ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bende folıc plus kullanıyorum ve heryerde buluyorum bulaman çok tuhaf

bende folic plus kullanıyorum ilk kez evimin yanındaki eczaneden aldım, ikinci ay sordum zaten 1 tane kalmıştı size vermişizdir dediler

eşim 5 eczane dolaşmış aynı semtte...sonra bulabilmiş....bu ay bitmeden işyerimdeki eczaneye falan istetirim herhalde zor olabiliyor demekki bulunması

selam kızlar aranıza yeni katılıyorum..adetime henüz 12 gun var ama yuzumde aşırı bir sivilcelenme oldu.. normalde adet donemlerımden once hıç ama hıç sıvılce olmazdı.. acaba bu hamılelık belrtısı olabılır mı..

canım inşallah duyarsın bebişin kalp atışlarını :) keşke çalışmıyo olsaydın allah yardımcın olsun valla ben bide çalışıyo olsaydım hiç düşünemiyorum kendimiii valla çok zordur eminim

Teşekkür ederim canım inşallah yarın 9,30 da belli olacak:emir_bebek:. Ay valla bazen daha olmayan göbeğim sıkıştırıyor beni, ağırlaşıyorum sanki 9 aylıkmışım gibi yürüyorum, abartıyor muyum ne :49:ben de anlamadım ama çoğu zaman kendimi kötü hissettiğim doğru:1:

bende folic plus kullanıyorum ilk kez evimin yanındaki eczaneden aldım, ikinci ay sordum zaten 1 tane kalmıştı size vermişizdir dediler

eşim 5 eczane dolaşmış aynı semtte...sonra bulabilmiş....bu ay bitmeden işyerimdeki eczaneye falan istetirim herhalde zor olabiliyor demekki bulunması

ne kadar zamandır kullanıyosun cnm buarada yani hamile kalana kdr hep kullancazmı biz bunu :D

Teşekkür ederim canım inşallah yarın 9,30 da belli olacak:emir_bebek:. Ay valla bazen daha olmayan göbeğim sıkıştırıyor beni, ağırlaşıyorum sanki 9 aylıkmışım gibi yürüyorum, abartıyor muyum ne :49:ben de anlamadım ama çoğu zaman kendimi kötü hissettiğim doğru:1:

bende şimdilik hiç bişi yok canım dün lekelenmem oldu çok korktum ama şu anda iyiyim sadece arada hasta olucakmışım gibi bi hiss gelip o tarz karın ağrılarım oluyoo ve bide göğüslerim çok fena sanki bnm değil gibi uçları çok acıyoooo :( ve ucunun kenarında pütür pütür bişiler çıktı :( bende senin gibi 7. haftaya gelince bugünlerimi arıcam heralde en çok tırstığım şey mide bulantısı bu konuda normalde bile hasasımdır herşeyden bulanırım ayvayı yedik o zamanlar :)

selam kızlar aranıza yeni katılıyorum..adetime henüz 12 gun var ama yuzumde aşırı bir sivilcelenme oldu.. normalde adet donemlerımden once hıç ama hıç sıvılce olmazdı.. acaba bu hamılelık belrtısı olabılır mı..

cnm daha adetine cok var bu 1 ve nacizane sakın belirtilere takılma ah ben ne belirtiler gördüm hepsi foss çıktı bugun adet oldum:D

ne kadar zamandır kullanıyosun cnm buarada yani hamile kalana kdr hep kullancazmı biz bunu :D

doktorla ilk görüşmem 15 Ağustos'daydı...o günlerden bu yana kullanıyorum....normalde planlı gebeliklerde 3 ay önce başlanması

öneriliyor şu halde henüz 2 ay oldu işte...doktor dur diyene kadar kullanmaya devam...genellikle hamileliğin 3. ayına kadar öneriliyor:)

bende şimdilik hiç bişi yok canım dün lekelenmem oldu çok korktum ama şu anda iyiyim sadece arada hasta olucakmışım gibi bi hiss gelip o tarz karın ağrılarım oluyoo ve bide göğüslerim çok fena sanki bnm değil gibi uçları çok acıyoooo :( ve ucunun kenarında pütür pütür bişiler çıktı :( bende senin gibi 7. haftaya gelince bugünlerimi arıcam heralde en çok tırstığım şey mide bulantısı bu konuda normalde bile hasasımdır herşeyden bulanırım ayvayı yedik o zamanlar :)

Canım geçmiş olsun dikkat et, kendini yorma sakın ve ayaklarını sıcak tut üşütme yani. Ben reglim gecikmeye başlamadan daha ağrı çekmeye başladım şu sıralar tavan yaptı mide hassasiyetiyle birlikte bazen yerimde duramıyorum resmen nefesim daralıyor yemek yerken falan ama çoğu kişiye göre ağrı dışında şanslı sayılırım çünkü benim dönemimde olup çoktan bulantının alasını yaşayıp çıkarmaya başlayanlar var yani beterin beteri var. Allah sorunsuz bir şekilde atlatmamızda yardım etsin bize

slm kızlar kötü haberlerle geldim hastahaneyi aradık ve negatif dedii..
allahımdan hayırlısını istedim demek nasip deilmiş bu ay..

şuanda kafama dank ettiiii artık test alıp yapmıycam adetim 10-15 gün gecikince direk doktora gitcem..
evdeki testlere inanmıyorum..
belirtileri bundan sonra düşnmüycem...
bebek yapmak için ilişki günümü hesaplamıycam..
aşkım için birlikte olcam..
daha hamilelik ile ilgili hiç bir konuya bakmıycam..

boşuna hergünümü zehir ediyorum bunları kafama takarak..daha düşünmüycegime kendime söz veriyorum...

size benden tavsiye keisnlikle bebe time testini almayın beni durduk yere umutlandıran bu test oldu ...sabah kendimi negatif olarak ayarlamıştım zaten.. hatta testi yapar yapmaz içeri gittim hazırlandım işe gitcem diye normalde testin başında dururdum..

buda beni umutlandıran testim..

Canım geçmiş olsun dikkat et, kendini yorma sakın ve ayaklarını sıcak tut üşütme yani. Ben reglim gecikmeye başlamadan daha ağrı çekmeye başladım şu sıralar tavan yaptı mide hassasiyetiyle birlikte bazen yerimde duramıyorum resmen nefesim daralıyor yemek yerken falan ama çoğu kişiye göre ağrı dışında şanslı sayılırım çünkü benim dönemimde olup çoktan bulantının alasını yaşayıp çıkarmaya başlayanlar var yani beterin beteri var. Allah sorunsuz bir şekilde atlatmamızda yardım etsin bize

aminn canımm allah en hafif şekilde atlatmamızı nasip etsinn inşşş :) saol canım dün aklım başıma geldi bgn kendimi sıcak tutuyorum ve dinleniyorumm :)

slm kızlar kötü haberlerle geldim hastahaneyi aradık ve negatif dedii..
allahımdan hayırlısını istedim demek nasip deilmiş bu ay..

şuanda kafama dank ettiiii artık test alıp yapmıycam adetim 10-15 gün gecikince direk doktora gitcem..
evdeki testlere inanmıyorum..
belirtileri bundan sonra düşnmüycem...
bebek yapmak için ilişki günümü hesaplamıycam..
aşkım için birlikte olcam..
daha hamilelik ile ilgili hiç bir konuya bakmıycam..

boşuna hergünümü zehir ediyorum bunları kafama takarak..daha düşünmüycegime kendime söz veriyorum...

size benden tavsiye keisnlikle bebe time testini almayın beni durduk yere umutlandıran bu test oldu ...sabah kendimi negatif olarak ayarlamıştım zaten.. hatta testi yapar yapmaz içeri gittim hazırlandım işe gitcem diye normalde testin başında dururdum..

buda beni umutlandıran testim..
[/QUOTE

merakla bekliyordum...üzüldüm ama kendim yada sizler için hep dediğim gibi herşeyin hayırlı bir zamanı vardır

şimdi üzüntüyle çok olumsuz konuşmuşsun...bir yerde doğru diyorsun ama bu kadar umutsuz yaklaşma yine de sen

kontrollü bir şekilde devam et yoluna...iyi haberlerimizi paylaşmak dileğiyle

minikgelin, haklisin, bu test resmen pozitif diyor, uyduruk bir markaymis belli ki...
uzme tatli canini, dediklerini aynen uygula ve bize hamislik haberini ver canim...

minik gelinim üzülmeeee yhaaa :(( hayırlıısıı böyleymişşş demekki valla bende çok üzüldüm canım yhaa silik çizgiyi görünce ben bile nasıl ümitlenmiştimm :((( o test ne öle yhaaa nasıl bişymiş kimse almasın kızlar o testten sonra boşu boşuna üzülürsünüzz göründüğü gibi silik çizgi var ama kanda çıkmamış...
canım sıkma canını bak bu ayda dediğin gibi dene hiç bişi düşünmeden inşş bu ayy olur sakın üzülme bakk .:(((

bende o test yüzünden kaç kere hüsrana uğradım umutlanıp umutların bir anda kaybolması çok kötü bişey bunu bizden başka kimse anlayamaz :(

bende o test yüzünden kaç kere hüsrana uğradım umutlanıp umutların bir anda kaybolması çok kötü bişey bunu bizden başka kimse anlayamaz :(

minikgelin üzülme canım allh hayırlısı neyse onu nasip eder.demkki hayırlısı buymuş.ben bu hüsranı her ay yaşıyorum .o yüzden evde test yapmayı bırakalı çok oldu.en az 1 hafta geçmeden test yapmamak lazım bencede.olsun yinde moralini bozma sen bidahaki aya inşallh:emir_bebek::emir_bebek:

sglun kıslar destekleriniz içinnn ..kan testi sonucunu beklemek çok heycan vericiydi sonucunda pozitif olsaydı ne yapardım kimbilir...
ama durduk yere umtlanmadım cidden ikinci çizgi belli işte... hatta elinize alıp baksanız daha belli bu resim diye biraz daha soluk çıkmış...
negatif sonucu ögrenince bi an o sonuca bile inanmadım arkadşaıma 1 hafta içinde adet olmassam bidaha giderim gibi saçma cümleler kurdum belli olsa kanda çıkardı işte ama o sıraaa bi umut düşünüyorsunuz..

minikgelin üzüldüm adına ve bazı şeylerin daha net farkına vardığın için de sevindim. Artık düşünmek yok, kasmak yok, plan program da yok kafan rahat olsun bak ne güzel sonuçlar alacaksın inşallah..
gösde
iyi bari bundan sonra daha çok dikkat edersin kendine artıık..

sglun kıslar destekleriniz içinnn ..kan testi sonucunu beklemek çok heycan vericiydi sonucunda pozitif olsaydı ne yapardım kimbilir...
ama durduk yere umtlanmadım cidden ikinci çizgi belli işte... hatta elinize alıp baksanız daha belli bu resim diye biraz daha soluk çıkmış...
negatif sonucu ögrenince bi an o sonuca bile inanmadım arkadşaıma 1 hafta içinde adet olmassam bidaha giderim gibi saçma cümleler kurdum belli olsa kanda çıkardı işte ama o sıraaa bi umut düşünüyorsunuz..

canımm üzülmee amaa bu ay olur inşallah dualarımız seninle bizim hepimizin :( resimde soluk çıkıyo eminim daha koyudur o ama işte testin markası mimliymiş zaten galibaa :(

ablam 3 haftalık hamile doktoruna dün gitti keseyi görememiş :(( ayın 6 sına kadar görünmezse düşük yaptırcaklar ..ppooff ...bence erken gibi kese görünür diye umut ediyorum ..

ayrıca doktor ablama üç tane gebelik testi vermiş yarım saat arayla yap demiş .. testler hep aynı göstermez demiş ablam evde yapmış ..1 .si çift çizgi .2 v 3 tek çizgi çıkmış :)

minikgelin üzülme canım ikimizinde ümidi gelecek aya kaldı sağlık olsun tatlım.

Back
X