ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

benımkı hıc meraklı degıl cok ıstıyo ama test al deyınce nıye yalandan kendını uzuyosun bekle bıraz dıyo ama bekleyemıyorum. Ama bı desem hamıleyım dıye uacacak havalara amaaa... Bellı etmıyo işte.. Nerde baksam ozllkle bel agrısı kasık agrısı belırtı dıyolar ama emın olamıyorm :(

aynı şekilde ya dun akşam bende hamileyim galiba felan dedim eşime test alayım dedim hemen kendini kaptırma sonra çok daha üzülürsün psikolojini düşün azcık dedi.heveslimi değilşmi anlayamadım.

malesef tek cizgi görme korkusundan dolayı test mest yapamıyorum.26ında veya 28inde hastalanmam lazım fakat 26sı geçti hastalanmadım ama öncesinde kahverengi böle pembeye çalan bi renkte lekelenmem oldu.1 2gün sürdü.geçti sonrasında sarı böle sakıntı başladı.bugunde yumurta akı kıvamında beyaz bir akıntım var.bilemıyorum okadar çok belişrti okudum ki kafam karıştı vallahi.[/QUOT

umarım sonuç istediğin gibi çıkar.Ama şu beklemek o kadar yorucuki bide sonuç hüsran olunca aynı döngüye tekrar girmek tam bir kabus.Test sonucunu merak ediyorum umarım paylaşırsın..Seni boşyere heveslendirmek istemem ama sanki pozitif çıkıcak gibi geldi bana inşallahda öledir...

malesef tek cizgi görme korkusundan dolayı test mest yapamıyorum.26ında veya 28inde hastalanmam lazım fakat 26sı geçti hastalanmadım ama öncesinde kahverengi böle pembeye çalan bi renkte lekelenmem oldu.1 2gün sürdü.geçti sonrasında sarı böle sakıntı başladı.bugunde yumurta akı kıvamında beyaz bir akıntım var.bilemıyorum okadar çok belişrti okudum ki kafam karıştı vallahi.[/QUOT

umarım sonuç istediğin gibi çıkar.Ama şu beklemek o kadar yorucuki bide sonuç hüsran olunca aynı döngüye tekrar girmek tam bir kabus.Test sonucunu merak ediyorum umarım paylaşırsın..Seni boşyere heveslendirmek istemem ama sanki pozitif çıkıcak gibi geldi bana inşallahda öledir...

İNŞALLAH ARKADAŞIM YA ALLAH HEPİMNİZE NASİP ETSİN.BENDE İLK DEFA BUKADAR UMUTLUYUM BENİMDE HEP İÇİME HAMİLEYMİŞİM GİBİ DOĞUYOR AMA NASİP HERŞEY.DEDİĞİN GİBİ AYNI DÖNGÜYÜ TEKRAR YAŞAMAK BİRAZ ZOR OLUYOR CÜNKÜ HEP BİR UMUTSUZLUK OLUYOR.BU GÜNE KADAR HEP UMUTSUZDUM AMA BU AY BÖLE İÇİM Bİ KIPIR KIPIR.PAYLAŞIRIM RTABİKİ SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM

aynı şekilde ya dun akşam bende hamileyim galiba felan dedim eşime test alayım dedim hemen kendini kaptırma sonra çok daha üzülürsün psikolojini düşün azcık dedi.heveslimi değilşmi anlayamadım.

ama adamlar haklı deilmi bayanlar duruma bakın bütün yorumlar çıldırmak üzere herkes o kadar çok kafaya takıyorki bide eşler gaz verse olmayan çocuğu doğuracaz heralde:52: kızıyoruz aslında ama onlar en doğrusunu yapıolar keşke biz bayanlarda okadar rahat olabilsek.(zaten o zaman ilk aydan herkes hamile kalabilirdi heralde) herşeyin başı stres kafaya takmamak lazım...

İNŞALLAH ARKADAŞIM YA ALLAH HEPİMNİZE NASİP ETSİN.BENDE İLK DEFA BUKADAR UMUTLUYUM BENİMDE HEP İÇİME HAMİLEYMİŞİM GİBİ DOĞUYOR AMA NASİP HERŞEY.DEDİĞİN GİBİ AYNI DÖNGÜYÜ TEKRAR YAŞAMAK BİRAZ ZOR OLUYOR CÜNKÜ HEP BİR UMUTSUZLUK OLUYOR.BU GÜNE KADAR HEP UMUTSUZDUM AMA BU AY BÖLE İÇİM Bİ KIPIR KIPIR.PAYLAŞIRIM RTABİKİ SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM

Ayy inşallah dediğn gibi olurda beraber hafta hafta gebelik muhabbeti yaparız bende sonuç bekliorum çünkü senin gibi..

ama adamlar haklı deilmi bayanlar duruma bakın bütün yorumlar çıldırmak üzere herkes o kadar çok kafaya takıyorki bide eşler gaz verse olmayan çocuğu doğuracaz heralde:52: kızıyoruz aslında ama onlar en doğrusunu yapıolar keşke biz bayanlarda okadar rahat olabilsek.(zaten o zaman ilk aydan herkes hamile kalabilirdi heralde) herşeyin başı stres kafaya takmamak lazım...
Sizin bu anlattığınız durumların tam tersini biz yaşıyoruz. Eşim her ay olabilir mi sence diyor bilemem diyorum sonra göğsünde ağrı varmı diyor (regl öncesi göğsüm ağrıdığı için eğer ağrı varsa bebek yok diye yoruyor eşim:1:) ben daha yok deyince tamam bu ay kesindir diyor, ben de hemen heveslenme olmayınca sonra çok üzülürsün diyodum.. Şimdi göğsüm de ağrıyor ve 3 günüm geçti test yapmadımm ama bence hamileyim:49::49:

kızlar adet 1 günden sonra 14 gün sayin 12,13,14,15,16 bu gunlerde eşinsizle olun ve istekli olun ordam sicakligi 21 derece olsun eşiniz bitikden sonra hemen kalmayin yarim yada 1 saat yatin insallah kalirsiniz ve eşinle istekli davranin bügün oldugu kadar kızlar bu çok onemli hormanlariniz devreye girsin

kızlar adet 1 günden sonra 14 gün sayin 12,13,14,15,16 bu gunlerde eşinsizle olun ve istekli olun ordam sicakligi 21 derece olsun eşiniz bitikden sonra hemen kalmayin yarim yada 1 saat yatin insallah kalirsiniz ve eşinle istekli davranin bügün oldugu kadar kızlar bu çok onemli hormanlariniz devreye girsin

aynı dediğini yapıyorum.hemen kalkmıyorum belimin altına yastık felan alıyorum bakalım artık

Senin ilk çocuğunmu olcak bu? Merak ettim bide doktora gidiomusun?

ilk bebişemi hamilesin cnm benim ilk hamileliyimdi çok kasık ağrılarım olmuştu inş hamişsindir:49:

evetttt kuzucummmm ilk bebeim olucak inşallahh ağzından bal damlıyor inşallah hamişimdir psikolojikmi bilmiyorum böle bi acayip savaş var karın ve kasık bölgemde hadi inşallah=))

Senin ilk çocuğunmu olcak bu? Merak ettim bide doktora gidiomusun?

:)CANIM SANKİ HAMİLEYMİŞİM GİBİ DEDİN.EVET CANIM OLURSA İLK OLACAK.
DR'A ADET DÜZENSİZLİĞİM İÇİN GİTTİM İLK EVLENDİĞİMDE ILAC KULLANDIM Bİ 5 AY.SONRASINDA HİÇ GİTMEDİM
TAHLİL FELAN YAPTILAR Bİ TON TESR YAPTI HİÇ BİŞEY YOK DEDİ

:)CANIM SANKİ HAMİLEYMİŞİM GİBİ DEDİN.EVET CANIM OLURSA İLK OLACAK.
DR'A ADET DÜZENSİZLİĞİM İÇİN GİTTİM İLK EVLENDİĞİMDE ILAC KULLANDIM Bİ 5 AY.SONRASINDA HİÇ GİTMEDİM
TAHLİL FELAN YAPTILAR Bİ TON TESR YAPTI HİÇ BİŞEY YOK DEDİ

Ya bende senin gibiyim aynı belirtiler bendede var o yüzden sabırsızlıkla bekliorum işde.Doktorun kim? Profilinde gördüm aynı yerde oturuyoruz:)

ya arkadaşlar geceleri acayip bir mide bulantım oluyor hamilemiyim yoksa diye bir şüphe var içimde iki hafta önce düşük yaptım eyer düşmeseydi ikinci bebişim olucaktı kısmet değilmiş birde beyaz koyu kıvamda çok akıntım var sizce hamilemiyimdir

vallaha diplomasız doktor olduk bu kadar bilgiye aynen bende her ilişki sonrası en az 1 ssaat dikiorum ayaklarımı havaya=)) yada belimin altına yastık koyup bebişin birinci gelmesi için yardımcı oluyorum=)))):65::65:

ya arkadaşlar geceleri acayip bir mide bulantım oluyor hamilemiyim yoksa diye bir şüphe var içimde iki hafta önce düşük yaptım eyer düşmeseydi ikinci bebişim olucaktı kısmet değilmiş birde beyaz koyu kıvamda çok akıntım var sizce hamilemiyimdir

canmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm=((( bildiğim kadarıyla mide bulantısı 3 aylıktan itibaren sabahları çok youn bir şekilde olur ama 1. aydada olmuyor deil regliliğine ne kadar var inşallah hamişsindir cnmmm:26:

Back
X