Ovulasyonn

Ay inşallah ya güzel haberlerini bekliyorumm canımmevet ben hamileyim 13 haftalık
hamilelerin duası kabul olur derler dua edicem sizin için de
Çok iyisiniz sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAllah sizden razı olsun inşallah varlığını hissetmek bile çok güzel duygudur eminim yaşamadım ama2 kez rüya gördüm bu dönemde rüya bile çok anlamlı çok güzeldi

Amiin inşallah Allah razı olsun Rabbim o duyguyu yaşatsın size ya rüyanda bile görmüşsün bakrüya bile bu kadar güzelse gerçeğinin sevincini yaşarsın inşallah doya doya

Teşekkür ederim ilginiz için bekleyelim hayırlısıylaAdet düzenimde geçen ayda sorun vardı umarım düzelir 1 gün geçerse test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam
Rica ederimm ne demek yaa benimde öyleydi bazen gecikiyodu bazen tam güününde oluyordum dayanamadım adete 5 gün kala test yapmaya başladım sen yine maşallah sabırlısın olması gerekende bu

Rica ederimm ne demek yaa benimde öyleydi bazen gecikiyodu bazen tam güününde oluyordum dayanamadım adete 5 gün kala test yapmaya başladım sen yine maşallah sabırlısın olması gerekende bu
Yapmıştım ben testtestim geçersiz oldu ikinciyi yapmadımnegatif olduğunu görmekte moral bozukluğu

Yapmıştım ben testtestim geçersiz oldu ikinciyi yapmadımnegatif olduğunu görmekte moral bozukluğu
Aaa kıyamamevet benimde negatif çıktı çok üzüldüm bu ay olmadı diye diye kendimi yedim sonra yine test yaptım adete 3 gün kala silikte olsa pozitife döndü inşallah sende pozitifi görürsün

Kızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller
Gebelik varsa böyle çıkar diye biliyorum umarım vardır gebelik testi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…