ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım bizde 2 aydır deniyoruz bende daha uzun bi zamandır idrar yolu enf. var ben daha önce ilaç kullandım ama geçmedi ... seni o kadar ii anlıyorum ki çok ağrılarım oluyo benimde dayanamıyorum bazen ama genede denemeye devamm ediyoruz ... bende netten çok araştırdım kimisi dediğin gibi hamile kalınması zor diyo kimisi kalınıyo diyo ama böyle kararsız kalmaktansa en kısa zamanda doktora gidicem

inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşş 1 sene istemedik bebek dün eşimle konuşuyoruz böle olcagını bilsek erken başlardık çalışmalara ama ben evlendigimin ilk gecesi bile kondomla korunmuş biriyim hemen hamile kalıncak sanıyordum saf gibi:) allahım hayırlııı zmaanda saglıklı bebişler nasip etsin herkese inş:)

benimde 9 gün var adet olcak gibi agrım oluyor şişim ishalim falan ama ilaç kulanıyorummm belki ondan böle oldu.. umarım sen hamileisndirrrrr:)

ins hamıleyımdır canım cunku artık anne oılmak ıstıyorum gelsın meleklerımız artık :)
adet olcuak gıbı agrıor evet belım kopuyor resmen

arkadaşlar çok teşekkürler vallahi ikinci çizgiyi gördğme sewinemedim bile lekelenmeden dolayı inş. oralarda bir sorun yoktur doktor moralimi bozdu gerçide o da ayrı bi konu gıcık adam

cnmm ben kondomsuz korundugum için 3 aydır mikrop kaptıgımdan oluyor ama ilaçları kulandım acaip iyi geldi hiç agrımıyor dünya varmışş.. bencede bu ay bebek gelmezse git ihmal etme bebegim:) mesela kimi gün diyorum enfeksiyonum var hamile deilimdir kesin bi diyorum ya hamileysem.. ama bu ay hamile olmazsam enfeksiyona yorcam kesin:)

kuşumm ağzından bal damlıyo valla yaa o cümleyi kurman bile benı o kdar çok mutlu etti ki çok duygusal oldum ben yaa :'(

yo yo ciddi sölüyommm bak gör bu ayın sonunda yine konuşalım dedi dersin:) duygusal annecik:)
ins hamıleyımdır canım cunku artık anne oılmak ıstıyorum gelsın meleklerımız artık :)

senin çok agrıyormuş cnm benim belim agrıyor 10 gün öncesindede kopacak gibi agrıması normal deil;;;;;;;;;;))))))inş hamişsindir:)

cumartesiye 5 gün kaldıııı göğüslerim ağrılı böle bi tuhaf bide kendimi dinlemekten aptal oldum iyice kasıklarımdaki sancı geçmedi hala psikolojik kurmamak için kendimi resmen can çekişiyorum =))

kuşumm ağzından bal damlıyo valla yaa o cümleyi kurman bile benı o kdar çok mutlu etti ki çok duygusal oldum ben yaa :'(

kızlar ben işe gideyim ögle aram bittii gelirim yine.. umay cnm hamileysen zaten en gec bi kaç gün içinde belli olur...doktoru boşver.. adet olcaksan kan gelir hamileysen leke şeklinde olup bitersin:)üzülme heycanla bekle bizede haber et:)

ewt cuma günü gidicem hastaneye randevu aldımm... umarım hamilesindir canımmm.. Bu 8 gün nasıl geçicek bennn düşünemiyorum valla yha

canım korkma hamılesın sanırım cok tebrık ederım senı :)) kahverengı lekelenmeler tutunma kanaması dıye gecıyomus. bebek rahme yerlesıyo anlayacagın. test de slık cıktıgına gore bı sorun oldugunu zannetmıyorum. kan testı yap bence hemen :) beklmenın bı anlamı yok. hayırlı haberlerını beklıyoruz tatlım.. :) darısı bıze ınsallahhh dualrını esırgeme olur mu... :)

çok haklısın bende öyle kendimi dinlemekten salak oldum psikolojikmi gerçekmi ama nasıl psikolojik olcak ağrıyo işte diyorum kendi kendimeee offf yhaaa belim kasıklarım çok fena hastalanma sancısı olamaz heralde 8 gn var daha

biliyorum canım da. inan çok zor günler gecerdim yaa.. adet duzensızlıgı prolaktın yukseklıgı enfeksıyon vs... bunların hepsını atlattım amaa.. 2 aydır olmayınca yıne moralım bozuldu. yolunda gıtmeyen bişey varf dıye korkuyorum.. ama doktora falan gıtmıcem artık. doktorlara gıttıkce daha cok yıpranıyorum RAbbıme yalvarıyorum ben ve ısteyen tüm kullarına anne olmayı nasıp et diyee.. RAbbım dualarımızı geri çevirmez biliyorum... Sizde dua edın kızlar.. RAbbım OL demedıkce hiçbişi olmazz...

bencede kesin hamilesin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz heycanlaaa :) stres yapmaa kendini üzmee tutunmuştur bebişin

çok zor şeyler atlatmışsın canım bunlarda geçicek inşş bende hepimize dua ediyorum Allahım nasip etsin en kısa zamanda hepimize anne olmayı .. ama stres yapma olurmu oda çok etkiliyomuş biliyorum yapmamak çok zor ama

Minik gelınım vaalla oyle heycana soktun kı benı bu ay da adet olursam dedıgın olmassa senı ham yapacam :)) hadi git de akşama gel gene :))

ayy valla sankı ben hamıleyım okdar heycanlandım :)

aynen valla canım yhaa sanki ondan değilce benden geldi kahverengi lekee o kadar heycanlıyım yanii umarım hamiledirrr ayy ben hamile olduğumu öğrendiğimde kendimi hayal edemiyorumm

stres yapmıyorum sadece ümitsizim iştee... 2 aydır ümitlerim boşa gitti ona üzülüyorum...

aynen valla canım yhaa sanki ondan değilce benden geldi kahverengi lekee o kadar heycanlıyım yanii umarım hamiledirrr ayy ben hamile olduğumu öğrendiğimde kendimi hayal edemiyorumm

bırden kendım aklıma geldi. adet gunumde yaptıgım test pozıtıf cıkınca yerımde duramadım bı bagırıs bı heycannnn.. ian çok farklı bişey. ama bu sefer olursa fazla hareket yapmıcam bebek düşebilir dİKKAT..!!!

stres yapmıyorum sadece ümitsizim iştee... 2 aydır ümitlerim boşa gitti ona üzülüyorum...

bu ay boşa çıkmaz ümitlerin canımm inşallah :)
ewt ewt fazla hareket etmemek lazım da bende kendimi tutabilirmiyim hiç bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…