- Konu Sahibi hicbirseymi
-
dilaltından ölçüyorum ama bugün tetikteyim heran kırmızı kartı yiyebilirim. Amainşallah yerleşme kanamasıdır.
kızlar ovulasyondan kaç gün sonra adet oluyoruz..14 yazıyor internette ama ona göre hesaplarsak benim adet döngümün 34-35 gün olması lazım ki hiç o kadar uzun olmadı..bunun bir zamanı var mı??
kızlar ovulasyondan kaç gün sonra adet oluyoruz..14 yazıyor internette ama ona göre hesaplarsak benim adet döngümün 34-35 gün olması lazım ki hiç o kadar uzun olmadı..bunun bir zamanı var mı??
göçmen kuşlar
arkadaşım ben hiç hamile kalmadım ama öğrendğim kadarıyla (okuduğum ve araştırdğım) bu yerleşme kanaması olabilir eğer adet kanaması olsaydı ilk lekeden sonra taş çatlasın bir birbuçuk gün sonra kırmızıların başlaması gerekirdi dedğine göre ise 2 gün falan geçmiş adet düzensizliği eğer yaşamıyorsan büyük ihtimalle bu yerleşme lekelenmesi olabilir ben uzman tv de dr kağan diye bir doktor var onun anlattıklarını hafta hafta dinledim ve diğer sorulara cewaplarınıda detaylı dinledim ordan bildğim kadarıyla bunları söyleyebilirim... belki yanlışım olabilir ama fikrimi soracak olursan yerleşme lekelenmesine benzettim :) inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın
bu arada arkadşım ben osmaniyeliyim ama balıkesirde yaşıyorum :) sen nerelerdensin :)
kızlar yaaaa bu ateş ölçümü ne için yapılıyor ne işe yarıyor biri yazabilirmiii çatladım burda=)
yumurtlama gününe 14 ekleyip yeni bat buluyo canım..
bu değişmez..
kızlar yaaaa bu ateş ölçümü ne için yapılıyor ne işe yarıyor biri yazabilirmiii çatladım burda=)
son üç allaaaa......tey tey
allah bize hamile olmayı nasip eder inşallah
selam benimde 11 günüm var umarım tutmuştur merak ettiğim hemen mide bulantısı başlarmı????
Kızlar benim de yaklaşık BAT 4-5 ekim. SAT 07 Eylüldü. İnternetteki hesaplayıcıda ovulasyon 20 eylül görünüyordu. ama biz önceki günü ve o günü kaçırdıkŞimdi reglime yaklaşık 5 gün var. 2 gündür regli olacak gibi ağrılarım oldu.Göğüs ucum sızladı ve çok afedersiniz gazdan uçan balon oldum. Resmen şiştim. Bağırsaklarım gocur gocur. Tek göğüste damarlar belirdi (2 tane) çok olmamakla birlikte akıntım var. Midem de yanıyor. Sizce hangidi doğru
A) Kendimi dinlemekten kafayı yedim
B) Bunlar hamilelik bulgusu olabilir
C) Üşüttüm
D) Regli olucam
E) Hiçbiri:)
Kızlar benim de yaklaşık BAT 4-5 ekim. SAT 07 Eylüldü. İnternetteki hesaplayıcıda ovulasyon 20 eylül görünüyordu. ama biz önceki günü ve o günü kaçırdıkŞimdi reglime yaklaşık 5 gün var. 2 gündür regli olacak gibi ağrılarım oldu.Göğüs ucum sızladı ve çok afedersiniz gazdan uçan balon oldum. Resmen şiştim. Bağırsaklarım gocur gocur. Tek göğüste damarlar belirdi (2 tane) çok olmamakla birlikte akıntım var. Midem de yanıyor. Sizce hangidi doğru
C) Üşüttüm
D) Regli olucam
dilaltından ölçüyorum ama bugün tetikteyim heran kırmızı kartı yiyebilirim. amaİnşallah yerleşme kanamasıdır.
selam benimde 11 günüm var umarım tutmuştur merak ettiğim hemen mide bulantısı başlarmı????
son üç allaaaa......tey tey
allah bize hamile olmayı nasip eder inşallah
C) Üşüttüm
D) Regli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?