ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Bu topiğe en az 5 defa yazmışımdır ama bir kere bile cvp alamadım:) neyse problem değil benimde adetime 1 hafta falan var doktora gittim yumurtayı atmışsın içeri dedi benimde 17.gün 2 gün kanamam oldu az az neden oldu anlamadım pembemsi bir kandı hadi hayırlısııı...

cnm inan gözden kaçmıştır yoksa ben herkesin yorumunu okuyup cvp yazmayı seviyorum:)
bence ara kanan olmuş heveslendirmek istemem ama sanki hamilesin gibi:)
adet gününde test yapp ama 2-3 gün önce yapıpta belli olanda var bu topikte :) ben çok üzüldüm erken yaptım negatifi gördüm diye üzülmüyceksen yap sonucta kırmızıları görene kdr allahtan umut kesilmez demi:)

kız oflu az kalmış:) bu arada benim kociş gidip test hayatta almaz utanıyomuş:)seninki iyi alıyo valla:)

Son düzenleme:
onlara da inanmıyorm yahuu :D mesela ne önerirsin :)

gününe kadar beklemelisin bence en erken gününde yapmalısın testi o vakte kadar bence kendini oyalayacak başka şeyler bulabilirsin yani birşeylerle meşgul olursan daha çabuk geçer bence zaman zaten az kalmış biraz daha sabret canım

kız oflu az kalmış:) bu arada benim kociş gidip test hayatta almaz utanıyomuş:)seninki iyi alıyo valla:)

az kaldı yaaa bana bende 4 gün kala yapıcam 2 gün daha sabrediyim diyorum :)) ama heycanlandım yaaa.. belirtiler hakkında ne düşünüyosun kuzum yaa ??? sence ??? kocişim gider alır valla sağolsun :)) hiç almam demedi. :)

cnm inan gözden kaçmıştır yoksa ben herkesin yorumunu okuyup cvp yazmayı seviyorum:)
bence ara kanan olmuş heveslendirmek istemem ama sanki hamilesin gibi:)
adet gününde test yapp ama 2-3 gün önce yapıpta belli olanda var bu topikte :) ben çok üzüldüm erken yaptım negatifi gördüm diye üzülmüyceksen yap sonucta kırmızıları görene kdr allahtan umut kesilmez demi:)

canımm inşallahh geçen gün cvp yazmıştım seni hüsrana uğratan test hakkındaaa:) Ben bekleyeyim bir kaç gün inşallah vardırr olursa mucize bebek olucak zaten 5 yıldır gelmeyen bebekkk gelicek inşallah ama ne zaman gelecek belli değil tabi:emir_bebek::emir_bebek:

gününe kadar beklemelisin bence en erken gününde yapmalısın testi o vakte kadar bence kendini oyalayacak başka şeyler bulabilirsin yani birşeylerle meşgul olursan daha çabuk geçer bence zaman zaten az kalmış biraz daha sabret canım

ay cidden yerımde duramıyom kızz :D beklemek zor geliyo işte belirtilerim hakkında ne düşünüyosun tatlım.. hamiş olrak senin yorumunda önmeli benim için... :26:

canımm inşallahh geçen gün cvp yazmıştım seni hüsrana uğratan test hakkındaaa:) Ben bekleyeyim bir kaç gün inşallah vardırr olursa mucize bebek olucak zaten 5 yıldır gelmeyen bebekkk gelicek inşallah ama ne zaman gelecek belli değil tabi:emir_bebek::emir_bebek:

İnşaAllah çabucak gelir bebeğin canım.

az kaldı yaaa bana bende 4 gün kala yapıcam 2 gün daha sabrediyim diyorum :)) ama heycanlandım yaaa.. belirtiler hakkında ne düşünüyosun kuzum yaa ??? sence ??? kocişim gider alır valla sağolsun :)) hiç almam demedi. :)

bnmkide almazdı amaa bn negatif çıkınca üzülüorum die almazdı canımm :)))

umarım hayırlısıı olurr bekledim bekliyorum ne zaman verirse Rabbim o zaman alıcaz inşallah kucağımıza ama hiç umudumu yitirmedim yitirmeyeceğimde...Moral yüksekk o şekilde yola devammm:55::55::10::10::10:
Doğru söylüyorsun bende o şekilde düşündüğüm için tekrar yazdımm zatennn :)Benimde 2 gün sürdü pembeydi sonra 2.gün az bişey kahverengi lekelenmem oldu ve bitti ultrasonla baktı yumurtaa rahime doğru yol almış çoktan dedi gözükmedi çünkü yumurtam.Nasip dediğim gibi 5.yılımız hiç korunmadım her ay umutla bekliyoruz bebişiiimizi.Bu ay ilk duphaston içtim adet olmadım sonra farlutal içtim bitti adet oldum adetin 5.günüde cyclo prognova diye bir ilaca başladım devam ediyorum ama bu ay ayrıca soğan kürü falanda yaptımm hepsi biribirine karıştı anlayacağın:1::1:...

canım bebek yavaş yavaş ilerliyormuş işte ne güzel dikkat et bu aralar dinlen bolca allahım pamuk gibi bir bebeklerr nasip etsin inşallah hepimizeee

Oflu ben bile heyecan yaptım inanki yaa...
Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum...

hoşgeldin öncelikle topiğimize canım :)

ben bu ay aslında çok ümitsizim pek belirtimde yok aslında ama geçen 2 ayda belirti olmasına rağmen foss çıktı. ben testyapmayı seviyorum nasılsa alıştık tek çizgiye çıkmazsa da üzülmem artık diyorum ama haber veririm size tek çizgiyi resmini bile koyarım :)

canım bebek yavaş yavaş ilerliyormuş işte ne güzel dikkat et bu aralar dinlen bolca allahım pamuk gibi bir bebeklerr nasip etsin inşallah hepimizeee

umaygulay inşallah öyledirr hiç heyecan kalmadı içimde eskiden çok heyecanlanırdım ama zaman geçtikçe heyecan falan kalmıyor maleseff umarım Rabbim nasip ederr herkese tüm olmayanlaraaaa:29::29:

İnşaAllah çabucak gelir bebeğin canım.

aminn zammbakcımmm inşallahhh hepimizinki gelir çabucakkk keratalar işlerini biliyor geç gelelim ki değerimiz daha fazla olsun diyorlarrr:1:

ben bu ay aslında çok ümitsizim pek belirtimde yok aslında ama geçen 2 ayda belirti olmasına rağmen foss çıktı. ben testyapmayı seviyorum nasılsa alıştık tek çizgiye çıkmazsa da üzülmem artık diyorum ama haber veririm size tek çizgiyi resmini bile koyarım :)

Bende de geçen ay baya baya belirti vardı, hatta şu idrar testini bile yaptım ama malesef kırmızıları gördük.
O nedenle bu ay umutlanmak istemiyorum, belkide tutmuştur bile ama umutlanmayayım yinede, sonra üzülüyorum çünkü...

umaygulay inşallah öyledirr hiç heyecan kalmadı içimde eskiden çok heyecanlanırdım ama zaman geçtikçe heyecan falan kalmıyor maleseff umarım Rabbim nasip ederr herkese tüm olmayanlaraaaa:29::29:

aminn zammbakcımmm inşallahhh hepimizinki gelir çabucakkk keratalar işlerini biliyor geç gelelim ki değerimiz daha fazla olsun diyorlarrr:1:

Erken gelsede değerleri fazla olur yaa :))

demin bi arkadaş aradı hamile olanları anlatıyo bana 1.5 aylık olmuş küçücük falan diye. bilerek mi söylüyo bana bunları nispet yapar gibi anlamıyorum ki :( :43::43::43::43:

Bende de geçen ay baya baya belirti vardı, hatta şu idrar testini bile yaptım ama malesef kırmızıları gördük.
O nedenle bu ay umutlanmak istemiyorum, belkide tutmuştur bile ama umutlanmayayım yinede, sonra üzülüyorum çünkü...

sende benim gibi olmuşsun bata ne kadar var ? belirti falan var mı canım... :49:

o da alılştı tek çizgiye bişey demiyo çünkü almayınca konuşmuyorum ben onunla :1::1::1::1:

deliisin yhaaaa:1::1::1::1::1:

demin bi arkadaş aradı hamile olanları anlatıyo bana 1.5 aylık olmuş küçücük falan diye. bilerek mi söylüyo bana bunları nispet yapar gibi anlamıyorum ki :( :43::43::43::43:

amaaaa canımm üzülmee sende hamişş olucaksınnn hatta belkiii hamişsindirr canını sıkma lütfennn

Bana da sürekli soruyorlar, ne zaman bebek gelecek diye.
Çevremde biçok hamile var, bakalım bizimki ne zaman gelecek...

bence 2-3 gün kala yap:)bigün fazla sabret:)belirtilere hiç takılma derimmm bak hep okuyorum hiç belirti yokken hamile kalan.. ama snein akıntın çoktu ve akıntısı çok olanlar hamile kalıyor hep:)tabi normal zamanda çok akıntın olmuyorsa:)inş bu ay olcak valla merak ediyorum ha snei:)

o test neydi yahuu ogun kendime gelemedim üzüntüden:)şuanda iyiyim çok şükür:)bu ayda olmazsa canımız sagolsun neyapalım allahım başka dert vermesin bu elbet bigün olur:)
sen 5 senedir bebek isityorsundamı olmadı yoksa 5.senendemi başladın çalışmalara:)
eger 5 sene ugraştıysan ve olmadıysa tüp bebek kesin çözüm..tüp bebekle hjamile kalmayan yok diyebilirm:)bende eger olaki olmazsa 1-2 sene sonra yaparım tüp:)

Back
X