- Konu Sahibi hicbirseymi
-
cnm biz 3 aydır deniyoruz ve bende 3 aydır idrar yolu enfeksiyonu var bu ayki ovulasyon tarihlerimde çok kötü poldum ne uyuyabildim ne ayakta durabilrdim nede oturabildim okdr acı veriyordu enfeksiyon.. buna ragmen yinede 13-14-16 . günler birlikte olduk.. doktorum 10-17 arasında deneyin dedii.. neyse ben sonkez denedim ertesi günü doktora gittim enfeksiyon için yumurtlamışım bolca onu gösterdi ultrasonda hiç bi sorun yok dedi gayet güzel yumurtlamışsın dedii.. umarım idrar yolu enfeksiyonu var diye hamile kalmamızı engellemez.. internetten araştırdım kimisi hamile kalırsın kimisi kalamazsın iyleşene kdr diyor..
tamam cnm ozman problem yok. bile bile vermez tabiki. adetten önce bitcek demiş sonuçta. allahım herkesin gönlüne göre versin. ama bolcada su iç. bunu kime anlattıysam herkes su içmem gerektiğni sölemişti. anne olabilmek için ne aşamalardan geçioruz erkeklere ne kolay valla:) inş. hamilesindir cnm, aynı sıkıntıları yaşamış biri olarak yine bana doktorun dediğini söleyim sanavücudun kendini gebeliğe hazırlamış dedi. belki senin vücudunda sana aynısını yapıodur. endişelenme allahın izniyle olur nie olmasın. daha 9 gün var geçmez o vakit deyim ben sana:)
bence bu ay hamile kalcan içimden bi ses öle diyo oflu:)çalışmalara devam
benimde 9 gün var adet olcak gibi agrım oluyor şişim ishalim falan ama ilaç kulanıyorummm belki ondan böle oldu.. umarım sen hamileisndirrrrr:)
cnmm ben kondomsuz korundugum için 3 aydır mikrop kaptıgımdan oluyor ama ilaçları kulandım acaip iyi geldi hiç agrımıyor dünya varmışş.. bencede bu ay bebek gelmezse git ihmal etme bebegim:) mesela kimi gün diyorum enfeksiyonum var hamile deilimdir kesin bi diyorum ya hamileysem.. ama bu ay hamile olmazsam enfeksiyona yorcam kesin:)canım bizde 2 aydır deniyoruz bende daha uzun bi zamandır idrar yolu enf. var ben daha önce ilaç kullandım ama geçmedi ... seni o kadar ii anlıyorum ki çok ağrılarım oluyo benimde dayanamıyorum bazen ama genede denemeye devamm ediyoruz ... bende netten çok araştırdım kimisi dediğin gibi hamile kalınması zor diyo kimisi kalınıyo diyo ama böyle kararsız kalmaktansa en kısa zamanda doktora gidicem
kuşumm ağzından bal damlıyo valla yaao cümleyi kurman bile benı o kdar çok mutlu etti ki çok duygusal oldum ben yaa :'(
ins hamıleyımdır canım cunku artık anne oılmak ıstıyorum gelsın meleklerımız artık :)
adet olcuak gıbı agrıor evet belım kopuyor resmen
canım bizde 2 aydır deniyoruz bende daha uzun bi zamandır idrar yolu enf. var ben daha önce ilaç kullandım ama geçmedi ... seni o kadar ii anlıyorum ki çok ağrılarım oluyo benimde dayanamıyorum bazen ama genede denemeye devamm ediyoruz ... bende netten çok araştırdım kimisi dediğin gibi hamile kalınması zor diyo kimisi kalınıyo diyo ama böyle kararsız kalmaktansa en kısa zamanda doktora gidicem
kuşumm ağzından bal damlıyo valla yaao cümleyi kurman bile benı o kdar çok mutlu etti ki çok duygusal oldum ben yaa :'(
ins hamıleyımdır canım cunku artık anne oılmak ıstıyorum gelsın meleklerımız artık :)
adet olcuak gıbı agrıor evet belım kopuyor resmen
cnmm ben kondomsuz korundugum için 3 aydır mikrop kaptıgımdan oluyor ama ilaçları kulandım acaip iyi geldi hiç agrımıyor dünya varmışş.. bencede bu ay bebek gelmezse git ihmal etme bebegim:) mesela kimi gün diyorum enfeksiyonum var hamile deilimdir kesin bi diyorum ya hamileysem.. ama bu ay hamile olmazsam enfeksiyona yorcam kesin:)
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba
cumartesiye 5 gün kaldıııı göğüslerim ağrılı böle bi tuhaf bide kendimi dinlemekten aptal oldum iyice kasıklarımdaki sancı geçmedi hala psikolojik kurmamak için kendimi resmen can çekişiyorum =))
zaten canım 1-2 ayy deneyipte çıkmayınca insanın hevesi kaçıyooo yhaa o kadar kolay olucakmış gibi geliyoduki bana hamilelik bnmde bu ikinci ayım bu ayda çıkmazsa bende artık ümidimi kaybederim gibi geliyo ama burda yıllarca deneyenleride okuyunca bizim yaşadıklarımız canım ÜMİDİMİZİ KAYBETMEMELİYİZ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BİZEDE NASİP EDİCEK İNŞ DENEMEYE DEWAM :) SENDE ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLCAKSIN HİÇ ÜZÜLME burda bir sürü bizimkii gibi üzülüp şimdi bebeklerini alan anneler var ümiidimizi katbetmeyelim ....ilk bebeğin için çok üzüldüm allahım bi daha öyle bişey yaşatmasın sana inş
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba
biliyorum canım da. inan çok zor günler gecerdim yaa.. adet duzensızlıgı prolaktın yukseklıgı enfeksıyon vs... bunların hepsını atlattım amaa.. 2 aydır olmayınca yıne moralım bozuldu. yolunda gıtmeyen bişey varf dıye korkuyorum.. ama doktora falan gıtmıcem artık. doktorlara gıttıkce daha cok yıpranıyorumRAbbıme yalvarıyorum ben ve ısteyen tüm kullarına anne olmayı nasıp et diyee.. RAbbım dualarımızı geri çevirmez biliyorum... Sizde dua edın kızlar.. RAbbım OL demedıkce hiçbişi olmazz...
bencede kesin hamilesin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz heycanlaaa :) stres yapmaa kendini üzmee tutunmuştur bebişin
ayy valla sankı ben hamıleyım okdar heycanlandım :)
çok zor şeyler atlatmışsın canım bunlarda geçicek inşş bende hepimize dua ediyorum Allahım nasip etsin en kısa zamanda hepimize anne olmayı .. ama stres yapma olurmu oda çok etkiliyomuş biliyorum yapmamak çok zor ama
aynen valla canım yhaa sanki ondan değilce benden geldi kahverengi lekee o kadar heycanlıyım yanii umarım hamiledirrr ayy ben hamile olduğumu öğrendiğimde kendimi hayal edemiyorumm
stres yapmıyorum sadece ümitsizim iştee... 2 aydır ümitlerim boşa gitti ona üzülüyorum...
bırden kendım aklıma geldi. adet gunumde yaptıgım test pozıtıf cıkınca yerımde duramadımbı bagırıs bı heycannnn.. ian çok farklı bişey. ama bu sefer olursa fazla hareket yapmıcam bebek düşebilir dİKKAT..!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?