok korkuyorum ya tekrar boyle bisey yaşarsam diye

Eklentiler

• 1000054506.webp
    1000054506.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 31
Silik çıkınca değil kopkoyu cikarsa hamilelik ihtimali vardir regle 1 2 gun kala

kan testı versen daha sağlıklı olur ovulasyon testı ıle kafanı karıstırma
bence 9 gunu bekle oyle kan testı ver , bu sekılde sıtres yapma kendıne bunları yaşamıs bırı olarak akısına bırak

Back
X