- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 955
- 53
- Konu Sahibi Dogamavitas
-
Aynen nasip artık bakalım bu ay olmazsa bidahaki ay denemeye devamOlsun önemli olan çatlama aslında yumurta açığa çıkıp boş boş geziyorhiç umutsuz olmayın .. ben de çatlamayı değerlendiremeyeceğim maalesef şehir dışına çıkmak zorundayım .. nasip
Benim de 26 günDaha yumurtlama zamanı gelmemiştir belki dongunuz kaç gün benim 25 gün mesela genelde reglden 5 gün sonra falan yumurtluyorum
Yapmaya devam edeyim o zamanDaha yumurtanın var demek c ile t aynı koyulukta ise pozitif t çizgisi c çizgisinden daha koyu ise pik yani yumurtan 3gun içinde çatlayacak demek
Kaçıncı gün pik gördünüz acabaBenim de 26 gün
Bugün 10.gun daha pik görmedim, 3 gün içinde görürüm gibi yavaş yavaş belirginlesmeye başladı testKaçıncı gün pik gördünüz acaba
Yumurtlama geçmi oluyor acaba bende adet bittikten 5.6gun sonra pik çıkıyorduBugün 10.gun daha pik görmedim, 3 gün içinde görürüm gibi yavaş yavaş belirginlesmeye başladı test
Bazı aylar kadınlar yumurtolmaz ama sen 2 ay üst üste yumurta gormediysen mutlaka doktora görün derim çünkü yumurta olsada olmasada döngü kendini tekrar eder regli oluruz bende 1ay görmedim bugün 8.gunum koyulasmaya başladı geçen ay 25.gun pik gördüm test yapmaya devam etBende iki aydır yapıyorum geçen ay t çizgisini hiç görmedim hayret çayı içtim bol bol bu ay t çizgisini 2 gün üst üste gördüm ama C den çok az silik bugün yaptım t çizgisi daha silik olmuş tam pik olmadan mı bitti acaba 28 döngüm ve ayın 16sı uygulamalara göre yumurtlama günüm
Ama yaptığım testte t çizgisi yavas yavs koyulasmaya başladı , daha geçmedi benimkiYumurtlama geçmi oluyor acaba bende adet bittikten 5.6gun sonra pik çıkıyordu
Benimde ilk ayım olumsuz geçti . Bu ay doktor kontrolümde ilerliyorum sizde öyle yapın takviyeler işe yarayabilirEtrafımdaki herkesin ovülasyonu takip ettiği ilk ay hamile kaldığını gördüğüm halde kendi denemelerimin başarısız olduğunu gördükçe isyan edesim geliyor.Artık iyi düşünemiyorum buraya içimi dökmek istedim.
D vitamini, c vitamini ve folik asit kullanıyorum ama bu ay da olumlu olacağını düşünmüyorum.Yarın beklenen adet günüm hiç bir belirtim yokBenimde ilk ayım olumsuz geçti . Bu ay doktor kontrolümde ilerliyorum sizde öyle yapın takviyeler işe yarayabilir
Belirti olmadan da oluyor canım Allah nasip etsin inşallah:)) Bana da estrofem ve Klomen vermişti yumurta tembelliği vardı bende Şuan sağdaki 15 soldaki 17 olmuş 3 gün sonra gel yine dedi . İnşAllah sağdaki sağlıkla çatlat , bugün de Glifor verdi sanırım oda etkiliymişD vitamini, c vitamini ve folik asit kullanıyorum ama bu ay da olumlu olacağını düşünmüyorum.Yarın beklenen adet günüm hiç bir belirtim yok
Çok teşekkür ederimKuzum 12 olan pik görünüyor , maxa yakın çizgi diğerinden daha koyu olursa pik demek. Hem değerlendir hem de test yapmaya devam et , silikleşip ilk haline dönene kadar .. H Happygirl123
Rica ederim, en alttaki de benim pikim di . 2 gün öyle çıktı sonra silikleşti yani yumurta çatladı muhtemelenÇok teşekkür ederim
Rica ederim, en alttaki de benim pikim di . 2 gün öyle çıktı sonra silikleşti yani yumurta çatladı
Alttakini az önce yaptım pik mi olmuş ?Rica ederim, en alttaki de benim pikim di . 2 gün öyle çıktı sonra silikleşti yani yumurta çatladı muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?