Merhaba kızlar nasılsınız yazmayalı, yeni hamile arkadaşlar hayırlı olsun hepinize Allah kucağınıza almayı nasip etsin, Minikgelin inş sonuç pozitiftir güzel düşün sonucu güzel olsun..
Topiğin ilk hamilesi

galiba benim. yarın doktora gidiyoruz bebeğin kalp atışlarını duymamız gerek artık çünkü yarın 7. haftanın sonu, inş. bir sıkıntı yoktur. Şuan bebiş fasülye kadar haftaya kiraz tanesi kadar olacak çok tuhaf duygular bunlar ve bu arada ilk günden beri var olan ağrılarım hala devam ediyor ve midem çok kötü bulantım var gibi aslında var da tuhaf bir bulantı yani. ok halsiz ve yorgunum heran ve en kötüsü regl olmaya yakın şişen göğüslerim regl olmamanın da etkisi vardır sanırım daha da şiştiler ve çok acıyorlar özellikle gece sağdan sola dönerken bile içim gidiyor acısından. Daha başka uykularım bölünüyor artık ben ki deliksiz yatardım, ömrümde ilk defa diyebilirim gece susayarak uyanıp su içiyorum ve wc ye gidiyorum. Ya hem çok güzel ve özel hem de sancılı bir dönem. Keşke bu dönemde çalışmıyor olsaydım evde uzanırdım ne güzel.