Canımm 3 gün kalıyor demiBende yarın test yapmayı düşünüyorum çıkar mi sizce
Silikte olsa çıkar umuduyla yapmak istedim bazılarında çıkıyormuş silikte olsaCanımm 3 gün kalıyor demi
İstersen dene ama çıkmassa üzülme bazen geç döllenme oluyor hemen testte çıkmıyor her insanda idrara geçme süresi bile farklılaşabiliyor adet olmadığın sürece hep umut var
Aynen bende öyle çok silikle öğrenmiştim dene bakalımmm inşallah çıkar çıkmassa da bekleriizSilikte olsa çıkar umuduyla yapmak istedim bazılarında çıkıyormuş silikte olsayarın bir yapayım eğer negatifte adeti beklerim inşallah olmam
Ya inşallah bende öğrenirim test markası önerebilir misin awox diye marka var güvenilir mi acabaAynen bende öyle çok silikle öğrenmiştim dene bakalımmm inşallah çıkar çıkmassa da bekleriiz
Laboquick çok çok iyi canımm awox u hiç duymadım yaYa inşallah bende öğrenirim test markası önerebilir misin awox diye marka var güvenilir mi acaba
Bende hiç bilmediğim için ne verirlerseLaboquick çok çok iyi canımm awox u hiç duymadım ya
Bende laboquickten sonraki testlerimi hiç duymadığım markalardan yapmıştım ama gebelik varsa zaten hepsi gösteriyor canımmBende hiç bilmediğim için ne verirlerse
Inşallah dualarınıza ihtiyacım varBende laboquickten sonraki testlerimi hiç duymadığım markalardan yapmıştım ama gebelik varsa zaten hepsi gösteriyor canımm
Ben de daha bugün vereceğim her ihtimale karşı verin birşey kaybetmezsin sonuçtaBende yarın test yapmayı düşünüyorum çıkar mi sizce
Allah razı olsun sizden yaptım ama negatifEderimm tabikii
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben kaset test yaptım negatif çıktı erken diye mi bilemedim yada yok diye düşünüyorumBen de daha bugün vereceğim her ihtimale karşı verin birşey kaybetmezsin sonuçta
inşallah desteğiniz için teşekkür ederim size
Rica ederimm ne demek kiiinşallah desteğiniz için teşekkür ederim size
düşünmemeye başladım artıkRica ederimm ne demek kii
En güzelini yapıyorsun zaten en beklenmedik anda çıkıveriyordüşünmemeye başladım artıkhayırlısı neyse o olsun
Evet canım yumurtlama gibi görünüyor inşallah değerlendirmişsindir.Kızlar merhaba bugün yaptığım en son test en alttaki yumurtlama bugün mü acaba
Evet bugün tekrar test yapın test silikleştiyse çatlamıştır. Çatlama gününü de değerlendirinKızlar merhaba bugün yaptığım en son test en alttaki yumurtlama bugün mü acaba
Günüm geçti ama duzensızlık var diye bilemedimEn güzelini yapıyorsun zaten en beklenmedik anda çıkıveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?