ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

tatlım bende senin gibi oldum normalde reglm 7 güne kadr sürer ama bu sefer 3 gün oldum bitti ama baya yoğun bi şekilde oldum dediğin gibi ilk gün çamur gibi parça parça geldi. üstüne görme bu şekil olmaz hem yoğun bi şeklde kanama olmaz die biliyorum hemde kırmızı renkli olmaz. evt ya depreme herks aynı üzldü önce şehtlerimzin acısı şmdi bu :( tatlım banyo olayına gelnce 1 saat sırt üstü belinin altına yastık koyarak yatman yetrli sabaha kadr beklemen gerekmiyo :)

bizde çok istiyoruz canım ama bizim istememizle olmuyo ne yazık ki RABBİM de isticek ki göndersin bebeğimizi... onunda zamanı var RABBİM zamanı gelnce vereck bize de :) bende 3 aydr kornmuyorum bu ay 4. ay ama daha yumrtlama zamanım gelmedi birde 13gün geckmyle adet oldum bu ay ilişki düzenide olmadı anlican perşembe günü doktora gitcem yumrtlama takibine başlıcam işnlh bu ay şanslı gelir bize ve güzl habrler alırz canım :)

tmm cnm öle yapcam mecbur:)niyeyse bu ay çok relaksım olursa olur olmassa olmaz durumunndayım gecen ay çok yıprattım kendimi.. şükrediyroummm şuanda sevdiklerim var saglıklıyım çocuk allahım nasip ederse olur bigün vardır kesin...bende snein gibiyim cnm 3. ay bitti 4. aya gircem.. daha beklemeyiz gelir inş bebiş..
aslında bebek bakmakta sorumluluk gerektiriyor hem iş hem ev hem bebek nsl gitcek o konudada kararsızımmmm ince düşünmeye başlarsam bisürü olumuszluk çıakrtıyorum :)

zaten resmide iletiyide dediğin yerlere yazmıştım, kendim panelde görüyorum ama formda görünmüyor

sanırım üyeliğin süresi yada mesaj sayısıyla alakalı

neyse napalım:)

cnm biraz daha ugraşsana bi kutucuk işaretleyince görünüyordu resim biraz daha ugraş düzelir:)

bende kullandığım için yanıtlamak istedim canım, klomenin doktor önerisi dışında kullanımı var mı bilmiyorum
ama ben tavsiye etmiyorum çünkü bir muayene sonrası veriyor gerek varmı, etkisi olurmu, yan etkisi olurmu bilemezsin
ben doğru bulmuyorum ama sen bilirsin tabiki

senin nekadar zaman oldu çocuk istemen.niye verdi sana.ben söyledm dktora 1senelk evliyim ben.6ay daha bekle olmazsa ozaman rahim filmi çekelim kanallar kapalıysa o hapın anlamı yok dedi

:72::72::72:

minik kediler minik gelin :) tatlı minik anne adayları ne durumdasınız ne zamandır buraya yazamadım :) son haberler neler :) :103:

tmm cnm öle yapcam mecbur:)niyeyse bu ay çok relaksım olursa olur olmassa olmaz durumunndayım gecen ay çok yıprattım kendimi.. şükrediyroummm şuanda sevdiklerim var saglıklıyım çocuk allahım nasip ederse olur bigün vardır kesin...bende snein gibiyim cnm 3. ay bitti 4. aya gircem.. daha beklemeyiz gelir inş bebiş..
aslında bebek bakmakta sorumluluk gerektiriyor hem iş hem ev hem bebek nsl gitcek o konudada kararsızımmmm ince düşünmeye başlarsam bisürü olumuszluk çıakrtıyorum :)

cnm doğru diyosun iş hyatında zor ama RABBİM bi kolayını verir elbet... bnde bu ay rahatım RABBİM verirse olack zaten herkesde bana bu aralr hayatının tadını çıkar diyo çocuk oldumu bu rahtlığını ararsın diyolar :( şuan sermestim hiç bi engelim yok ozman engelim mi olck ki ? o bnm için bi melek olack o benm uğurum olack ama kim ne derse desin ben anne olmak istiyorum yaa işnlh RABBİM de benm anne olmamı istiyodr ve bebeğimi gönderir bana :)

senin nekadar zaman oldu çocuk istemen.niye verdi sana.ben söyledm dktora 1senelk evliyim ben.6ay daha bekle olmazsa ozaman rahim filmi çekelim kanallar kapalıysa o hapın anlamı yok dedi

canım bu kaç senelik evlisin olayına da şaşırıyorum ben:) kaç yıllık evli olduğumuzdan ziyade kaç aydır korunmadan
birlikte olduğumuz mühim..doktorların fiks sorusu:) enteresan neyse

benim 3. ayım denemelerde...yumurta rezervi azlığı varmış...yaşım 34 canım

şansı arttırmak adına bekleme süresini kısaltmak adına

cnm biraz daha ugraşsana bi kutucuk işaretleyince görünüyordu resim biraz daha ugraş düzelir:)

sağ üstteki ile deniyordum daha dikkatli bakınca hemen formun sol üstünde kullanıcı kontrol paneli diye başka bir bölüm gördüm oradan yapınca düzeldi..teşekkürler canım:)

klomen dün bitti, cuma kontrol var sonrasında belki çatlatma iğnesi...ondan sonrası ise kısmet:)

cnm klomen ne için kullanıyorsun.. yumtlaman olmuyo mu yoksa yumrtlama zamanını öğrnmk için mi ? bnde pko vr ama doktorum hiçbr ilaç önermedi bana sadece yumrtlama takibi yapıcaz.. blgi verirsen sevnirim..:)

canım bu kaç senelik evlisin olayına da şaşırıyorum ben:) kaç yıllık evli olduğumuzdan ziyade kaç aydır korunmadan
birlikte olduğumuz mühim..doktorların fiks sorusu:) enteresan neyse

benim 3. ayım denemelerde...yumurta rezervi azlığı varmış...yaşım 34 canım

şansı arttırmak adına bekleme süresini kısaltmak adına

anladım cnm ben 1yıldır evliyim ve korunmadım hiç ondan öle sordum.ben bir sorun varsa geç kalmış olmak ietmyrm.bir doktra gittim bu konuda.o da 6ay daha geçsin dedi.öle rahim filmine bakcm deyince neyi bekliyo herşey yapılsa sorun yoksa oluruna bıraksa diye düşündüğümden dolayı ne durumda olduğunu sordum.ona göre başka doktora mı gitsem diye düşüncektm.

acaba birgun boyle yazabilecekmiyim....sevincimi herkezle paylasabilecekmiyim?insallah olacak umutsuz degilim allahin izniyle,umutlu ev kadinlarindanim

ya sayfa bugün çokkk sessiz herkes nerde ???? bende takipteyim pek yazmıyorum şu aralar... sat 10 ekim çalışmalar devam ediyor... RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin...:49:

Tatlim o yazimin altina bidaha yazi yazmistim,heralde benim oldugunu farketmedin:) insallah senin beni tebrik ettigin gibi bi gun gelecek...Allahin izniyle

işnlh gelr canım. bende yazıdğını ilk okuynca tebrk ediym dedim sevndm ama altını okuyunca üzüldüm :( RABBİM tez zamanda versin hepimize işanlh canımm...

ya sayfa bugün çokkk sessiz herkes nerde ???? bende takipteyim pek yazmıyorum şu aralar... sat 10 ekim çalışmalar devam ediyor... RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin...:49:

Ben burdayim:3: insallah emeklerinizi/mizi bosa cikarmaz yuce rabbim.benimde sat 29 bakalim yarin veya yarindan sonra ne olacak,hakimizdan hayirlisii insallah...haberdar ederim insallah dualarinizi bekliyorum:21:

Insallah balm ...yer,gok dualar usdune insallah dualarimizi birbirimizden eksikl etmeyizz

işnlh cnm... emi ol ki kendime dua edrken burda olan bütün arkadşlrımıda ayrt etmiyorum ben nasıl hamile kalmayı istiyosam sizlerde öle istiyosunuz bunu bldiğim için dualarım hep sizinle RABBİM ondan istenilen bişeyi geri çeirmez sadece zamanının gelmesi bekler ve gelince de verir bizlere.... inanıyorum ki RABBİM ol deyinde olacak canımmmm...

Back
X