ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım arkadaşım benim zaten her ay adet sancım ve kasık ağrım olur :)) ama bu ay nedense garip bi duygu var içimde :)) inşallah yanılmıyorumdur :)) yalnız bende hiç olmayan şey şu üç gündür çok var karnımda şişlik var böle sürekli gaz geziniyo karnımda :)))) netten okudum hamilelik belirtisi yazıyo :)) ay bu ufacık şey bile heycanlandırıyo beni :))

canım arkadaşım benim zaten her ay adet sancım ve kasık ağrım olur :)) ama bu ay nedense garip bi duygu var içimde :)) inşallah yanılmıyorumdur :)) yalnız bende hiç olmayan şey şu üç gündür çok var karnımda şişlik var böle sürekli gaz geziniyo karnımda :)))) netten okudum hamilelik belirtisi yazıyo :)) ay bu ufacık şey bile heycanlandırıyo beni :))

insallah iyi haberlerinide paylasirsin bizimle...Allah'tan herseyin hayirlisi:)

Slm kızlar.
Bat'a 6 gün var ve ben bugün yapayım dedim ama kocaman bir tek çizgi, aman ne güzel değilmi?
Umutlanmak istemiyorum, ama üzülmekte istemiyorum :((

Kizlar aklıma benimde ile bsy gelio ama adetim 7 gün geçince test yaptım negatifti ondan olmaz dedim adetimin ilk gunü çamur seklinde geldi 2. Gün baya kanamam oldu kırmızı ama 3.gün hic bsy gelmedi orkidim tertemiz kullanmasam bile olur .doktora hic gidedim yok :(üstüne girmede genelde bı kaç damla gelirmiş bende sole 1 gün bildiginiz kan geldi ondan bsy olmaz :( benim bu ay komple vücudumun düzeni bozuldu bide sehitlerle depreme acaip uzuldum sürekli ağladım bünyem sapitti sanırım:)

tatlım bende senin gibi oldum normalde reglm 7 güne kadr sürer ama bu sefer 3 gün oldum bitti ama baya yoğun bi şekilde oldum dediğin gibi ilk gün çamur gibi parça parça geldi. üstüne görme bu şekil olmaz hem yoğun bi şeklde kanama olmaz die biliyorum hemde kırmızı renkli olmaz. evt ya depreme herks aynı üzldü önce şehtlerimzin acısı şmdi bu :( tatlım banyo olayına gelnce 1 saat sırt üstü belinin altına yastık koyarak yatman yetrli sabaha kadr beklemen gerekmiyo :)

Canımcım bende geçen ay karar vermiştim ama bu ay daha iyiyim, en azından çok fazla takmıyorum.
Ama eşimde çok istiyor bu ay, o nedenle umutlu bekleyiş devam ediyor

bizde çok istiyoruz canım ama bizim istememizle olmuyo ne yazık ki RABBİM de isticek ki göndersin bebeğimizi... onunda zamanı var RABBİM zamanı gelnce vereck bize de :) bende 3 aydr kornmuyorum bu ay 4. ay ama daha yumrtlama zamanım gelmedi birde 13gün geckmyle adet oldum bu ay ilişki düzenide olmadı anlican perşembe günü doktora gitcem yumrtlama takibine başlıcam işnlh bu ay şanslı gelir bize ve güzl habrler alırz canım :)

Slm kızlar.
Bat'a 6 gün var ve ben bugün yapayım dedim ama kocaman bir tek çizgi, aman ne güzel değilmi?
Umutlanmak istemiyorum, ama üzülmekte istemiyorum :((

tatlım üzülmek istemiyosan test falan yapma bekle regln gecerse yaprsın. birde idrar testleri bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo bazıları regli gününe 2-3 gün kala öğreniyo bazıları da hamile oldugu reglisi geçtiği halde idrarda çift çizgiyi göremiyo o yüzden bekle reglin gecsın kan tahlili yptr canım bn ilk düşüğümde 3 hftalık hamlydım ve idrar testinde hep tek çizgi çıkıyodu bir sürü farklı markalr la yaptım ama hepsinde sonuç aynıydı o yüzden bekle hemde üzülmemiş yada boşa sevnmemiş olrsun canım hayrlısını versn RABBİM:..

tatlım üzülmek istemiyosan test falan yapma bekle regln gecerse yaprsın. birde idrar testleri bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyo bazıları regli gününe 2-3 gün kala öğreniyo bazıları da hamile oldugu reglisi geçtiği halde idrarda çift çizgiyi göremiyo o yüzden bekle reglin gecsın kan tahlili yptr canım bn ilk düşüğümde 3 hftalık hamlydım ve idrar testinde hep tek çizgi çıkıyodu bir sürü farklı markalr la yaptım ama hepsinde sonuç aynıydı o yüzden bekle hemde üzülmemiş yada boşa sevnmemiş olrsun canım hayrlısını versn RABBİM:..

Ayy saol canım, yazıların bana umut verdi inanki...

ya biz burda son 3 son 2 derken acaba umutlanıyoruz mu? sonrada adet görünce ağlamaklı oluyorum...hatta ağlıyorum bile...

inş.olmam :))

göğüslerimde koltuk altıma doğru dokununda acı var..birde kasık ağrısı gibi bişey ama şiddetli değil giriyor ve çıkıyor sanırım
adetim yakın ondandır...adetten önce başım ağrırdı oda mevcut maalesef :(( akıntım azaldı rengi koyu sarıya döndü ki bu da yavaş yavaş kahverengiye dönüp adet olucam anlamına geliyor...

hayırlısı bakalım ne olacak...

merhaba arkadaşlar benim adetime 3 veya 5 gün kaldı ama hiççç belirti falan yok:(yumurtlama günümdede hiç belirti olmadı.amannnn zaten bu ay umutlu değilim.adet olayımda tahlillerim var onları yaptırayım diye bekliyorum aslında.hayırlısı olsun bakalım.herkeze bol şansssssssssssss:)

Merhaba,
sat 3 ekim. 13 ekim'de yani sat sonrası 10. günde doktora gittiğimde doktor yumurtalıklarımın birinde 2.2 cm lik bir kitle görmüştü. Çatlamamış yumurta olabilir ya da kist vs olabilir dedi. 16. günde gittiğimde kitleyi göremedi, yumurtaymış, çatlamış dedi. 10. günden sonraki sürede ilişkim oldu. Ama özellikle çocuk istemeye yönelik bir çalışmamız olmadı(ilişkiden sonra yatıp bekleme vs.). Hapla korunuyorduk. Hapı bu ay bırakmıştım. Büyük ihtimalle mümkün değildir diye düşünüyorum ama (çünkü hapı daha yeni bıraktım, ilişkiden sonra yatıp dinlenme vs. gibi şeyler de yapmadım) yine de, hamilelik var mıdır acaba diyorum. Bat 1 kasım gibi. Ama hapı bıraktığım ilk ay olduğu için düzen şaşabilir bu ay. Karında şişkinlik ve hem ilişki sırasında, hem de gün içinde kasıkta batma hissi oluyo. Büyük ihtimalle hamile değilimdir ama, idrar testi yapsam hamilelik varsa net bi sonuç çıkar mı? Kan testini günüm geçmedikçe yaptırmayı düşünmüyorum. İdrar testini hamileysem ve net sonuç vericekse yaptırayım diyorum, yoksa gecikmeyi beklerim. Sizce idrar testinden netice alır mıyım? Yaptırayım mı?

Merhaba,
sat 3 ekim. 13 ekim'de yani sat sonrası 10. günde doktora gittiğimde doktor yumurtalıklarımın birinde 2.2 cm lik bir kitle görmüştü. Çatlamamış yumurta olabilir ya da kist vs olabilir dedi. 16. günde gittiğimde kitleyi göremedi, yumurtaymış, çatlamış dedi. 10. günden sonraki sürede ilişkim oldu. Ama özellikle çocuk istemeye yönelik bir çalışmamız olmadı(ilişkiden sonra yatıp bekleme vs.). Hapla korunuyorduk. Hapı bu ay bırakmıştım. Büyük ihtimalle mümkün değildir diye düşünüyorum ama (çünkü hapı daha yeni bıraktım, ilişkiden sonra yatıp dinlenme vs. gibi şeyler de yapmadım) yine de, hamilelik var mıdır acaba diyorum. Bat 1 kasım gibi. Ama hapı bıraktığım ilk ay olduğu için düzen şaşabilir bu ay. Karında şişkinlik ve hem ilişki sırasında, hem de gün içinde kasıkta batma hissi oluyo. Büyük ihtimalle hamile değilimdir ama, idrar testi yapsam hamilelik varsa net bi sonuç çıkar mı? Kan testini günüm geçmedikçe yaptırmayı düşünmüyorum. İdrar testini hamileysem ve net sonuç vericekse yaptırayım diyorum, yoksa gecikmeyi beklerim. Sizce idrar testinden netice alır mıyım? Yaptırayım mı?

Adet geçmeden idrardan sonuç alan az diye biliyorum, o nedenle kan testi yaptırsan daha iyi olur.
Bu arada hapı bıraktıktan 3 ay sonra bebek düşünülmesi gerek diye dymuştum, istersen bunu bir araştır çünkü riskli olabilir...

Adet geçmeden idrardan sonuç alan az diye biliyorum, o nedenle kan testi yaptırsan daha iyi olur.
Bu arada hapı bıraktıktan 3 ay sonra bebek düşünülmesi gerek diye dymuştum, istersen bunu bir araştır çünkü riskli olabilir...

doktoruma hapı bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalırsam bir risk olur mu diye sorduğumda bir problem olmayacağını söylemişti. o yönden sorun olmayacağını düşünüyorum. günüm geçmeden kan testini düşünmüyorum. ama hani, idrarda bir netice alacaksam yaptırayım diyorum.

doktoruma hapı bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalırsam bir risk olur mu diye sorduğumda bir problem olmayacağını söylemişti. o yönden sorun olmayacağını düşünüyorum. günüm geçmeden kan testini düşünmüyorum. ama hani, idrarda bir netice alacaksam yaptırayım diyorum.

Ben 6 gün varken yaptım çıkmadı, dolayısıyla moralim bozuldu, ama zaten çıkmasının imkansız olduğunu yazdı bir arkadaş, adetin geçmesini bekliyeyim diyorum şimdi...

canım bişey sorcam klomen çok duydum ama doktor mu verdi sana.ben kendim eczaneden alsam kullansam olur mu

bende kullandığım için yanıtlamak istedim canım, klomenin doktor önerisi dışında kullanımı var mı bilmiyorum
ama ben tavsiye etmiyorum çünkü bir muayene sonrası veriyor gerek varmı, etkisi olurmu, yan etkisi olurmu bilemezsin
ben doğru bulmuyorum ama sen bilirsin tabiki

Back
X