ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

normalde akinti yoksa belirti olabilir. ama idrar yollari enfeksiyonu vs..gibi nedenlerden de olabilir. ama akinti yok diye hamilelik de yoktur da denemez.
yani kisaca akinti olayi belirti olabilir de olmayabilir de...belirti olsa bile neyin belirtisi oldugu da belli degildir:51:

netten baktım da şimdi yumurta akı kıvamı gibi kokusuz akıntılardır yazıyo... hayırlısıı...

istediğim kadar hamilelik belirtilerini yaşayım ben reglime yakın idrarımda kan kokusu aldığım an o iş bitmiştir.umudum:14: kasım ayı

arkadşlr bugun doktora gittim adetm 7 gndr gecikiyodu usg ile gebelk göremedi kan testi yaptı sonuç negatf ama rahim de kalınlaşma oldugunu 10 gün içinde adet görmezsem testi tekrarlıcanı söledi ilaç falan da vermedi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabir mi ?

ben hamilelik testinde negatifi almıştım ablamında hamile olduğunu sölemiştim ...yaaa ...dün düşük yaptııı ...çokkk üzüldüm yaa pooofffffffffffff ...

ben hamilelik testinde negatifi almıştım ablamında hamile olduğunu sölemiştim ...yaaa ...dün düşük yaptııı ...çokkk üzüldüm yaa pooofffffffffffff ...

ayyy canım benım yaa çok geçmişşş olsunnn :(( düşükten sonra ki ay hemen hamile kalınıyo diye duydum önümüzdeki ay tekrar olur inşallah. her şeyde bi hayır vardır..

ayyy canım benım yaa çok geçmişşş olsunnn :(( düşükten sonra ki ay hemen hamile kalınıyo diye duydum önümüzdeki ay tekrar olur inşallah. her şeyde bi hayır vardır..

öyküözgür kendim gibi birini buldugum için cok sevindim ben de hamile olmadıgımı hep o idrardaki kan kokusundan anlarım demekki benim gibi reglden 3 4 gün önce idrarı kan kokan kişiler de var.
gökcecem gecmiş olsun canım umarım sen de ablan da hamile kalırsınız hayırlı zamanda olmasına dua et canım

arkadşlr bugun doktora gittim adetm 7 gndr gecikiyodu usg ile gebelk göremedi kan testi yaptı sonuç negatf ama rahim de kalınlaşma oldugunu 10 gün içinde adet görmezsem testi tekrarlıcanı söledi ilaç falan da vermedi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabir mi ?
canım geç döllenme olabilir
rahim kalınlaşması ya gebelik belirtisi ya da adet geliyor demek
umarım gebesindir beklemeye devam et sakın adet söktürücü falan içme

çok üzüldüm yaa :(((

canım geç döllenme olabilir
rahim kalınlaşması ya gebelik belirtisi ya da adet geliyor demek
umarım gebesindir beklemeye devam et sakın adet söktürücü falan içme

yok cnm içmiyorum zaten doktorda vermedi ilaç kullanma 10 gün bekleyelim eğer 10 içinde adet olmazsam kan testini tekrarlıck eğer adet olursam da yumurtlama takibine başlıcz canım işnlh bunlara gerk kalmaz ve hamilelik haberi alırım.. gerci ondan da umudum yok sunuç 0,1 çıktı yani bunun yukselmesi imkansız geliyo bana 8 gündr gecikiyo zaten adet. ama birde şöyle bişey var ki ben gecen ayın 26snda doktora gittiğimde 1-2 güne adet göreceğimi söylemişti hala bişey yok ... hakkımda hayrlısı cnm ne diyim artık...

yok cnm içmiyorum zaten doktorda vermedi ilaç kullanma 10 gün bekleyelim eğer 10 içinde adet olmazsam kan testini tekrarlıck eğer adet olursam da yumurtlama takibine başlıcz canım işnlh bunlara gerk kalmaz ve hamilelik haberi alırım.. gerci ondan da umudum yok sunuç 0,1 çıktı yani bunun yukselmesi imkansız geliyo bana 8 gündr gecikiyo zaten adet. ama birde şöyle bişey var ki ben gecen ayın 26snda doktora gittiğimde 1-2 güne adet göreceğimi söylemişti hala bişey yok ... hakkımda hayrlısı cnm ne diyim artık...

adetten 10-12 gün önce benim betahcg de 0 çıktı
bayıldığım için doktora gitmiştim tahlil yapmıştı
yani yükselebilir hala bakma sen o değere
adet olana kadar ümidini yitirme

adetten 10-12 gün önce benim betahcg de 0 çıktı
bayıldığım için doktora gitmiştim tahlil yapmıştı
yani yükselebilir hala bakma sen o değere
adet olana kadar ümidini yitirme

yani evt cnm ama bnm adetmde 8 gün geckti yani işlh 10 gün içinde regl gerçekleşmez tek duam bu...

öyküözgür kendim gibi birini buldugum için cok sevindim ben de hamile olmadıgımı hep o idrardaki kan kokusundan anlarım demekki benim gibi reglden 3 4 gün önce idrarı kan kokan kişiler de var.
gökcecem gecmiş olsun canım umarım sen de ablan da hamile kalırsınız hayırlı zamanda olmasına dua et canım

evet resmen kan kokusu.korku filmi gibi kan yok kokusu var:3:

:9: ay güldürdün beni öykü aynen öle canım kan yok kokusu var hem de çok kötü en sevmediğim regl belirtilerimden biri iyi mi kötü mü bilmem iyi tarafı bos yere beklemiyosun testlere alan kosmuyosun kötü tarafı hayal bile kuracak vakit olmuyor ne bilim :9:

Meraba kızlar benımde adetime 3 gün kaldı..Sabırsızlıkla bekliyorum..Her ay bellik şeyler yaşıyorum beliri sanıyorum ama bu ay hıç vucudumu dınlemedım ama sadece idrarımda fazlasıyla keskın bi koku var idrar tahlili yaptırdım enf.varmıdır die bişe çıkmadı Salı günü adet günüm zaman nasıl geçer bılmem Allah yardımcımız olsun...

ovulasyonum yeni bitti.ancak geçen gün dr.ye gittiğimdeşuan bebeğin olması imkansız yumurtalıkların iltihaptan tıkanmış dedi...hayl kırıklıkları.kaç gündür ağlıyorum...moralim çok bozuk....toparlanamadım hala...keşke bir mucize olsaaaa...adetime 12 gün var şuan ve ogün geldiğinde yine bi hüzün çökecek üstümee..allah hayırlısını versin hepimize... benim olmayacak allah size versin bu ay.AMİN

Back
X