Ovulasyonn

merveee33

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2023
53
23
8
30
Kızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller

Eklentiler

• IMG_3834.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller
Gebelik testi de deneseniz bi sonuçta 2 gün gecikmişsiniz varsa çıkar bence

ben de yumurtlama dönemim sandığım zamanda ovülasyon testlerimde hep ikinci çizgi koyu çıkıyordu. yumurtalıklarım bozuldu sandım yemin ederim sürekli yumurtluyorum sandım ahahahahaha meğerse hamileymişim ovülasyon testinde de çıkıyor yani gebelik çok enteresan.

Kızlar aşırı şekilde baş ağrım var acaba buda belirti olabilir miherşeyi belirti yapıyorum kendime daha önce vücudumda böyle değişiklik olmuyordu

Kızlar aşırı şekilde baş ağrım var acaba buda belirti olabilir miherşeyi belirti yapıyorum kendime daha önce vücudumda böyle değişiklik olmuyordu
Yaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdim ama öyle olmuyormuş belirtiler en erken 6 7 haftalıkken başlıyor canımama inşallah senin hissettiğin değişiklikler gebeliktendir

Yaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdim ama öyle olmuyormuş belirtiler en erken 6 7 haftalıkken başlıyor canımama inşallah senin hissettiğin değişiklikler gebeliktendir
İnşallahEvet ya şuan herşeye diyorumregl günüm geçtikten sonra rahatlayacağım Allah en hayırlı zamanda versin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…