ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

=dusduru;

teşekkürler dusduru sabah moralim bir ara gerçekten çok kötü olmuştu ama şimdi çokj şükür iyiyim komşuma gittim geldim kafamı dağattım biraz annemi aradım öyle işte şimdi çok şükür iyiyim kızlar hepiniz için dua ediyorum umarım hepiniz isteklerinize kavuşur ay gibi paarlak yüzlü çocuklaara kavuşursunuz inşallah canım benim tatlı anne adaylarım benimm.... anne olacaz bi gün inşallahh hatta bir gün gelecek ağzı burnunda gezecez :1::1::1:

Son düzenleme:
canimmmm Gelsinler tabi ya sabırsızlıkla bekliyoruz bebisleri yavaş yavaş hamilelik hbrleri geliyor darısı hepimizin basına bnm daha 10 gün olmasına rağmen kasıklarımda regl gibi ağrı var bakalım sonuc ne cikicak :44:

evet canım sıra sıra hamile haberlerini alıyoruz inş. tatliş tatliş bebişler gelir sonra bizim tatliş bebişlerimize gelir:66:

[sıze=2]vallaha diplomasız doktor olduk bu kadar bilgiye aynen bende her ilişki sonrası en az 1 ssaat dikiorum ayaklarımı havaya=)) yada belimin altına yastık koyup bebişin birinci gelmesi için yardımcı oluyorum=)))):65::65: [/sıze]

aynen hepimiz diplomasız dr olduk dediğin gibi.

Aafffff affff...
Allahım ya kafayı yicem yaaa..yakınımda bi eczane olsa gidecem alacam test ya:)
bide hassas testler oluyormuş adet gecikmesi olmadan da cıkıyormuş gene eczanelerde satılıyor biliyormusunuz?

malesef tek cizgi görme korkusundan dolayı test mest yapamıyorum.26ında veya 28inde hastalanmam lazım fakat 26sı geçti hastalanmadım ama öncesinde kahverengi böle pembeye çalan bi renkte lekelenmem oldu.1 2gün sürdü.geçti sonrasında sarı böle sakıntı başladı.bugunde yumurta akı kıvamında beyaz bir akıntım var.bilemıyorum okadar çok belişrti okudum ki kafam karıştı vallahi.

canım o pembelik yerleşme lekelenmesi olabilir belkide hamiş ooldun sen :) inş. bir mercimek tanesi de sana yerleşmiştir korkunun ecele faydası yok günün geçmiş yarın bence yap :21:

FORTEL HASSAS GEBELİK TESTİ

Fortel gebelik testi gebelik hormonu hCG ‘nin idrardaki çok düşük miktarlarını tespit edebilmek için geliştirilmiştir.. Laboratuar testlerinde, bu test HCG nin 25 mlU /ml sini % 99 un üzerinde doğrulukla tespit etmektedir. hCG döllenmeden hemen sonra üretilmeye başlar ve hamileliğin ilk üç ayı boyunca artar.Fortel gebelik testi ultra hassastır ve gebelik hormonu hCG nin 10 mlU/ ml kadar düşük miktarlarını dahi tespit edebilir. Fortel ultra hassas gebelik testi gebelik hormonunu (HCG )yükselmeye başladığı ilk 2- 3 gün gibi erken dönemde ve diğer testlerden % 50 daha erken tespit etmek için dizayn edilmiştir.

Testi ne zaman uygulayabilirim?
Testi uygulamak için adet periodunuzun gecikmesini beklemek zorunda değilsiniz .Hamilelik şüphesi olan cinsel ilişkiden sonra 7 gün geçmesini bekleyin. Adet döneminizin gecikmesini beklemeden testi uyguluyorsanız, sabah ilk idrarınızı kullanmanızı öneririz. Erken pozitif sonuç hamile olduğunuzu gösterir ancak negatif sonuç için adet döneminizin gecikmesinden sonra birkez daha test uygulanmalıdır.Testi adet gecikmesinden sonra uyguluyorsanız, sabah idrarına gerek yoktur

http://i52.tinypic.com/21c6s7n.jpg

sanırım hamileyim:64:

dün yaptım.bat.ıma 4 gün varken,ama tam emin olamıyorum yinede keseyi ve bebeği görmedende olamayacağım sanırım.sizler içinde dua ediyorum,isteyen herkese nasip etsin allahım.

:nazar::nazar:hayırlı olsun canım allah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin sağlılı sıhatli bi şekilde ......:nazar::nazar:

canım o pembelik yerleşme lekelenmesi olabilir belkide hamiş ooldun sen :) inş. Bir mercimek tanesi de sana yerleşmiştir korkunun ecele faydası yok günün geçmiş yarın bence yap :21:

inşallah canım ya.mercimek tanesi hepimizde olur inşallah bekliyorum işte büyük bir sabırla.gene hüsran olmasın diyetek cizgiyi görmeye dayanamayacagım :)
ama 2 cizgiyi gördüğümde nasıl bir tepki veririm bilmem suan 2 cizgiyi gördüğümü düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyorrr..

inşallah canım ya.mercimek tanesi hepimizde olur inşallah bekliyorum işte büyük bir sabırla.gene hüsran olmasın diyetek cizgiyi görmeye dayanamayacagım :)
ama 2 cizgiyi gördüğümde nasıl bir tepki veririm bilmem suan 2 cizgiyi gördüğümü düşündüğümde içim kıpır kıpır oluyorrr..

:nazar:hmm o zaman bi kaç gün daha bekle ama olmazsada çok üçülme tamammı ama sen olacaksın gibi anlattıklarına göre tabi hissettiklerini bilemem ewet bende düşününce öyle kıpır kıpr olyrm seni anlayabiliyorum eğer hamiş olursan banada dua et tamammı (bu günü saymassak 5 günm kaldı beenimde batıma):nazar:

:nazar:hmm o zaman bi kaç gün daha bekle ama olmazsada çok üçülme tamammı ama sen olacaksın gibi anlattıklarına göre tabi hissettiklerini bilemem ewet bende düşününce öyle kıpır kıpr olyrm seni anlayabiliyorum eğer hamiş olursan banada dua et tamammı (bu günü saymassak 5 günm kaldı beenimde batıma):nazar:

dualarım senınle canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız.sende bana dua et canım .

memnunmusun ben daha önce adatıpda handan akbıyıklıya gitmişdim hiç memnun kalmadım.Daha sonra beyhekimde neşe hanıma gittim o iiydi ama şimdi kime gidicem bilmiorum:(

HANDAN AKBIYIKLI GENELDE ÇARŞI MERKEZDEKİ HASTANEDE DURUYOR DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIM ONU FAKAT EŞİNE GİDİYORDU ARKADAŞIM.
BEYHEKİMDEKİ NEŞE HANIMADA ARKADAŞIM GİTMİŞTİ DOGUMUNDA O ÇOK MEMNUN KALMIŞTI ESKİLERİN EN İYİ DR DUR DERLER.
BEN GAYET MEMNUN KALDIM.GÜZELCE TESTLETİMİ YAPTI.VE İLĞİLENDİ.BAKALIM İSTE BEBİŞ FELAN VARSA GENE OA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.OLMASA BİLE KONTOLE GİDECEGİM.

merhaba arkadaşlar.benim de ovulasyon geçti...şimdi adet günümün yaklaşmasını bekliyorum.bat:7 ekim....daha çok var....her ay bir umut diyorum,sonra umudum suya düşüyor..inşallah bu ay umutlarım suya düşmez...allah isteyen herkese verir inşallah...

canmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm=((( bildiğim kadarıyla mide bulantısı 3 aylıktan itibaren sabahları çok youn bir şekilde olur ama 1. aydada olmuyor deil regliliğine ne kadar var inşallah hamişsindir cnmmm:26:

rglme daha 10 gün var evet biliyorum bulantılar 1 buçuk ay sonra başlıyo çünkü bir kızım var ordan biliyorum akıntım çok fazla oda biraz kafamı karıştırıyo yada piskolojik olarak böyle hissediyorum bakalım zaman ne göstericek

evde yapılan idrar testini bugün yine yaptım bu seferde bulut yukarda çıktı hahh çok komik yaaa.yapa yapa en sonu yukarı çıkardım bulutu.yarın adet günüm zaten.adet sancılarımda başladı.

rglme daha 10 gün var evet biliyorum bulantılar 1 buçuk ay sonra başlıyo çünkü bir kızım var ordan biliyorum akıntım çok fazla oda biraz kafamı karıştırıyo yada piskolojik olarak böyle hissediyorum bakalım zaman ne göstericek

hemen hemen aynı zamana denk geliyor regl tarihlerimiz inşallah olmayız=)))

kızlar meraba....
4 ekimde regl olmam gerekio normalde adet belirtelerim gecikmeden başlar ama bu sefer tık yok bi de kasık da batma gibi acılarım oldu. açıkcası benim bu aya dair bi umudum yok çünkü hem şanslı günleri değerlendiremedik sadece batma olmazdı o beni umutlandırdı bide ilişkinin ertesi 2 gün su gibi akıntım oldu o da olmazdı yani olmaz biliyorum ama ne yaparsın umut fakirin ekmeği:):)çünkü kistte var bende
gelelim bulutlu test meselesine :)asıl yazma sebebim bu dün gece burayı okudum sabah testi yaptım bulutlar ilk önce yaptığımda yukarıdaydı 3 saat bekledikten sonra baktım dibe çökmüştü yani testin doğruluk payı var bence umutlarını bi ay sonra erteleyenlere başarı ve şans dilerim:)bulutları yukarda görenlerede hayırlı olsun ne olur birbirimize dua edelim....

HPT gebeliği nasıl saptar?
Bir gebelik oluştuğunda herhangi bir testin bu gebeliği saptayabilmesi için hCG adı verilen hormonun varlığı temel şarttır. hCG yalnızca gebelikte salgılanan bir hormondur ve salgılanabilmesi için döllenmiş yumurtanın blastokist aşamasına ulaşıp rahim içine yerleşmesi gerekir. Bu genelde yumurtlamayı takiben 6-10 gün içinde meydana gelen bir olaydır. Teorik olarak hCG döllenmeyi takip eden 9. gün civarında salgılanmaya başlar. Hormonun kanda yeterli düzeye ulaşıp idrarla da atılması için ek zamana gerek vardır. Çok erken dönemlerde hormon kanda yükselmeye başlamasına rağmen idrarl atılması gecikebilir. Normalde gebe olmayan bir kadında kandaki hCG düzeyi mililitrede 10 milienternasyonel üniteden (mIU) daha düşüktür.

HPT nasıl yapılır?
Her gebelik testinin kendine ait özellikleri olabilir. Bu nedenle eczaneden test aldığınızda kullanma talimatını mutlaka okuyunuz.
Test için en uygun örnek orta akım idrarıdır. Yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almanız daha uygundur. Testin özelliğine göre idrarınızı bir kaba alıp damlalık ile damlatmanız, idrar kabına batırmanız ya da direkt olarak idrarınızı yaparken testi akan idrara tutmanız uygulanabilecek yöntemlerdir.

HPT en erken ne zaman sonuç verir?
gebelik testinde gebeliğin saptanabilmesi için embryonun rahim içine yerleşmiş olması gerekir. Bu nedenle test en erken yumurtlamadan sonraki 8-9. günde saptanabilir. Ancak yumurtlamanın geç olması, embryonun beklenenden daha geç yerleşmesi gibi nedenler ile bu dönemde yapılan idrar testi genelde negatif çıkar. Bu dönemde yapılan gebelik testinin negatif çıkması hatalı negatif anlamına gelmez ve hamile olmadığınızı göstermez. En akılcı ve ekonomik yaklaşım adet kanamasını beklemek eğer gecikme olursa test yapmaktır.adet gecikmesinin takip eden 1-2 günde yapılan test negatif çıktığında mutlaka 1 hafta sonra test yeniden yapılmalıdır

arkadaşlar bu bilgiler benim işime yarayacak diye düşündüm ve sizlerle paylaşmak istedim

Back
X