- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.801
kaç gündür giremedim arkadaşlar. geçtiğimiz perşembe adetim geçeli 7 gün olmuştu iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı gittim erken gebelik testi aldım yine negatif çıktıanlam veremedim yıllardır adetim ilk kez gecikmişti hemde 7 gün. göğüslerim şişti rahmimde inanılmaz ağrılar mide bulantıları rengim bembeyaz oldu ve ben bu belirtileri ilk kez yaşıyordum artık hamile olduğuma kesin gözüyle bakıyorduk. dr randevumu almıştım. derken perşembe günü akşama doğru dayanılmaz bir ağrı başladı rahmimde ve belimde daha önce düşük yapmıştım o belirtilerin aynısı çok korktum yine düşük yapıyorum diye eşimi aradım hemen. o gelene kadar kanamam başladı ve ben daha çok korkmaya başladım acile gittik kadın doğum uzmanı ultrasona aldı gebelik kesesi falan yok dedi hamile değilsin ama kan testi yapalım dedi. gecikmiş adet sancısı falan dedi. bunu neden anlattım arkadaşlar bu olay bana şunu öğretti artık hamile kalma olayını kafama takmayacağım Rabbim zaten olacaksa alnımıza yazdığı zamanda verecektir bebeğimizi. lütfen sizde takmayın kafanıza bu olay beni çok yıprattı. daha önce bir düşük şimdi ilk kez 7 günlük bir gecikme ve hamilelik belirtileri. yine bir düşük kadar sarstı bu olayda beni
(((
doğru söylüyorsun canım valla 3. ayım denemelerde ama ben bile stresten öldüm....
biraz kadere birakmakda fayda var fikren...