Ay inşallah ya güzel haberlerini bekliyorumm canımmSonucumu bende paylaşacağımHamileyim yazarım inşallah özel olacak ama sizde var mı bebiş
Çok iyisiniz sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAy inşallah ya güzel haberlerini bekliyorumm canımmevet ben hamileyim 13 haftalık
hamilelerin duası kabul olur derler dua edicem sizin için de
Amiin inşallah Allah razı olsunÇok iyisiniz sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAllah sizden razı olsun inşallah varlığını hissetmek bile çok güzel duygudur eminim yaşamadım ama 2 kez rüya gördüm bu dönemde rüya bile çok anlamlı çok güzeldi
Amiinn inşallahAmiin inşallah Allah razı olsunRabbim o duyguyu yaşatsın size ya rüyanda bile görmüşsün bak rüya bile bu kadar güzelse gerçeğinin sevincini yaşarsın inşallah doya doya
Ay inşallah ya nedense gözlerim dolduAmiinn inşallahAllah razı olsun sizden dua kapınız açıktır belkide kabul olacaktır duanız
Teşekkür ederim ilginiz için bekleyelim hayırlısıylaAy inşallah ya nedense gözlerim doldusabırla bekleyelim bakalımm 5 güncük daha
Rica ederimm ne demekTeşekkür ederim ilginiz için bekleyelim hayırlısıylaAdet düzenimde geçen ayda sorun vardı umarım düzelir 1 gün geçerse test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam
Yapmıştım ben testRica ederimm ne demekyaa benimde öyleydi bazen gecikiyodu bazen tam güününde oluyordum dayanamadım adete 5 gün kala test yapmaya başladım sen yine maşallah sabırlısın olması gerekende bu
Aaa kıyamamYapmıştım ben testtestim geçersiz oldu ikinciyi yapmadım negatif olduğunu görmekte moral bozukluğu
Inşallah o kadar çok istiyorum ki yeni evliyim 6 aydır hemen olsun diyorumAaa kıyamamevet benimde negatif çıktı çok üzüldüm bu ay olmadı diye diye kendimi yedim sonra yine test yaptım adete 3 gün kala silikte olsa pozitife döndü inşallah sende pozitifi görürsün
Maşallah yaa iste tabiki evlat kadar güzel bişey yokInşallah o kadar çok istiyorum ki yeni evliyim 6 aydır hemen olsun diyorum
Ay inşallahhMaşallah yaa iste tabiki evlat kadar güzel bişey yok
Tabiki negatif olsa da bir hayr vardır Rabbim en güzel zamanda nasip ediyor emin olAy inşallahhnegatifte olsa sonuç zamanı vardır mutlaka
Gebelik varsa böyle çıkar diye biliyorum umarım vardır gebelik testi yapınKızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller
Tabiki herşeyin hayırlısı olsunTabiki negatif olsa da bir hayr vardır Rabbim en güzel zamanda nasip ediyor emin ol
Dün akşam dayanamayıp test yaptım ve çift çizgi çıktı ama tabi hemen emin olamadım o yüzden bi daha test yapıp sonrasında kan testi yaptıracağımGebelik varsa böyle çıkar diye biliyorum umarım vardır gebelik testi yapın
Ayy çok sevindim inşallah kan sonucunda güzel gelirDün akşam dayanamayıp test yaptım ve çift çizgi çıktı ama tabi hemen emin olamadım o yüzden bi daha test yapıp sonrasında kan testi yaptıracağım
Ayyy inşallah çokk teşekkür ederimAyy çok sevindim inşallah kan sonucunda güzel gelir
Çok sevindim sizin adınıza inşallah kucağınıza alırsınızDün akşam dayanamayıp test yaptım ve çift çizgi çıktı ama tabi hemen emin olamadım o yüzden bi daha test yapıp sonrasında kan testi yaptıracağım
Bende yarın test yapmayı düşünüyorum çıkar mi sizceAyy çok sevindim inşallah kan sonucunda güzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?