ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

beni bırakıp gidersen keserim kız seni :)

beni bırakıp gidersen keserim kız seni :)

yok kız gelcem yinede ama bukdr çok okumuycam konuları.. mesela yine kk ya girerim ama başka konulara bakaırm sadece hamilelik belirtisine bakmam...inan ben özlelikle bu son ay sadece bu topige girip saatlerce durup çıkıyorum:)

bende oyle yapıyodum ama son 3 4 gundur bakmıyorum yenı geldım :) aman can sıkıntısından bakıyorum ugrasacak başka şeyler olsa ınan nete bıle gırmem :) ama ınsan cok merak edıyo gercekten yaa ben meraktan ölecem :) ama içimden bi ses ümitlenme adet olacaksın dıyo :) zaten ovulasyonum son gunu yani.... amann her neyse öyle bişeyler işte..

cnmmm ben önümüzdeki ay bukdr düşünmemeye çalışcam ve keisn hamile deilim bu ay diyip kendimi kötü sonuca alıştırcam hamile olursamda çok sveinirim ama kötüye alıştırmak daha iyi ben bu ay hamile oldugumu hep düşündümmm bedenen ve ruhen hamile tripleirne bile girdim ondan pazartesi günki test beni çok yıktı ve ertesi günde arkadaşım hamileyim diye aradıgından iyicene kötü oldum.. sonra dedim allahım nasip etcek ol derse olcakk hayırlısınıda istedigimize göre daha bekliycek zamanımız var diyip kendi kendimi telhin ettim:) herşeyi akışına bırakmak lasım...

işte bu ay bende oyle dıyorum kendıme... olursa cok sevınırım.. olmazsa da üzülmem artık diyorum hayırlısı..

MERhaba..: ) benimde dün adet olmam gerekiyordu ama hala gelmedi.. bende cok heyecanlıyım bebek var die ama ümitlenmekte istemiyorumii insan sonra daha cok üzülüyor..

işte bu ay bende oyle dıyorum kendıme... olursa cok sevınırım.. olmazsa da üzülmem artık diyorum hayırlısı..
aynen cnm öle ol yoksa kırmızıları gördügümüzde yıkılmayalım.. sonucta dünyanın sonu deil elbet olur tıp nsl ilerledi.. kendi kendine olmassa tedavi ile oluruz.. hatta dün eşim dedii boşver nezaman olcagını bekliycegimize gidelim tüp bebek yaptıralım hemen olsun:) dedim saçmalama daha dur görende 1 senedir ugraşıyoruz olmuyor diycek dedim:)sustu:)bide sanki milet anlaşmmış gibi herkes bebek düşünmüyomıusunuz diye kimle oturup iki çift laf etsem hemen bebek düşünmüyomusunuz oluyo konumuz.. ya ben artık bu cümlelere dikat ediyorum diye sürekli duydugumu düşünüyorum.. ayda gerçekten herkes sölüyor:)

MERhaba..: ) benimde dün adet olmam gerekiyordu ama hala gelmedi.. bende cok heyecanlıyım bebek var die ama ümitlenmekte istemiyorumii insan sonra daha cok üzülüyor..

evde test yaptınmı cnmm.. benimde bugun adet günüm yarın test yapcam:)

hüsran a ugrammak için yapmadım test.. çünkü bende gecen ay hormon bozuklugu çıkmıştı.. adet belirtileri var kaç gündür ama hala gelmedi.. günü gününede olurdum hatta bazen erken bile olurdu..

inşallah cnm :) ve çok doğru..anneme sordum bana hamile olduğunu nasıl anladın diye..adet tarihim geçinceye kdr hiçbir belirtim olmadı..ve tüm hamileliğim boyunca hiç mide bulantısı yaşamadım dedi..benimde midem çok sağlam kolay bulanmaz ama bilmiyorum :))

aynen öyle canım :) bıze de dıyolar bebek yokmu dıye :) yok dıyorum düşünmüyorum :)

Kızlarrr benimde bugün yumurtlama günüm.ve bugün doktora gittim alttan parmakla muayene ettii.ama ne muayene...öldüm öldüm dirildim.ve arada kan geliyo bu akşam pempe pembe....yumurtalıklarım tıkalıymış iltihap sebebiylee...eliyle buna karar verdi...ve çok utandım yaaa yok çok dar bilmem ne bi de uzman doktor...yani ben bu ayda hamile kalamayacağım...hiç böle bir durumla karşı karşıya kalan var mı...moralim çok bzuk...oturup kalkamıyorum parçaladı resmen yaaa...bu ayı da çöpe attımmm galşbaaa

hamile olanlar yanıtlasınlar lütfen :) göğüs sancınız uçlardamı yoksa kenarlardamı oldu ??:S
canım benim göğüs ağrım tıpkı adet öncesinde hep olduğu gibi koltuk altlarına doğru acıyordu
yani tamamı acıdı benim ama ucu acıyanlar da var
ayrıca kızlar şunları da ekleyim
ben ne sık idrara çıktım
ne gazım vardı
ne akıntım vardı
illa olcak diye bişey yok zaten

ılk defa mı alltaan muayene oldun canım. doktor da baya açık konuşmuş hani. ıltıhap için ilaç vermesi gerkıyo. vermedıyse yuh derim yani..

kendımızı cok dınlıyoz bızde herşey bizde mubarek :) her hamılelık belırtılerını yaşar olduk :)

parmakla muayene nasıl bişey ya ilk kez böyle muayene eden doktor gördüm ben ne tuhaf
ultrasonla baksaydı ya
ayrıca aşırı uzman galiba hemen nasıl da anlayıvermiş yumurtalıkların tıkalı olduğuna
arkadaşım valla bilmiyorum ama ben bu doktorun doktor olduğuna bileşüpheliyim
sana tavsiyem hemen doktorunu değiştir

ben düşünmüyoruz demiyorum durum neyse onu söylüyorum..

başkalarının lafları benı sınır edıyo o hamıle de sen nıye cocuk ıstemıyosun da bılmem ne de.. ben istedım de o gelmedi diyemiyo insan yuzune kısır damgası yapıstırlar dırek.. konular acıldıkca sınırlerım bozuluyo :)

parmakla da bakıyolar ama bende ona şaşırdım ultrasonla bakmadan nasıl da anlıyo ılıthap oldugunu. fazla uzmanlasmıs alanında sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…