- Konu Sahibi hicbirseymi
-
bu ay boşa çıkmaz ümitlerin canımm inşallah :)
ewt ewt fazla hareket etmemek lazım da bende kendimi tutabilirmiyim hiç bilmiyorumm
ewt ewt fazla hareket etmemek lazım da bende kendimi tutabilirmiyim hiç bilmiyorumm
Kızlarbatmalar agrılar aynen devam..bugn bırde karnımın al bolgesı sankı yara gıbı acıyo ozellıkle oturup kalkarken..bıran once ıstedıgımız sonucları alırz ınsallah..bozmayın morallerı..ben bgn kan testı yaptrmak ıcın saglık ocagına gıttım dr. Yarn sabh gelecekmıs..bakalmm
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba
Ay Canım İnşş............ Eşimde çok istiyo ay sonu nası gelcek bılmıyorum. 23 ekim bat :)
arkadaşım benimde kasık karın arası bir bölgede sanki içerde sert bişey varmış gibi ağrıyor. heleki sağa yattığımda rahatsız oluyorum. hemen sola dönüyorum ama galiba adet olucam yok gibi gelmeye başladı bana sanki adet olucam gibi alttan ıslak bişeyler hissediyorum. hee birde kızlar hamilelikte sarı ama az akıntı oluyormu. şu an kokusu yok ama önceleri beyazımsıydı sanki. zaten iltihap varsa hamileliği boşuna bekliyorum. bu arada eğer adet olmazsam birdahaki pazartesi doktora gitmeye karar verdim.
arkadaşlar çok teşekkürler vallahi ikinci çizgiyi gördğme sewinemedim bile lekelenmeden dolayı inş. oralarda bir sorun yoktur doktor moralimi bozdu gerçide o da ayrı bi konu gıcık adam
arkadaşım benimde kasık karın arası bir bölgede sanki içerde sert bişey varmış gibi ağrıyor. heleki sağa yattığımda rahatsız oluyorum. hemen sola dönüyorum ama galiba adet olucam yok gibi gelmeye başladı bana sanki adet olucam gibi alttan ıslak bişeyler hissediyorum. hee birde kızlar hamilelikte sarı ama az akıntı oluyormu. şu an kokusu yok ama önceleri beyazımsıydı sanki. zaten iltihap varsa hamileliği boşuna bekliyorum. bu arada eğer adet olmazsam birdahaki pazartesi doktora gitmeye karar verdim.
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba
Allah gönlüne göre versin arkadaşım..benim de bat 7 ekim....son 4 gün kaldı bakalım...benim de şuan bazn sarı bazen süt kıvamında akıntım oluyor..daha önce iki gebelik yaşadım..maalesef düşükle sonuçlandı...genelde akıntı oluyor gebelik öncesi...en azından bende oluyordu...
selam
bat bugün..
henüz gelen bir istenmeyen misafirim yok.
test yapmadım,bugünü atlatmak istiyorum öncelikle..
hayırlısı bakalım..
kızlar dun adet olmam gerekiodu, hala olmadım, dun elimdeki ovulasyon testinden yaptım iki tane koyu bi sekilde gorundu 2. cizgiler, az once de gebelik testi aldım yaptım,ikinci çizgi diğerinden daha silik bi şekilde cıktı, hamile mi oluyorum ben şimdi??
kızlar dun adet olmam gerekiodu, hala olmadım, dun elimdeki ovulasyon testinden yaptım iki tane koyu bi sekilde gorundu 2. cizgiler, az once de gebelik testi aldım yaptım,ikinci çizgi diğerinden daha silik bi şekilde cıktı, hamile mi oluyorum ben şimdi??
meg benimde bat bugünnnnnnn...gelen giden bende de yok henüz.
inşallah gelmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?