- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.481
düşük olsa kanama olur canım yanii bn öle biliorumm o kadar da ani hareket yapmasın sarıulsın öpsün ama çok sarsmasın bnce bnmkide öyleydi yataktan yatağa fırlatır koştururduk şimdii kuzu gibiii bebişine bişi olcak diee
ilişki konusunda da doktor bana ilişki yok dedi ama bnm düşük tehlikm olduğu için demiş olabilir canımm
evt cnm düşük tehkiden oldugu için söylemiştir bnm bşlarda çok güzldi hamileleğim birden bire oldu işte şmdi tekrar hamile klmak istiyorum doktorum eğer hamile klrsan herşeyn kıstlanıck dedi oturup kalkarken bile dikkat edıcksın dedi. aynı sende oldugunu gibi eğer hamile kalrsım ilişki yok blkide hamileymdr onu bile blmiyrm 24 ekmde tekrar tahlıl yptrcm... inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın canım..
ben daha hamıle kalmadan bu kadar sıkıntı yapıyorum hamıle kalsam ne olacak bilemiyorum.içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ediyorum :) benımde bat 23 ekim.. kırmızılar gelse de gelmese de bizim RABBİMİZ bizi bırakmadıkca benım ümidim devam edecek. RABBİM herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah (AMİN)
saoll canımm rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinn inşşş bn ayıptır söylemesii sadece wc için yerimden kalkıomm... şimdilik ii gibiyim yarın kontrolüm var umarımmm hersey yolundadır allah sağlıkla hepimize kucağımızxa almayı nasip eder inşşş ... :))
ben daha hamıle kalmadan bu kadar sıkıntı yapıyorum hamıle kalsam ne olacak bilemiyorum.içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ediyorum :) benımde bat 23 ekim.. kırmızılar gelse de gelmese de bizim RABBİMİZ bizi bırakmadıkca benım ümidim devam edecek. RABBİM herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah (AMİN)
inşallah canım bekliyorm bnde 24 ekimde kesinleşeck herşey 24 ekim doğum günüm belki RABBİM hediye olrak bebeğimi gönderir bana... inşallah kntrole gittiğinde iyi haberler alırsın canım dua edcem senin için hayrlısyla yavrunu kucağına almayı göstersin RABBİM diyee... iyi hbrler ver bizlere canım...
Amin canım bak ne güzel söylüyosun RABBİM bizi bırkmadıkca ümit etmeye devam. RABBİM isteyene değil istediğine verir ve ben inanıyorum ki birgün bizmde bebişimz olsun isteyecek ve ozamn bebeklerimizi gndereck...=) senin bat 23 ekim bende 24 ü bkliyorum gebelk tahlılı için inşallah ikimizde sevinecek hbrler alırz canım =)
canım ben bıraz endişe duydum ama sonradan kendı kendıme dedım kı en azından mantık yurutebılıyoruz bı ırademız var hamd olsun. veren RABBIM alan RABBIM. o istemedikçe hiç bişey olmazz.. olmayan bebek de düşmezz.. düşerse de bi kanama bişey olur. eşimi şimdiden ihmal etmesem iyi olacak.. bugunde bitti sayılır son 5 gün :)
Kız oflu sen yine buralardamısın, canımcım bu kadar takma kafaya bu defa psikolojik sorunlar yaşarsın mazaAllah...
ben hep buralardayım canım belirtileri yazmak için değil sadece kafama takılanları kızlara sordum kafayı yicem böyle giderse heralde tövbe estf :)[/QUOTE
cnm tek değilsin bende ilk ay tatile gittik sen benle eşimi görsen x ray cihazlarından gecmıyorum hamileyim diye
polis kadınlar soruyor hamilemisin die evet diyorum kenardan geçip kadın beni elinle arıyor o kdr komik ki üstünden 4 ay gecti halen bişey cnm takma bu kdr
gösde yarın inşaalah bebişinin güzel hbr ini alırsın dualarım seninle doktoruna herşeyi sor aklında soru işaretiyle dönme
arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 1 saat sonra falan belirdi silik çizgi sizce hamilemiyimdir. prospektüste 30 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor(
ayy canım benim ya işnlh öyle bişey olur..:) kaç gün geçti adetin..? kan tahlili negatf çksa bile eğer geç döllenme varsa adetn 1 hafta geçse bile kanda çıkmayabiliyomuş canım cumrtesi dktora gittim ya bnm ki 8 gün geçmişti sonucum negtf çktı ama kan tahlilini 10gün snra tekrarlıcz tabi adet görmezsem rahmimde kalınlaşma var ya adettn olucm yada gebeyim beklyrm artk senınde öle olmş olablr blki ama test yapmkta acele etme negatf çıkınca üzülüyosun sonra bitanem..
slm kızlar..ben cumartesi günü siteden ayrıldıktan sonra kırmızıları çektim .. :)
arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 1 saat sonra falan belirdi silik çizgi sizce hamilemiyimdir. prospektüste 30 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?