- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.041
kızlar sanırım hamileyim yaa
üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi
http://img805.imageshack.us/img805/9021/img0418j.jpg
slmm kızlar bende bi kaç gündür bakamıyorum foruma bugun adet günümmm bakalım olcakmıyım. ama hiç agrım yok
yarın sabah test yapcam umudum yok ama yinede belki olursa diye hevesleniyorum:)
canım hamileysen silik çıkmıyor kopkoyu çıkması lazım
benim de koyu çıkmıştı zaten
canım o markaya güvenme
başka test yap sen
kızlar bu arada değerim 261 çıktı
canım bılıyosun kı hamıleleıgın ılk 3 ayı cok tehlıkelı gecer. Düşük tahlıkesi yani. Sen de daha cok mu kendını yoruyosun anlamadım ki... Bu bebek için çok uğraştın elde ettın saglıklı bi şekilde kucagına almak ıstıyosan cokca dınlenmen gerekıyo. Doktorun dedıklerınden cıkma mumkunse :)
gosde cnm iş arkadaşımında öyle kahverengi az kanaması oldu doktor normal dedi bi ilaç verdi ona falan ..korkma inşlaah bişii olmaz ama doktorunu dinleyip dinlen beslenmene dikkat et cnm..bak ben çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorumki anlatamam( umarım iyi olursun ..hadi nette durma ayaklarını uzat dinlen öptğm ...sağlıklı kucağına alman dileğimle
hoşş buldumm canımmmmmmm :))
canım ağrılı oluyo yhaa karnıma sancı giriyo ve vajinamada çok ağrı giriyoo ama akıntı gibi az az geliyoo bugün oldu bi dün yoktu bugün dinlenmedim hiç ondan oluyo heralde diye düşünüyorum ama bi yandanda adet sancısı sanki öle kanama olcak hissi varya o geliyo çok korkuyorum düşük olucak diye((((((
bende akıntı oluyor.. ve adet günüm geçtii.. şimdi cok daha heyecanlandım..: )) ama adet belirtileride var onu da anlamış deilim .. gögüslerimde agrıyor karnımda..
gosdeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs dövcem seni gelip öncelikle iş falan yapma gezmelere gitme bebiş tam oturana kdr karnına dinlen yahu ben senin yerinde olsam kılımı bile kıpırdatmam:) doktora git lekelenmen için baksın bşy olmasda için rahat etsin maksat:)
sabah yaparım yazarım test sonucunu kesin negatif hiç heycan yok gebelik testı yapcam diye.. hevesim kırıldı 3-4 gün önceki negatiften sonra:) hayırlısı bakalım çıkmadık candan umut kesilmez:)
tatlııımmm hoşgeldin cnmmmmm gözdecm nolur bırak işi gücü dikat et kendine halletme işlerini başkaları halletsin benki eve girmeyen durmadan gezen kız 1 haftadır gebeliği öğrendiğimden beri dışarı çıkmıorum yatıorum devamlı şakaya gelmez biliosunki sende lekelenme oldumu belki yerleşme lekelenmesidir bende 2 gün oldu mesela ikisindede azıcık geldi ve durdu bat ıma 2 gün kala ya olumsuz olma diyeceğim ama insanın elinde değil biliorum i,lk fırsatta doktora git derim cnm ilk 3 ay gerekirse ye iç yat
son 2 günüm kaldı ama hamiş olsam anlayamam heebulantı kusma halsizlik kokuya aşırı duyarlılık yemek yiyememe bayılma.. ooff off inş. bunların hiç birini yaşamammmm inş sıkı tutun bebeim kırmızıları görmeyelim
bu bahsettiğin belirtiler sende yok sanırım dimi
adet olacağım yada olduğum zaman bunlar ortaya çıkıyor cnm..keşke bende olmasaa.
aaa:)) şaka gibi senin tam tersi yani
hayırlısı olsun canım hepimizin için
Kizlar. Yazımı. Goredinizmisabah tesst yaptım silik ciZgi cikti oturdum ağladım hic beklemiyodum belirti yoktu çünkü umarım test yalnıs sonuc vermez saat 1 de kan testi sonucunu Alcam zaman geçmiyor sinirlerim bozuldu ya hamile deimden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?