ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

evt cnm düşük tehkiden oldugu için söylemiştir bnm bşlarda çok güzldi hamileleğim birden bire oldu işte şmdi tekrar hamile klmak istiyorum doktorum eğer hamile klrsan herşeyn kıstlanıck dedi oturup kalkarken bile dikkat edıcksın dedi. aynı sende oldugunu gibi eğer hamile kalrsım ilişki yok blkide hamileymdr onu bile blmiyrm 24 ekmde tekrar tahlıl yptrcm... inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın canım..

saoll canımm rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinn inşşş bn ayıptır söylemesii sadece wc için yerimden kalkıomm... şimdilik ii gibiyim yarın kontrolüm var umarımmm hersey yolundadır allah sağlıkla hepimize kucağımızxa almayı nasip eder inşşş ... :))

ben daha hamıle kalmadan bu kadar sıkıntı yapıyorum hamıle kalsam ne olacak bilemiyorum.içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ediyorum :) benımde bat 23 ekim.. kırmızılar gelse de gelmese de bizim RABBİMİZ bizi bırakmadıkca benım ümidim devam edecek. RABBİM herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah (AMİN)

aminn canımm aminn bak ne güzel şeyler söylüosun sen böyle konuşunca bende mutlu oluorum.... :)

Eğer bu ayda hamileme kalamamışsam ki yüzde yüz yine başaramadık tam 12 ay olmuş olacak. BAT 24 Ekim. Forumda gördüğüm birçok kişi bir yıla varmadan hamile kalmış. Bugün evleneli tam 5 yıl oldu. Yaşta 34 oldu. Artık umudum falan da kalmadı. Üzülüyorum hemde çooooooooook.

inşallah canım bekliyorm bnde 24 ekimde kesinleşeck herşey 24 ekim doğum günüm belki RABBİM hediye olrak bebeğimi gönderir bana... inşallah kntrole gittiğinde iyi haberler alırsın canım dua edcem senin için hayrlısyla yavrunu kucağına almayı göstersin RABBİM diyee... iyi hbrler ver bizlere canım...

Amin canım bak ne güzel söylüyosun RABBİM bizi bırkmadıkca ümit etmeye devam. RABBİM isteyene değil istediğine verir ve ben inanıyorum ki birgün bizmde bebişimz olsun isteyecek ve ozamn bebeklerimizi gndereck...=) senin bat 23 ekim bende 24 ü bkliyorum gebelk tahlılı için inşallah ikimizde sevinecek hbrler alırz canım =)

canım ben bıraz endişe duydum ama sonradan kendı kendıme dedım kı en azından mantık yurutebılıyoruz bı ırademız var hamd olsun. veren RABBIM alan RABBIM. o istemedikçe hiç bişey olmazz.. olmayan bebek de düşmezz.. düşerse de bi kanama bişey olur. eşimi şimdiden ihmal etmesem iyi olacak.. bugunde bitti sayılır son 5 gün :)

aynen canım kendi kendimizi tatmin edebiliyoruz... bir şeklde kendimizi avutabiliyoruz o yüzden telaşa gerek yokk.. =) neyse canım ben çıkıyorum yarın görüşürz inşllah öptüm =)

Kız oflu sen yine buralardamısın, canımcım bu kadar takma kafaya bu defa psikolojik sorunlar yaşarsın mazaAllah...

Kız oflu sen yine buralardamısın, canımcım bu kadar takma kafaya bu defa psikolojik sorunlar yaşarsın mazaAllah...

ben hep buralardayım canım belirtileri yazmak için değil sadece kafama takılanları kızlara sordum kafayı yicem böyle giderse heralde tövbe estf :)

benimde 3 gün kaldı adetime bu korunmasız 3. ay bakalım bu ay olacakmı?dua edin kızlarrr..kızımda adete 2 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 2 gün geçince yapmıştım pozitifti. erken test yapmak istemiyorum insan hayal kırıklıgına ugruyor.acaba her gebelıkte aynımı olur yani erken yapsam çıkarmı?

arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 1 saat sonra falan belirdi silik çizgi sizce hamilemiyimdir. prospektüste 30 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor(

arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 1 saat sonra falan belirdi silik çizgi sizce hamilemiyimdir. prospektüste 30 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor(

O TESTE güvenme canımmm mümkünse tekrar yap 5 dk içinde ki sonuç doğru çıkar .Testler bekleyince 2.çizgiyi çıkarabiliyor bende yaşadım aynısını.Tekrar alıp yap...

[ı][sıze=2][sıze=3]kızlar bu hastneye git geller bu dokrorların ilgisizliği beni öldürecek yhaa allahım nolur valla yardım etsin bana yha lanet olsun bu dewlet hastnesine beni ultrason kontrol için çağrıo bugün gidiyorumm beta hcg için kan testi istedi gene yhaa bu 3 olduu ne derdi var bu doktorların benle anlamadım düşük tehlikem varmışöbür doktor öyle dedi diyorumm cewapp ' ona bişey yapmayızz' ne demek yapmayız yhaa kızlar vallahi ben delirmek üzereyimm yhaaa .............. :[/sıze][/sıze][/ı]

5 gün gecikti hala tık yok cnm:)7 gün gecerse evde test yapcam umaırm stresten hava deişiminden ve sistit ilaçlarından dolayı gecikme olmuyordur:)
hayırlısı artık şuanda regl olsam çok üzülmem alıştırdım kendimi:)
seninde baya gecikti yaffff umaırm bu beklemeye deger ve hamile olodugunu ögrenirsin doktora gittiginde:)

gözde niye devlete gidiyorsunki.. ben özelde herşeyi yaptırıyorum sadece girş ücreti 12 tl veriyorum okdr... geri kalan kan testi idrar testi ultrason emar falan filan herşey ücretsiz...
devlet ile araştırma hastahanelerine allahım kimseyii düşürmesin nefret ediyroum oralardan ...zorda kalmadıkca gitmem

umutlanma cnmmm benim bariz ikinci çizgi 15 dk içinde belirdii hemen hastahaneye gittim negatif çıktı.. ondan ilk 5-10 dk içinde ikinci çizgi bildigin pembe olursa git doktora onun haricinde hafif silikleri düşünüp kafanı yorma bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…