Ovülasyonn

o kadar teşekkür ederim ki size, elimde 3 tane daha test kaldı onlara da devam edeceğim

Laboquick mi kullanıyorsunuz test olarak ?
evet onu kullanıyorum herkes çok güzel koyu pikler görüp benim tam koyu pik görmemem biraz tedirgin etti sağlıksız mı diye C çizgisi bile bazen silik çıkıyordu testlerde bozuk muydu bilmiyorum. en net görüntüsü böyle

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 27
Ben 2 ay innovita kullanmıştım, bu ay ilk defa laboquick kullandım. 29 Mayıs sabahı çatlamayı yakalamıştım t çizgisi yok gibiydi ama akşam öylesine tekrar yapınca 2. Defa yumurtlama gördüm. 30 mayısta da çatladı. Zaten çift taraflı yumurta attığımı biliyordum, doktor söylemişti testte de gördüm. Bu da benim 2. Yumurtlamada ki testim belki sana da yardımcı olur. Hemen hemen aynı sanırım seninkiyle

Eklentiler

• IMG_3871.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 24
evet benziyor benim T biraz daha koyuydu

Kızlar bana da bakar mısınız? 28 ve 30 değerlendirildi

Eklentiler

• IMG_20251001_145734_008.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu konuda ki herkes hemen hemen aynı günlerde yumurtlamış, umarım hep birliktede güzel haberi alırız ve birbirimize veririz

Hamilelik oldu mu peki o ay

Hamilelik oldu mu peki o ay
Ayyyy arkadaşım özür dilerim yaaaaaa. Çıldırıcaaammmm 2 gündür Eylül diyeceğime forumda herkese mayıs deyip duruyorum. Az öncede yaptım öyle bir şey. Farkında bile olmuyorum. Dünden beri Mayıs mayıs dedim kaldım. Eylül olacaktı o.

Umarım görürüz o zaman çift çizgiyi bu ay, ben de ovu testi ile takibe başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…