Ovulasyonla ilgili

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
28
Kızlar hamile oldugunu ovulasyonla ogrenenler ilk idrar lmı yaptınız ikinci idrarlamı yardımcı olablrmsnz?

Fark etmiyor ben yaptığımda çıkmıştı ama bazen adet günümüzde de yumurtalaya biliyoruz kesin çözüm değil

Orda önemli olan aslında sat degil. Yumurtlama gördükten kac gün sonra gördüğünüz.

Orda önemli olan aslında sat degil. Yumurtlama gördükten kac gün sonra gördüğünüz.
Cnm yumurtlamamı takıp etmedim blmiyorum ama adetim gecikince bunla ogrenenler varmıs merak ettm yaptım 6 gundur koyu cıkıyor anlam veremedim sureklı

Bu arada günlerimiz aynı gecikmiş bu kadar gecikmeye olabilirsin yani belirtin neler
Cnm belirti surekli terliyorum ates bsıyor su gibi oluyorum normalde hic terlememm dudagımda ucuk cıktı biyandan oyle normal agrım fılan yok normalde adetim yaklasınca goguslerim agırır siser ama smdi hala hic bisey yok yarın ilk idrarla deniycem bide ovulasyon

Hcg testi neden almıyorsun daha net olurdu senin için veya direk kan ver

Yarın ilk idrarla gebelik dene bence canm benimde 3-4 gün üst üste pozitif cikmisti. Hamile olabilme ihtimalin var

Hcg testi neden almıyorsun daha net olurdu senin için veya direk kan ver
Adetimin 4 cu gecıkmesinde yaptım kaset test negatif cıktı ilk sonra 1 saat snra atmak icin baktım cok az bi gozle zor gorunur vardı snra erken gebelık testi aldım onda negatif cıktı

Yumurtlama olsa BİLe 6 gün sürekli pozitif çıkmazdı. Yumurtlama dönemimde 3 gün çift çizgi gördüm 4. Gün silindi

Yarın ilk idrarla gebelik dene bence canm benimde 3-4 gün üst üste pozitif cikmisti. Hamile olabilme ihtimalin var
Ayy hadi insallah yaaaa 6 gundur boyle yarında bi yapıcam ilk idrarla ovulaston bakalım daha koyu cıkıcakmı onu merak ettim ben 2 ci idrarla yaptım hep t daha koyu olursa zaten hamileyimdir

Adetimin 4 cu gecıkmesinde yaptım kaset test negatif cıktı ilk sonra 1 saat snra atmak icin baktım cok az bi gozle zor gorunur vardı snra erken gebelık testi aldım onda negatif cıktı
O zaman bekle bende 1 hafta önce adetim 3 4 gün geçtikten sonra yaptım negatif çıktı bugün yaptım tam 13 gün geçti 2 koyu çizgi çıktı geç döllenme oluyor bu az önce hastahanelik oldum kesede bebekte var dendi mucize ne zaman geleceği belli olmaz

Yumurtlama olsa BİLe 6 gün sürekli pozitif çıkmazdı. Yumurtlama dönemimde 3 gün çift çizgi gördüm 4. Gün silindi
Acaba adet olmadıgım icin mi lh hormanı yukselıyorda ondanmı böyle ckıyor blmiyorum da bakalım yarın anlıcam

Tabi kesinlikle hamilelik var denilemez ihtimalin var sadece. Testlerin yanlış çıkabilme ihtimali var. Kan testi versen kesin sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…