ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ay umay negüzle bir duygudur kimbilir:)
darısı bizlere inş.
4 gün gecikti regl...
benim ciddi şekilde midem bulanıyor sabahları ve ögleleri akşam geçiyor acaba midemimi üşüttüm..
regl oluyorum sanıyorum karnıma agrı giriyor wc ye gidiyorum bşy yokk..
ayaklarım elleirm buz gibi bugunnnn ben hep adet olcagım zaman böle olur:(
bide benim çok nadir 5 gün gecikmem olmuştur..evleneli 16 ay olcak iki kez 5 gün geciktim..
yalnız bu ay sistit için ilaç kulandım belki okdr ilaç yüzündende gecikiyor olabilir.. 10 gün gecerse eger doktora giderim...
offf olcaksamda olayımmm valla böle yarım saaatte bir wc ye gitmekten sıkıldım:(

allahım sanada nasibetsin inşallah canım...test yatınmı?

canımm 2-3 gündür yatıyorum çok şükür ii gibiyim bişi olmamıştı 2 gndr dün akşam 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu o kadar dua edip dinlenmekten baskaa hiç bişi gelmio elimdennn inşş bebişim iidir yarın doktorda kontolüm var umarım alttan bakmaz çok geriliyorumm :((( psikolojim bozuluyoo :(((

umayyy doktorr karnındanmı baktı canımmm ?? bide sen sata göremmi hesaplıosun hamileliği yoksa doktormu syledi canım ??

allahım sanada nasibetsin inşallah canım...test yatınmı?
yok cnm yapmadım cuma günü kan tahlili yaptırmıstım ya 3 günde deişiklik olmaz sanırım:(

umayyy doktorr karnındanmı baktı canımmm ?? bide sen sata göremmi hesaplıosun hamileliği yoksa doktormu syledi canım ??

cnm ben ilk aylarda alttan muayenenin tehlikeli oldugunu duydum sanmıyorum bakmaz bence çok riskli bşy olmadıgı sürece..
hem gerilmee kaç tane arkadaşın alttan muayene oldu kendini kasma hiç bşy olmuyor diyor.utanmada sonucta doktor hergün kaçtane görüyor:)

yok cnm yapmadım cuma günü kan tahlili yaptırmıstım ya 3 günde deişiklik olmaz sanırım:(

cnm ben ilk aylarda alttan muayenenin tehlikeli oldugunu duydum sanmıyorum bakmaz bence çok riskli bşy olmadıgı sürece..
hem gerilmee kaç tane arkadaşın alttan muayene oldu kendini kasma hiç bşy olmuyor diyor.utanmada sonucta doktor hergün kaçtane görüyor:)

öylede canımm kendimi o kadar kasıom ve geriliorumki o gn keseye bile bakamadımm yhaaa :(( inşş bi daha bakmazlar yarın gtcem ultrason için çağırdı doktor ama kızlar acaba üsttenmi bakar bu sefer

bnmde ilk kontrolüm ultrasonla oldu doktorum bana daha verimli sonuç için vajinal ultrasonlada bakabiliriz ama sizi rahatsız etmek istemiyorum gerek yok nasıl olsa gördük dedi yani bana deseki bakalımmı diye ona bile atlıcam o moddaydım =)) yani bi zararı varmı yokmu bilmiorum ama insan bi yerde kendine kabul ettirmeli vajinali
gözdeee kuzucum korkma sakın öle 1 2 damlanın zararı olmaz belkide bebek yavaş yavaş büyüdüğü için bulunduğu yerdeki damarları çatlatıp kanamasına neden oluor ama sen yinede dinlenmeni ihmal etme umaaayyyyy cnm nasıl geçti ilk ultrason ??????
minik gelin cnm ya senin bu kdr gecikmesi normal değil ama acaba psikolojik bişeymi oldu da bu kdr gecikti 1 test yapsan ya evde belki geç döllenme olmuştur:nazar::emir_bebek:

bnmde ilk kontrolüm ultrasonla oldu doktorum bana daha verimli sonuç için vajinal ultrasonlada bakabiliriz ama sizi rahatsız etmek istemiyorum gerek yok nasıl olsa gördük dedi yani bana deseki bakalımmı diye ona bile atlıcam o moddaydım =)) yani bi zararı varmı yokmu bilmiorum ama insan bi yerde kendine kabul ettirmeli vajinali
gözdeee kuzucum korkma sakın öle 1 2 damlanın zararı olmaz belkide bebek yavaş yavaş büyüdüğü için bulunduğu yerdeki damarları çatlatıp kanamasına neden oluor ama sen yinede dinlenmeni ihmal etme umaaayyyyy cnm nasıl geçti ilk ultrason ??????
minik gelin cnm ya senin bu kdr gecikmesi normal değil ama acaba psikolojik bişeymi oldu da bu kdr gecikti 1 test yapsan ya evde belki geç döllenme olmuştur:nazar::emir_bebek:

ayy ne tatlı doktorr allahım ne olur banada üstten baksınnn :d
ewt canım cuma günkü doktorun öle umutsuz konuşmalarına rağmenn hala bebişim bnle düşerse düşer die bişi yok bebeğim bırakmıcak inşş beniii
sağolun kızlar valla iiki varsınız bana güç verdinizzz :))
aynen dinlenmeye dewammmm :)

ya kızlar bana yardım edin kafam çok karıştı . doktora gittim bugün .bana yumurtanın olduğunu ancak iğne vurulursam hamile kalıcağımı söyledi . ben çok korkuyorum yumurta çatlatma iğnesiymiş galiba sizce yaptırmalı mıyım ?***???????

cnm bnm bu perşembeye kdr regl olmassam tam 1 hafta gecikmiş olcak ozaman bi test alıp yaparım evde...bana kalsa hergün test yapaırm ama herseferinde moralim bozuluyor ondan sabretcem azcık..
ya pskolojik yada bu ay idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kulandım ondan böle gecikti... şuadna regl olcak gibi sızı var karnımda ..arada sol kasıgımda batma oluyor..bide çok sinirliyimmmm gerginim:)ama bunlar benim normal adet zamanı olan şeyler...bide 3 gün oldu ya kan testi hcg 0.100 çıktı daha zor görünüyor hem 3 gün gecince belli olurmuki ..neyse kendimi umutlandırmak istemiyorum adet olmaya alıştırdım bu ay kendimi hayırlısı ile bi olsaydımmm da kurtulsaydım bu ay bu stresten:)

ya kızlar bana yardım edin kafam çok karıştı . doktora gittim bugün .bana yumurtanın olduğunu ancak iğne vurulursam hamile kalıcağımı söyledi . ben çok korkuyorum yumurta çatlatma iğnesiymiş galiba sizce yaptırmalı mıyım ?***???????

yaptır tabi cnm doktorun onun gerektigini söylemiş..hem o igneden benim arkadaşlarımda kulandıı biri hemen hamile kaldı digeri 1 sene bekledi:)bence çözümse ol zaten doktor en iyisini bilir..
yinede için rahat etmiyorsa başka doktorada görün aklında soru işareti kalmasın:)

ewet canım ben çok gerildim gece uyuyamadım alttan yaparsa diye tüm temizliklerimi yaptım yinede ne olur ne olmaz diye buyrum muayeneye dedi o perdenin arkasına geçene kadar o zaman o kadar çok zor geçtiki anlatamam doktorum erkekti biliyorum bu tür konulara alışmamız lazım yarın bir gün doğum yapacaz ama ben henüz alışamadım bi baktım karından bakılan alet var orada bi görsen bendeki sevinci hemşireye sarılcaktım nerdeyse neyse canım öyle karından baktık bana dediki aaa annesi bak sizin yaramaz buralarda kesenin içinde saklanıyor dedi ben garip hissettim ya o zaman anlatamam gülsemmi ağlasammı bilemedim :) özetle kesemizi gördük iki hafta sonrayada bir daha çağırdı o zamana kadarda bize testler verdi bi sürü testlerde 220 kadar falan tuttu ama benim eşim biraz uyanık birisi oldğu için testlerin listesini çıkarttırdı bu testlerin aynını dewlette yaptırıp özele sonuçlarını götüreceğiz

canım ilk ultrasonyukarda anlattğım gibiydi tarifsiz heyecanlar yaşadım birde benimkilomu da aldılar orda sinir oldum ayakkabım ceketim falan vardı 2 kilo fazla çıktım hemde ilk idrarmıda tutuyordum tahliller için doktora dedim ben bu kadar değilim 2 2buçuk kilo falan fazla bu dedim ama bana güldülerrrr :26::17: :) biraz komik geçti işte

Slm kızlaar benimde son yumurtlama günüm bugün.

Bazen soruyorum kendi kendime acaba tuttumu diye.
Ama takmamaya çalışıyorum, hayırlısıyla inşaAllah olur.
Belirti falanda takip etmiyorum

Slm kızlaar benimde son yumurtlama günüm bugün.

Bazen soruyorum kendi kendime acaba tuttumu diye.
Ama takmamaya çalışıyorum, hayırlısıyla inşaAllah olur.
Belirti falanda takip etmiyorum

cnm bugun son yumurtlama günün diye çalışmaları bırakma bak adetten hemen önce bile hamile kalan var:)

ewet canım ben çok gerildim gece uyuyamadım alttan yaparsa diye tüm temizliklerimi yaptım yinede ne olur ne olmaz diye buyrum muayeneye dedi o perdenin arkasına geçene kadar o zaman o kadar çok zor geçtiki anlatamam doktorum erkekti biliyorum bu tür konulara alışmamız lazım yarın bir gün doğum yapacaz ama ben henüz alışamadım bi baktım karından bakılan alet var orada bi görsen bendeki sevinci hemşireye sarılcaktım nerdeyse neyse canım öyle karından baktık bana dediki aaa annesi bak sizin yaramaz buralarda kesenin içinde saklanıyor dedi ben garip hissettim ya o zaman anlatamam gülsemmi ağlasammı bilemedim :) özetle kesemizi gördük iki hafta sonrayada bir daha çağırdı o zamana kadarda bize testler verdi bi sürü testlerde 220 kadar falan tuttu ama benim eşim biraz uyanık birisi oldğu için testlerin listesini çıkarttırdı bu testlerin aynını dewlette yaptırıp özele sonuçlarını götüreceğiz

ayy canımm ne kadar güzel duygularr yha ben ilk keseyi acilde gördüm ama bakamadıms ewinmedim bile düşük falan diyince inşş yarın gitttiğimde güzel şeyler olurrr :)
canım valla inşşş üstten bakarlar alttan kasılmaktan bebeğime bakamam mutlu olamam sewinemem kesin kasılmaktann :((
testler için çok ii yapmışsınız canım aynen öle bnm koca da çok uyanık bnde doktor araştırıyorum bu haftasdan sonra özele gidicem ama testleri dewlet hastnesinde yaptırcam bendee eee bebek gelio tutumlu oplmak lazım valla:):)

Yok ben bıraksamda eşim bırakmaz zaten :))
Zaten yeni evliyİz o nedenle action devam ediyor :)
Ama bulunduğum yerde yalnızım ve bebek istiyorum

ah şu cicim ayları ah:)
bziden geçti:):):):)
inş hamile kalırsın bu ay cnmm yalnızlık kötü bebegin olursa kimsecikler aklına gelmez:)

ah şu cicim ayları ah:)
bziden geçti:):):):)
inş hamile kalırsın bu ay cnmm yalnızlık kötü bebegin olursa kimsecikler aklına gelmez:)

Umarım canım.
Ama bzende olmayacak gibi tedirgin oluyorum, ya olmazsa diyorum.
Bu ay netten yumurtlama günü hesaplayıp ona göre ayarladım kendimi.
Bu ay tutmazsa daha çok tedirgin olucam yani :((
Ay ne zor işler yaa

ayy canımm ne kadar güzel duygularr yha ben ilk keseyi acilde gördüm ama bakamadıms ewinmedim bile düşük falan diyince inşş yarın gitttiğimde güzel şeyler olurrr :)
canım valla inşşş üstten bakarlar alttan kasılmaktan bebeğime bakamam mutlu olamam sewinemem kesin kasılmaktann :((
testler için çok ii yapmışsınız canım aynen öle bnm koca da çok uyanık bnde doktor araştırıyorum bu haftasdan sonra özele gidicem ama testleri dewlet hastnesinde yaptırcam bendee eee bebek gelio tutumlu oplmak lazım valla:):)

Alttan bakarsada kendini kasma canım
allah yardımcın olsun....
ewet tutumlu olmak lzaım bende henüz atanmadım açıktayım geçenseneler ücretli öğrtmenlk falan yaptım 3sene kadar busenne bıraktım bizim ufaklıklar gelmeden oturup bi güzel kpss çalşym diorum
aaaa ufaklıklar diyorum olur yaa çiftini birden kesede görürmüşüz:D
:52:

minikgelin zammbak bırakmayın çalışmaları ben ovulasyon haftamda hergün çalışmıştım onun dışındaki iki hafta gün aşırı... öyle öyle bat geldi ve sonuç pozitifdi inş. sizlerde hamile olursunuz ama sıkı çalışın kızlar ve yumurtlama döneminden önceki hafta düzenli şekilde havuç yiyin
havuç çok önemli ben hergün havuç yedim salatanın içindeki dışında zaten artık mevsimide geldi yumurta için çok yararlıymış cevizide unutmayın ceviz yada fındık

Alttan bakarsada kendini kasma canım
allah yardımcın olsun....
ewet tutumlu olmak lzaım bende henüz atanmadım açıktayım geçenseneler ücretli öğrtmenlk falan yaptım 3sene kadar busenne bıraktım bizim ufaklıklar gelmeden oturup bi güzel kpss çalşym diorum
aaaa ufaklıklar diyorum olur yaa çiftini birden kesede görürmüşüz:D
:52:

ayyy çiftmiii hadi bakalım ikiz çıkıcakmı aramızdan kızlarrr :D:D

Back
X