- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.501
gözde niye devlete gidiyorsunki.. Ben özelde herşeyi yaptırıyorum sadece girş ücreti 12 tl veriyorum okdr... Geri kalan kan testi idrar testi ultrason emar falan filan herşey ücretsiz...
Devlet ile araştırma hastahanelerine allahım kimseyii düşürmesin nefret ediyroum oralardan ...zorda kalmadıkca gitmem
canım bugünn ağzımın payını aldımmmm((((((((((( yarın sonucumu aldıktan sonraaa bi dahaaa aaslaa gitmicemm ((((( ağlamaktan helak oldumm yhaaa ben bide ücretli muayne oluorum eşimin siigortasını göremiolar bi türlüü yhaa bi sorun varr muhasebecisi hallettim diooo gene olmamışş (( o düzelsn hemen özele gtcemmm
kızlar babyhopes.com diye bir site var..ordan ovülasyon takibimi yapıyorum..regl 15'inde diye hesapladı tam 15'inde oldum.. tavsiye ederim..sizde bir bakın isterseniz..google' babyhopes calculator diyince bile pat diye çıkıyor.. hayırlar olsun inş.. Allahımm çok bekletme bizleri.. :26:
[ı]of şu sigorta olaylarıı bende işe başlamadan önce eşim düzgün yatırmadıgından muayene olamıyordummm herşeye para istiyrolar çünkü..allahtan şimdi işe başladımda gerek kalmadı.. Snein sigortata biran önce hallolur çok gerekli valla..yarın sonucunu al bidahada gidip üzülme bak bebekde üzülür cnm bnm
O TESTE güvenme canımmm mümkünse tekrar yap 5 dk içinde ki sonuç doğru çıkar .Testler bekleyince 2.çizgiyi çıkarabiliyor bende yaşadım aynısını.Tekrar alıp yap...
kızlar bugün dr. a gittim hastalığımın 3. günü, denemelerde 3. ayımıza gireceğiz bu ay
yumurtalık rezervlerin düşük, tüp bebek yapabiliriz dedi
henüz erken olduğu için düşünmüyorum ama canım sıkıldı
böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda benim değerim 9,5 muş 7 olması gerekiyormuş
Canım çok üzüldüm durumuna nedir nasıl birşeydir bilmem, inşallah tez zamanda kurtulursun bu durumdan. Tedavi için erken olduğunu düşünüyorsan yerinde olsam bu arada bitkisel kürleri denerim. Mesela kuru incir kürü yumurtalıkları çalıştırıyor ve gebe kalmaya yardımcı oluyor zararı yok denemekte fayda var diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun
kızlar bugün dr. a gittim hastalığımın 3. günü, denemelerde 3. ayımıza gireceğiz bu ay
yumurtalık rezervlerin düşük, tüp bebek yapabiliriz dedi
henüz erken olduğu için düşünmüyorum ama canım sıkıldı
böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda benim değerim 9,5 muş 7 olması gerekiyormuş
test sonucunda FSH (FOLIKÜL STIMÜLAN HORMON) diyor bu sanırım
kızlar biliyorum erken ama biraz kafanız dağılır bence çin takvimini bilen var mı yada uygulayan çok zevkli ve benim yakınımdaki herkese göre tutuyo . Ben bazen oturup bakıyorum . Doğmamış çocuğa don biçiyorum yani :))))))))))))))))))))))
5 gün gecikti hala tık yok cnm:)7 gün gecerse evde test yapcam umaırm stresten hava deişiminden ve sistit ilaçlarından dolayı gecikme olmuyordur:)
hayırlısı artık şuanda regl olsam çok üzülmem alıştırdım kendimi:)
seninde baya gecikti yaffff umaırm bu beklemeye deger ve hamile olodugunu ögrenirsin doktora gittiginde:)
[ı][sıze=2][sıze=3]kızlar bu hastneye git geller bu dokrorların ilgisizliği beni öldürecek yhaa allahım nolur valla yardım etsin bana yha lanet olsun bu dewlet hastnesine beni ultrason kontrol için çağrıo bugün gidiyorumm beta hcg için kan testi istedi gene yhaa bu 3 olduu ne derdi var bu doktorların benle anlamadım düşük tehlikem varmışöbür doktor öyle dedi diyorumm cewapp ' ona bişey yapmayızz' ne demek yapmayız yhaa kızlar vallahi ben delirmek üzereyimm yhaaa .............. :[/sıze][/sıze][/ı]
[ı] bu nasıl doktormuş öle canım ya düşük tehlikem vr dediğin halde bişey yapamayız diyo sana moral vermesi gerekn yerde sölediğine bak. Hem kontle gtmedin mi sen neden beta hcg yapıyo ki usg ile bakması gerekmz mi ? Canım ya eğer değiştirebiliyosan doktorunu değiştir ne bu ilgisizliği böle. Işnlh hersey yolundadır canım bir aksilik çıkmaz tahlilini yrn alıp tekrar doktora muayene olcan mı ? [/ı]
selam kızlarrrr :) yeni uyandım yataktan bağlanayım dedim. ama rüya gördüm anlatmazsam çatlarım.
bi eczaneye gidip gebelik testi alıyorum. yapıyorum ılk bişey çıkmıyo sonra bakıyorum çift çizgi çıkıyo.. sevinçten oturup ağlıyorum. bu test yapma işini rüyamda bu ay 2 3 kez gördüm kendimi hamile de gördüm... yorum yapcak olan var mı:26:
vallahi canım yhaa bende şoklardayım bu kadarmı olur diee bana mı denk geldi yoksa bu doktorlar hepmi böleehamile hamile üzüolar insanı
ben kontrole gittim canım geçen hafta kendisi çağırdı bugün için ayy ne heveslerle gittim bu sefer keseyi güzelce göriyim falan die ultrasonda bakıyım falan die girdim önceki sonuçlarımı verdm kan istedi acille gittiğimi düşük tehlikem olduğunu söylediklerini söyleyincede öyle dedi yapacak bişi yokmuşş bnm bebeğim düştükten sonra mı yapıcaklar bişi o zaman ne faydası varki bu doktorlar neye yarıyo çok merak ediyorumm(((((
yarın eşim izin alıp şu sigorta olayını çözücek canım bnde doğru özele valla artık aglamaktan helak oldumm((
sonucu alıncada göstercem bişi demicekki değer ii git şu gn gel dicek geçen haftada aynısını yaptıı pislik şeyy yhaaaa((((
selam kızlarrrr :) yeni uyandım yataktan bağlanayım dedim. ama rüya gördüm anlatmazsam çatlarım.
bi eczaneye gidip gebelik testi alıyorum. yapıyorum ılk bişey çıkmıyo sonra bakıyorum çift çizgi çıkıyo.. sevinçten oturup ağlıyorum. bu test yapma işini rüyamda bu ay 2 3 kez gördüm kendimi hamile de gördüm... yorum yapcak olan var mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?