Gebelik testi de deneseniz bi sonuçta 2 gün gecikmişsiniz varsa çıkar benceKızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller
Yarın denerim inşallahGebelik testi de deneseniz bi sonuçta 2 gün gecikmişsiniz varsa çıkar bence
Bende Emin Olamadım O YüzdenMerhaba benimde öyle oldu T de çizgi çıkmıştı test geçersiz oluyormuş:) bozuk bence testler
bende sonradan ögrendim:) inşallah hamilesinizdir bende beklemedeyim:) belirtiler var mı sizdeBende Emin Olamadım O Yüzden
Herşey gönlünüzce olsun inşallahbende sonradan ögrendim:) inşallah hamilesinizdir bende beklemedeyim:) belirtiler var mı sizde
Açtığınız bir konuyu gördüm belirtileriniz gebelik belirtisi olabilir inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızbende sonradan ögrendim:) inşallah hamilesinizdir bende beklemedeyim:) belirtiler var mı sizde
İnşallah çok teşekkür ederimm:)) merakla bekliyorum:)Açtığınız bir konuyu gördüm belirtileriniz gebelik belirtisi olabilir inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Sizinde herşey gönlünüzce olsun:) Allah en hayırlı zamanda nasip etsin:)Herşey gönlünüzce olsun inşallahsağ kasığım da ara ara ağrı ve karnımda da adet olacakmışım gibi arada ağrıyor geçiyor ve 2 gün geçti halen olmadım
Amin inşallah canımSizinde herşey gönlünüzce olsun:) Allah en hayırlı zamanda nasip etsin:)
Yaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdimKızlar aşırı şekilde baş ağrım var acaba buda belirti olabilir miherşeyi belirti yapıyorum kendime daha önce vücudumda böyle değişiklik olmuyordu
İnşallahYaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdimama öyle olmuyormuş belirtiler en erken 6 7 haftalıkken başlıyor canım ama inşallah senin hissettiğin değişiklikler gebeliktendir
Amin amin inşaallahİnşallahEvet ya şuan herşeye diyorum regl günüm geçtikten sonra rahatlayacağım Allah en hayırlı zamanda versin isteyen herkese
Sonucumu bende paylaşacağımAmin amin inşaallahsabret azcık kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?