Ovülasyonu takip edip hamile kalamamak

kızlar bugün daha koyu çıkması gerekirken böyle çıktı. Anlamadım gece mi pik olup çatladı normalde 28 gün reglim iki güne pik olması lazım ama bugün böyle silik çıkması benim kafamı karıştırdı

Aynen nasip artık bakalım bu ay olmazsa bidahaki ay denemeye devam

Ben çocuk sahibi olmak için doktora gittiğimde takip yapmamamı önermişti 2. ayda da hamile kaldım. Benim yumurtlama günüm değişmiş ve geç döllenme olmuştu, sizinki de değişiyor olabilir. Adet bitiminden 10 gün sonra başlayarak gün aşırı ilişki ideal bence. Bir de çok stres yapmayın stres yaptıkça çocuk geç oluyor akışına bırakın zaten tıp çok gelişti afedersiniz erkeği doğurtacaklar neredeyse, rahat olun canlarım Hepinize nur topu gibi evlatlar diliyorum

Bende iki aydır yapıyorum geçen ay t çizgisini hiç görmedim hayret çayı içtim bol bol bu ay t çizgisini 2 gün üst üste gördüm ama C den çok az silik bugün yaptım t çizgisi daha silik olmuş tam pik olmadan mı bitti acaba 28 döngüm ve ayın 16sı uygulamalara göre yumurtlama günüm

Bazı aylar kadınlar yumurtolmaz ama sen 2 ay üst üste yumurta gormediysen mutlaka doktora görün derim çünkü yumurta olsada olmasada döngü kendini tekrar eder regli oluruz bende 1ay görmedim bugün 8.gunum koyulasmaya başladı geçen ay 25.gun pik gördüm test yapmaya devam et

doktorum bana kesinlikle ovülasyon testi önermiyorum demişti yani ilk 1 sene sonra olmazsa o zaman denersin, bu testler sıkıntıya strese sokuyor streste bebek oluşumunu engelliyor annede yada düşükleri tetikliyor demişti hakketten ovülasyonu bırakınca daha da rahatlar oldum

Benimde ilk ayım olumsuz geçti . Bu ay doktor kontrolümde ilerliyorum sizde öyle yapın takviyeler işe yarayabilir

D vitamini, c vitamini ve folik asit kullanıyorum ama bu ay da olumlu olacağını düşünmüyorum.Yarın beklenen adet günüm hiç bir belirtim yok
Belirti olmadan da oluyor canım Allah nasip etsin inşallah:)) Bana da estrofem ve Klomen vermişti yumurta tembelliği vardı bende Şuan sağdaki 15 soldaki 17 olmuş 3 gün sonra gel yine dedi . İnşAllah sağdaki sağlıkla çatlat , bugün de Glifor verdi sanırım oda etkiliymiş

Kızlar bugün pik mi olmuş, ilk kez kullandım yardımcı olur musunuz
En alttaki küçükleri 11 ve 12. yaptım. Büyükleri 9.10.11 ve 12.gun yaptım

Eklentiler

• 1000048755.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 1000048756.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 67
Kuzum 12 olan pik görünüyor , maxa yakın çizgi diğerinden daha koyu olursa pik demek. Hem değerlendir hem de test yapmaya devam et , silikleşip ilk haline dönene kadar .. H Happygirl123

Eklentiler

• 1000049035.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…