ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bu ay boşa çıkmaz ümitlerin canımm inşallah :)
ewt ewt fazla hareket etmemek lazım da bende kendimi tutabilirmiyim hiç bilmiyorumm

İnşşşşşşşşş Canım Yaaaa Eşim de Çok istiyo bİlmıyorum off off Daha Çok var Ay sonunaa... 23 ekimi bekleee Şimdii...

Kızlarbatmalar agrılar aynen devam..bugn bırde karnımın al bolgesı sankı yara gıbı acıyo ozellıkle oturup kalkarken..bıran once ıstedıgımız sonucları alırz ınsallah..bozmayın morallerı..ben bgn kan testı yaptrmak ıcın saglık ocagına gıttım dr. Yarn sabh gelecekmıs..bakalmm

arkadaşım benimde kasık karın arası bir bölgede sanki içerde sert bişey varmış gibi ağrıyor. heleki sağa yattığımda rahatsız oluyorum. hemen sola dönüyorum ama galiba adet olucam yok gibi gelmeye başladı bana sanki adet olucam gibi alttan ıslak bişeyler hissediyorum. hee birde kızlar hamilelikte sarı ama az akıntı oluyormu. şu an kokusu yok ama önceleri beyazımsıydı sanki. zaten iltihap varsa hamileliği boşuna bekliyorum. bu arada eğer adet olmazsam birdahaki pazartesi doktora gitmeye karar verdim.

arkadaşım çift çizgiyi gördüğüne sevindim tebrik edrim. kanamam var demişsin. İnşallah yerleşme kanamasıdır. bazılarının 2-3 gün sürüyormuş böyle lekelenmeleri. bence ihmal etme hemen doktora git veya danış.en azından belki doktor ilaç verir ve unutma bol bol ıstırahat et. kendine iyi bak. bebişin sana tutunmaya çalışıyor demekki.

Ay Canım İnşş............ Eşimde çok istiyo ay sonu nası gelcek bılmıyorum. 23 ekim bat :)

canım allah gönlümüze göre vericek inşş ...benimde bat 10 ekimm zaman geçmiyo 7 sinde hastaneye gidicem o zaman kan testi yaptırsammı ki yhaaa

Allah gönlüne göre versin arkadaşım..benim de bat 7 ekim....son 4 gün kaldı bakalım...benim de şuan bazn sarı bazen süt kıvamında akıntım oluyor..daha önce iki gebelik yaşadım..maalesef düşükle sonuçlandı...genelde akıntı oluyor gebelik öncesi...en azından bende oluyordu...

arkadaşlar çok teşekkürler vallahi ikinci çizgiyi gördğme sewinemedim bile lekelenmeden dolayı inş. oralarda bir sorun yoktur doktor moralimi bozdu gerçide o da ayrı bi konu gıcık adam

doktor ne dedi merak ettim. bayağı moralin bozulmuş gibi. canım fazla stres ve sıkıntı yapma bebişin karnındaysa oda üzlür. Allah büyüktür de. İnşallah yerleşmedir.

benimde belim ve kasıklarım çok agrıyo ve adet olmama daha 8 gün var vee bendedde iltahaplanma var korkuyorum yhaaa olmazmı hamilelik iltahap var die

canım bence de yerleşme kanaması sendeki..hem 2.ci çizgiyi de görmüşsün silik olsa bile bu hamilelik demekkk..stres yapma herşeyden önce...inşallah güzel haberi kan testinde de öğreneceksin tebrik ederim

bu arada kızlar benim bat ta bugünnnnn...

şimdilik gelen giden yok ama belim ağrıyorrr dünden bu yana ara ara...adetim gelecek gibiii ama bakalım..:44:

Evt cnm bendede ozellıkle sağa yattıgımda ağrı artyor yuzustu hiç yatamıyorm zztn daha cok ağrı..ben ed akıntı yok suan.ıltıhap hamılelık sırasındadaa cokca gorulebılen bırsey cnm umıdını kesme..gerçı hepimiz için gecerlı bırsey var..oda fazla umıte kapılmamak ama çokta salıverme olayına gırmemek arada bıyerde durmak lazım..ama dımı kıme dıorum ben sankı uygulayabılıyormuyum bunu hepimiz icın hayırlı haberler olur ınsallah

12mciğim. merhaba. geçmiş olsun canım. İnşallah birdaha bebişini kaybetmezsin. benim 26 eylülde kahverengi lekelenmem oldu. 28 eylüldede bir iki damla kanamam oldu. şu anda da sarı akıntım oluyor. fazla değil yani çamaşrım fazla batmıyor. ama sarımsı olduğuna eminim. İnşallah ikimizdede kuzularımız vardır. bakalım hayırlısı.

selam

bat bugün..
henüz gelen bir istenmeyen misafirim yok.
test yapmadım,bugünü atlatmak istiyorum öncelikle..

hayırlısı bakalım..

selam

bat bugün..
henüz gelen bir istenmeyen misafirim yok.
test yapmadım,bugünü atlatmak istiyorum öncelikle..

hayırlısı bakalım..

meg benimde bat bugünnnnnnn...gelen giden bende de yok henüz.

inşallah gelmezler..

kızlar benim DPO 7 bugun gogsumde acı hıssetmeye basladım hafıften akıntı başladı dun bır ıkı dklıgna batma hıssı hıssetım kasıklarımda. bırde afedersınız ama gaz artı bıraz atesımde 36,7 de sabitlendi umarım guzel haberler gelır

kızlar dun adet olmam gerekiodu, hala olmadım, dun elimdeki ovulasyon testinden yaptım iki tane koyu bi sekilde gorundu 2. cizgiler, az once de gebelik testi aldım yaptım,ikinci çizgi diğerinden daha silik bi şekilde cıktı, hamile mi oluyorum ben şimdi??

evet tatlım hamilesinnn tebrik ederimm..

tebrikleeeeeeeeeeeeeer

meg benimde bat bugünnnnnnn...gelen giden bende de yok henüz.

inşallah gelmezler..

aysuncum inşallah gelmesin o kırmızı 9 ay boyunca
benim az önce 3 damla kahverengi akıntım gelmiş..
belki de reglim başlıyo..
bekleyip görücez.. hayırlısı..

çok tebrik ederim cam yaaa harika habeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…