ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

saolll canım dularınız eksik etmeyin lütfen allah hepinizden razı olsun valla dinleniyorum kalkmıyorum hiç herşeyim yanımda :(( yeterki o bırakmasın benii :(((

selam kızlar ovülasyon zamanımı yeni geçiriyorum sanırım tamda bilmiyorum gerçi 17. günüm ama adet olacakmışım gibi sancılandım bugün çok fena bir sancıydı anlayamadım acaba ovülasyonmu yoksa adetmi olucam anlayamadım ilaç kullanıyorum ilacın bitmesinede 10 gün falan var ki ilaç bitmedende regl olunmaz diye biliyorum 4 yıldır deniyoruz ilk defa böyle birşey oldu hadi hayırlısıı

selam arkadaşlar öncelikle gözdecim çok geçmiş olsun inşallah bebişine hiç bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın kendine çok dikkat et stresten uzak dur ve yorma kendini bende geçen ay düşük yapmıştım çok zor bir durum inş bebişin seni bırakmaz dualarımız seninle

benim bu adetimin 3 günü aceba yumurtlama dönemi ne zaman oluyo bana yardımcı olurmusunuz bu konularda pekbi bilgim olmadığı için sizlerden cevaplarınızı bekliyorum:44:

selam arkadaşlar öncelikle gözdecim çok geçmiş olsun inşallah bebişine hiç bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın kendine çok dikkat et stresten uzak dur ve yorma kendini bende geçen ay düşük yapmıştım çok zor bir durum inş bebişin seni bırakmaz dualarımız seninle

benim bu adetimin 3 günü aceba yumurtlama dönemi ne zaman oluyo bana yardımcı olurmusunuz bu konularda pekbi bilgim olmadığı için sizlerden cevaplarınızı bekliyorum:44:

saol canım allah razı olsun teşekkürler
canım ovulasyon hesaplamak için ben sana yardımcı oluyum google doktornevra yaz orda otomatik hesaplayıcılar var son adet tarihine göre yumurtlama gününü hesaplar hemen canım...

selam kızlarr...
gözdeeemmm kuzummmm stres yapma sakın yaa merak etme bebişin seninle ama bak çok yoruyomussun sen bebeği sana sinyal gönderdi annesi. çok yorma kendını dınlen dıyo sana... başka doktora gorun bence progestan adiye bi ilaç vermesi gerekıyo düşük önleyici. ALLAH'ın ıznıyle hiçbişi olmazzz...

bu arada benımde adetıme 8 gün kaldı ama kızlar çok akıntım var iç çamaşırım hep ıslakk :(( bu da bi belirti mi acaba :26:

selam kızlarr...
gözdeeemmm kuzummmm stres yapma sakın yaa merak etme bebişin seninle ama bak çok yoruyomussun sen bebeği sana sinyal gönderdi annesi. çok yorma kendını dınlen dıyo sana... başka doktora gorun bence progestan adiye bi ilaç vermesi gerekıyo düşük önleyici. ALLAH'ın ıznıyle hiçbişi olmazzz...

bu arada benımde adetıme 8 gün kaldı ama kızlar çok akıntım var iç çamaşırım hep ıslakk :(( bu da bi belirti mi acaba :26:

ewt canım yordum galiba ama artık hiç kalkmıyorum hep dinleniyorum yeterki o bırakmasın benii :(((
benim duyduğum kadarıyla akıntı belirti canım rengine göre internetten hemen bi baksana :)
az kaldııı seninde canım yhaa çok heycanlı inşş hamilesindirrrr :)):49::49::49:

ewt canım yordum galiba ama artık hiç kalkmıyorum hep dinleniyorum yeterki o bırakmasın benii :(((
benim duyduğum kadarıyla akıntı belirti canım rengine göre internetten hemen bi baksana :)
az kaldııı seninde canım yhaa çok heycanlı inşş hamilesindirrrr :)):49::49::49:

rengine göre derken beyaz yani saf gibi hanı yumurtlama donemınde yumurta akı gıbı oluyo ya aynı onun gibi.. normalde boyle olmam ben ama anlamadım.. onun dısında belırtım yok bıde ıdrara cok cıkar oldum.. gogusler nrmalde sıserdı agrırdı onlar da bu ay durgunlastılar :S kafam karıstı ıyıce sessız sedasız gelıyo sanırım bu kırmızılar:50:

rengine göre derken beyaz yani saf gibi hanı yumurtlama donemınde yumurta akı gıbı oluyo ya aynı onun gibi.. normalde boyle olmam ben ama anlamadım.. onun dısında belırtım yok bıde ıdrara cok cıkar oldum.. gogusler nrmalde sıserdı agrırdı onlar da bu ay durgunlastılar :S kafam karıstı ıyıce sessız sedasız gelıyo sanırım bu kırmızılar:50:

bende öyleydim canım çok sık idrara çıkıodum hep enfeksiyona yoruyodum ama ondan değilmişş bnmde göğüslerim hiç ağrımasmıştı o zaman şimdilerde çok ağrıyo canımm akıntıda bence bi belirti öyle olduğunu okmuştum ben

5 gün kaldı benimde kızlar
ama benim kırmızlar gelecek gibi
çünkü tüm belirtilerini yaşıyorum
göğüslerim acımaya başladı çünkü

bende öyleydim canım çok sık idrara çıkıodum hep enfeksiyona yoruyodum ama ondan değilmişş bnmde göğüslerim hiç ağrımasmıştı o zaman şimdilerde çok ağrıyo canımm akıntıda bence bi belirti öyle olduğunu okmuştum ben

bende oyle dıyorum bıde bugun bı ıdrara cıktım turuncu gıbıydı.. enfeksıyon mu var dedım kendı kendıme.. :( akıntıların olması hamılelık belırtısıymıs amaaa bılmıyoırum offf :14:

kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm :(:(((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa ::::::(((((((((((((((((((((((((((:43::43::43::43::43:

gosde cok gecmis olsun allah sifa versin

kızlar benim karin agrim sancim devam bugün ve yarin olabilir bekliyorum

olmasa keske:(

gosde cok gecmis olsun allah sifa versin

kızlar benim karin agrim sancim devam bugün ve yarin olabilir bekliyorum

olmasa keske:(

sağol canımm çok teşşekkür ederimm :(
inş olmazsın canımm hastaa ...:49::49:

çok üzüldüm ya geçmiş olsun tatlım senin için dua edicem .bebeğin seni bir ömür boyu bırakmaz inş :)))))))

saol canım duaların için allah hepinizden razı olsun

meraba akıntıların olması hamilelik belirtisi mi?

normalde akinti yoksa belirti olabilir. ama idrar yollari enfeksiyonu vs..gibi nedenlerden de olabilir. ama akinti yok diye hamilelik de yoktur da denemez.
yani kisaca akinti olayi belirti olabilir de olmayabilir de...belirti olsa bile neyin belirtisi oldugu da belli degildir:51:

Back
X