Merhaba,
sat 3 ekim. 13 ekim'de yani sat sonrası 10. günde doktora gittiğimde doktor yumurtalıklarımın birinde 2.2 cm lik bir kitle görmüştü. Çatlamamış yumurta olabilir ya da kist vs olabilir dedi. 16. günde gittiğimde kitleyi göremedi, yumurtaymış, çatlamış dedi. 10. günden sonraki sürede ilişkim oldu. Ama özellikle çocuk istemeye yönelik bir çalışmamız olmadı(ilişkiden sonra yatıp bekleme vs.). Hapla korunuyorduk. Hapı bu ay bırakmıştım. Büyük ihtimalle mümkün değildir diye düşünüyorum ama (çünkü hapı daha yeni bıraktım, ilişkiden sonra yatıp dinlenme vs. gibi şeyler de yapmadım) yine de, hamilelik var mıdır acaba diyorum. Bat 1 kasım gibi. Ama hapı bıraktığım ilk ay olduğu için düzen şaşabilir bu ay. Karında şişkinlik ve hem ilişki sırasında, hem de gün içinde kasıkta batma hissi oluyo. Büyük ihtimalle hamile değilimdir ama, idrar testi yapsam hamilelik varsa net bi sonuç çıkar mı? Kan testini günüm geçmedikçe yaptırmayı düşünmüyorum. İdrar testini hamileysem ve net sonuç vericekse yaptırayım diyorum, yoksa gecikmeyi beklerim. Sizce idrar testinden netice alır mıyım? Yaptırayım mı?