- 19 Nisan 2020
- 647
- 389
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
14 de pik görünüyor. İnşallah degerlendirdiniz.Kızlar , 15.güne bakar mısınız bana t çizgisine göre daha silik gibi geldi ,çok hafif daha silikti yine koyu ama . O gün mü çatladı yoksa 16.gün yani bugün mü çatladı bilmiyorum
İnşallah dün çatlamıştır dün ilişkiye girdim ama bugün bir türlü olmadı strese mi girdik bilmiyorum olmadı
Şansım yine de düşük değil de mi yarın da denicez
14 de pik görünüyor. İnşallah degerlendirdiniz.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızEvet 14 ve 15 i değerlendirdim ama 16 olmadı
buna da bakar mısınız pco var bende temmuzda kimyasal yaşadım. 35/40 günde bir regl oluyorum14 de pik görünüyor. İnşallah degerlendirdiniz.
17 Eylül çok koyu ama arada renk bozulması var sanki, emin olamadım. Hiç pik görünmüyor maalesef..mimisabu
buna da bakar mısınız pco var bende temmuzda kimyasal yaşadım. 35/40 günde bir regl oluyorum
28 eylül pik gibi görünüyor17 Eylül çok koyu ama arada renk bozulması var sanki, emin olamadım. Hiç pik görünmüyor maalesef..
28 eylülde pikmimisabu
buna da bakar mısınız pco var bende temmuzda kimyasal yaşadım. 35/40 günde bir regl oluyorum
Yanlış yazmışım 17 Eylül değil, 17. gün dağınık görünüyor. 28 Eylül pik değil maalesef.28 eylül pik gibi görünüyor
kimisi değil diyor kimisi pik diyor. C kadar koyu değil ondan korkuyorum28 eylülde pikAllah gönlünüze göre versin
Benim testimi de yorumlar mısın ilk defa ovu yapıyorum pik mi sence dünkü daha silikti bu 2. Gün yaptığım. Durdukça iyice koyulaştı eşit oldu renkleri, bu attığım 5. Dk sonucuYanlış yazmışım 17 Eylül değil, 17. gün dağınık görünüyor. 28 Eylül pik değil maalesef.
Canım bence yarın tekrar yap çünkü pike çok yakın. Bir de hangi saatte yaptığına ve test öncesi sıvı alımına dikkat ediyor musun? Testi yapmadan iki saat kadar önce sıvı alımını sınırlamak gerekiyor, daha sağlıklı sonuç için.Benim testimi de yorumlar mısın ilk defa ovu yapıyorum pik mi sence dünkü daha silikti bu 2. Gün yaptığım. Durdukça iyice koyulaştı eşit oldu renkleri, bu attığım 5. Dk sonucu
Canım ya t ve c aynı koyulukta olacak ya da t, c çizgisinden daha koyu olacak. İnşallah gönlünce olur her şeykimisi değil diyor kimisi pik diyor. C kadar koyu değil ondan korkuyorumkimyasal sonrası ilk denemem bu. sağlıksız yumurtalık olmaz inşallah çok teşekkür ederim
11 gibi yaptım testi ve 2 saat hiç sıvı almadım, dünkü de cok yakındı pike umarım pik olur ve çatlarCanım bence yarın tekrar yap çünkü pike çok yakın. Bir de hangi saatte yaptığına ve test öncesi sıvı alımına dikkat ediyor musun? Testi yapmadan iki saat kadar önce sıvı alımını sınırlamak gerekiyor, daha sağlıklı sonuç için.
11 gibi yaptım testi ve 2 saat hiç sıvı almadım, dünkü de cok yakındı pike umarım pik olur ve çatlar
Ben de öbür ay o markayı alcam ama inş gerek kalmaz güzel sonuç alırım, sen ne zamandır deniyorsunAy hadi İnşallah olur. Ben de adetin bitmesini bekliyorum, iki güne başlarım ovulasyon testine. Ben hep innovita ile yapıyorum, daha net gösteriyor.
İnşallah gerek kalmaz. Benim gebelik kayıplarım var. Geçen yıl rahim genişletme ameliyatı oldum, uzun zamandır ara vermiştim ama artık başlayayım dedim.Ben de öbür ay o markayı alcam ama inş gerek kalmaz güzel sonuç alırım, sen ne zamandır deniyorsun
Allah bir an önce nasip etsin bizlere de hamile kalmayı sağlıkla doğum yapmayıİnşallah gerek kalmaz. Benim gebelik kayıplarım var. Geçen yıl rahim genişletme ameliyatı oldum, uzun zamandır ara vermiştim ama artık başlayayım dedim.
Aklınıza şöyle mi olur, böyle mi olur gibi ihtimaller getirmeyin lütfen, ben aylardır öyle diye diye psikolojimi bozma noktasına getirdim. Bana sorarsanız 28 eylülde yumurtlama olmuş, testlere adet tarihinize kadar devam edin ama bence garantiye almış olursunuz.kimisi değil diyor kimisi pik diyor. C kadar koyu değil ondan korkuyorumkimyasal sonrası ilk denemem bu. sağlıksız yumurtalık olmaz inşallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?