- Konu Sahibi hicbirseymi
-
ben kullanmıstım canım ama önceden.. gerçekten çok etkili bi ilaç prl kaç çıkıyo. ve hamıle kalmayı planlıyosan dostınex zararlı haberın olsunn...
cnm bu konuda dr.uma çok güveniyorum ve aynı şekilde dostinex e devam ederk hamile kalan çok arkadaşım var.hepsi öğrendikleri anda bıraktılar.Şu konuda yanlış bilinen birşey var örneğin gebe kaldınız ve prolaktin değeriniz birden yükseldi ! bu düşüğe sebep veriyor.çocuk tutunamıyor.evet dostinex için 1 ay hamile kalmayın kullanırken yazıyor ama inanın çok örneğini gördüm hepsi de sağlıkla aldılar bebeklerini kucaklarına.Dr.unuz ne diyorsa onu dinleyin mutlaka.
aynen canım sen hangi ilacı kullanıyon prl için. doktor dostinex vermişti ama 1.5 tane kullanmıstım 1.50 ye düşmüştü on gün sonra 17.00 oldu.. sonra 1 ay sonra gıttım 26 flandi. bu ay olmazsa bebek yarım ılacım var onu kullanmayı düşünüyorum :) çünkü hemen etkisini gosterıyor :)
Kızlar yazdıklarınızı görmedm bende tesadüfen dostinex kullanan var mı demiştimm aynı dert..bende 1 yıldır kullanıyorum dostinex ve dr.um hamile kaldığını öğreninceye kadar devam et dedi..pazartesi yarım perşembe yarım içiyorum haftada 1 yani..son tahlilimde prolaktin değerim 17.34 çıktı normal yani artık..3 eylül sat ım ve 6 gün sonra da bat ım ..2.ayımız bu ..belirtilerim kasıklarda ağrılar batmalar ,yorgunluk bakalım bekleyip görücez :)
abooww 2 gün mü kaldııı :) hadı bakalım hayırlı haberler ver .) msj yazamadım canım bi türlü bu arada benımde 3. ayım :) bakalım hayrlısı bu ay ıns olur. gördüğüm rüya gerçek olsaaa keşkeeeeeeeeeee :26:
benim değerlerim ilaç kullanmadığım halde aşırı değişken çıkmıştı
96,35,45,20,126,5 gibi değerler
dostinexten 2buçuk tane kullandım sonra onu bıraktım
agnucaston diye bir ilaç var hayıt tohumunun hapı yani bitkisel bişey
düştükten sonra bunu kullanarak yükselmesini engelliyorum
son zamanlarda tahlil yaptırmadım ama yükselmedi gibi hissediyorum (göğüslerim şişp acıyordu ordan anlıyordum)
dostinexi sürekli kullanmak istemedim neticede çok ağır bir hap
bu kadar etkili olduğuna göre zararı da yüksektir diye düşünüyorum
agnucastonu da doktor vermişti bana değerim 35 çıkınca
yani az yüksek değerlerde kullanılıyor genelde
çalışmalara başladığından bu yana geçen süremi 3 ay, yani totalde
benim henüz 1,5 ay oldu niyetlendiğimizden bu yana
ilk ay klomen kullandım ama günü kaçırdık, şimdi desteksiz denedik
adetime 10 gün var yaklaşık
canım benım 8-9 ay opnce bı dusugum oldu daha yenı basladık calısmalara. 3. ayım. ılk ay yumurtlamayı kacrmıstık gercı ama bakalım bu ay daha ovulasyonum yenı başladı. umarım senınkı tutar ve hamış olursun :) hep beraber toplanırız hamışlerr :)) inş.......
bende folbiol kullanıyorum hamile kalmadan bi kaç ay önce başlanıyomuş ben şu anda onu kullanıyorum birde gyno ferro sanol kullanıyorum doktorum düşük yaptıktan sonra verdi bu ilacı bende hala devam ediyorum tabi bende kansızlıkta var o yözden bırakmadım
herkesin görüşü farklı tabiki ? senın prl kaç çıkıyodu canım ? en son ?
benim değerlerim ilaç kullanmadığım halde aşırı değişken çıkmıştı
96,35,45,20,126,5 gibi değerler
dostinexten 2buçuk tane kullandım sonra onu bıraktım
agnucaston diye bir ilaç var hayıt tohumunun hapı yani bitkisel bişey
düştükten sonra bunu kullanarak yükselmesini engelliyorum
son zamanlarda tahlil yaptırmadım ama yükselmedi gibi hissediyorum (göğüslerim şişp acıyordu ordan anlıyordum)
dostinexi sürekli kullanmak istemedim neticede çok ağır bir hap
bu kadar etkili olduğuna göre zararı da yüksektir diye düşünüyorum
agnucastonu da doktor vermişti bana değerim 35 çıkınca
yani az yüksek değerlerde kullanılıyor genelde
merhaba ben buqün progesteron testi yaptırdm ve sonucum 5.1 çıktı doktorum yumurtluyosun dedi gecikmen olursa gel gebelik testi yapalım dedi bu değer çok mu düşük bu durumu yaşayıp hamile olan var mı acaba
kızlarrrr ben geldiiimmm sırasıyla herşeyi yazıyorum şimdi sizee
doktora gittim durumu anlattım bu arada sistit olduğum için gittim ama olayı gebeliğe çevirdim=)
snr gebelik olup olmadığına bakmak için ultrasona gittik herhangi bi kese veya bi belirti göremedi ama doktor döllenmenin olduğu tarihten itibaren tam bir gebelik oluşumu görebilmemiz için 21 gün geçmesi gerekiyor dedi bende cumartesi en geç pazar regl günüm olduğunu söledim eğer bi gebelik varsa şu an tam göremeyiz dedi ya inanın bi umutsuzluk oldu o an içimde snr idrar testi istedi sistit için nur topu gibi enfeksiyon ve bakterilerim varmış=)) ilaç yazıcaktı ama muhtemel bi, gebeliğide yok etmemek için bide kan testine bakalım dedi kan aldılar
şimdi size bişey sorucam dediğim gibi cumartesi en geç pazar günü regl günüm gebelik gibi bi durum varsa bugün alınan kanda çıkarmı ya gerçekten inanılmaz bi üzüntü yani sanki bi daha olmıcakmış gibi kendimizi üzüyoruz başka bişey değil önümüzdeki ay başka bi heyecan olur yine bekleris napalım ama bi an nasıl üzüldüm anlatamam bide gelen giden hamileleri gördükçe üffff=))
gözdecim umaycım çok teşekkür ederim dualarınız için ve dier dua eden herkesee
son bir sorum olucak umay tatlım bu değer hangi aralıkta olunca gebelik olduğu anlaşılıo 60 fln çıkmıştı ya senin ondan yrn bilinçli gideyim=))
ANYWAYYYY çok tbr ederim cannnııımm sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
merhaba ben buqün progesteron testi yaptırdm ve sonucum 5.1 çıktı doktorum yumurtluyosun dedi gecikmen olursa gel gebelik testi yapalım dedi bu değer çok mu düşük bu durumu yaşayıp hamile olan var mı acaba
canım benden senden haberler bekliyodum çünkü bende cuma günü enfeksiyon için hastaneye gidicem ve muhtemelen senin başına gelenler aynen benimde başıma gelicek doktor yok derse heralde bende yıkılırım ilk anda off offf ne zor bu dönemler yhaaa bu arada canım benim internetten okudukalrım ve burda duyduğum kadarıyla adete 3-4 gün kala kanda çıkıyo eğer varsa çıkar kanda diye umuyorum tabi tatlım geç döllenme olmadıysa umarım yarına güzel haberler alırsın senle ben aynı durumdayız seni pür dikkat takip ediyorum peki belirtilerin varmı canım hiç:18:kızlarrrr ben geldiiimmm sırasıyla herşeyi yazıyorum şimdi sizee
doktora gittim durumu anlattım bu arada sistit olduğum için gittim ama olayı gebeliğe çevirdim=)
snr gebelik olup olmadığına bakmak için ultrasona gittik herhangi bi kese veya bi belirti göremedi ama doktor döllenmenin olduğu tarihten itibaren tam bir gebelik oluşumu görebilmemiz için 21 gün geçmesi gerekiyor dedi bende cumartesi en geç pazar regl günüm olduğunu söledim eğer bi gebelik varsa şu an tam göremeyiz dedi ya inanın bi umutsuzluk oldu o an içimde snr idrar testi istedi sistit için nur topu gibi enfeksiyon ve bakterilerim varmış=)) ilaç yazıcaktı ama muhtemel bi, gebeliğide yok etmemek için bide kan testine bakalım dedi kan aldılar
şimdi size bişey sorucam dediğim gibi cumartesi en geç pazar günü regl günüm gebelik gibi bi durum varsa bugün alınan kanda çıkarmı ya gerçekten inanılmaz bi üzüntü yani sanki bi daha olmıcakmış gibi kendimizi üzüyoruz başka bişey değil önümüzdeki ay başka bi heyecan olur yine bekleris napalım ama bi an nasıl üzüldüm anlatamam bide gelen giden hamileleri gördükçe üffff=))
son bir sorum olucak umay tatlım bu değer hangi aralıkta olunca gebelik olduğu anlaşılıo 60 fln çıkmıştı ya senin ondan yrn bilinçli gideyim=))
inş hamilesindir cnmmm:) bşy sorcam ben tam ovulasyon zamında doktora gittim sistit için bana ilaç verdi adet olacagın zaman biter dedi..acaba ilaçlar engellermi ben özellikle bebek istedigimi söyledim ona ragmen verdigi ilaçlar zararlımıdır yafkızlarrrr ben geldiiimmm sırasıyla herşeyi yazıyorum şimdi sizee
kıslar batıma 7 gün varya .. sanki adet olcam bugun öyle agrılarım var.. bide akıntım yok sadece genital bölgem ıslak..off herşeyi hamilemiyim diye yormak istemiyorum ama elimdende bşy gelmiyor.. hamile olanlar aynı adet agrısı gibi çekiyormuydunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?