- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.861
tatlım bende senin gibi oldum normalde reglm 7 güne kadr sürer ama bu sefer 3 gün oldum bitti ama baya yoğun bi şekilde oldum dediğin gibi ilk gün çamur gibi parça parça geldi. üstüne görme bu şekil olmaz hem yoğun bi şeklde kanama olmaz die biliyorum hemde kırmızı renkli olmaz. evt ya depreme herks aynı üzldü önce şehtlerimzin acısı şmdi butatlım banyo olayına gelnce 1 saat sırt üstü belinin altına yastık koyarak yatman yetrli sabaha kadr beklemen gerekmiyo :)
bizde çok istiyoruz canım ama bizim istememizle olmuyo ne yazık ki RABBİM de isticek ki göndersin bebeğimizi... onunda zamanı var RABBİM zamanı gelnce vereck bize de :) bende 3 aydr kornmuyorum bu ay 4. ay ama daha yumrtlama zamanım gelmedi birde 13gün geckmyle adet oldum bu ay ilişki düzenide olmadı anlican perşembe günü doktora gitcem yumrtlama takibine başlıcam işnlh bu ay şanslı gelir bize ve güzl habrler alırz canım :)
tmm cnm öle yapcam mecbur:)niyeyse bu ay çok relaksım olursa olur olmassa olmaz durumunndayım gecen ay çok yıprattım kendimi.. şükrediyroummm şuanda sevdiklerim var saglıklıyım çocuk allahım nasip ederse olur bigün vardır kesin...bende snein gibiyim cnm 3. ay bitti 4. aya gircem.. daha beklemeyiz gelir inş bebiş..
aslında bebek bakmakta sorumluluk gerektiriyor hem iş hem ev hem bebek nsl gitcek o konudada kararsızımmmm ince düşünmeye başlarsam bisürü olumuszluk çıakrtıyorum :)