- Konu Sahibi hicbirseymi
- #1.001
eğer bebiş varsa 3 hafta 3 günlükmüşşşş 

ay bunlar ne güzel gerçekten varsa tabiii 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer bebiş varsa 3 hafta 3 günlükmüşşşşay bunlar ne güzel gerçekten varsa tabiii
![]()
adınıza çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah.Ben hala beklemedeyim bende hafif belirtiler hissediyorum ama bilmiyorum hayırlısı olsun diyorumbu arada belirtilerimi paylaşayım kızlar ben hamilelik için çabalarken burdaki belirtiler çok işime yaramıştı
ovulasyondan sonra başlayan hafif hafif kasık ve bel ağrıları ta ki son ana kadar dewam etti ve artarak dewam ettii
adet günümden bir hafta önce göğüslerim de şişlikler karnımda gerginlik ben çok terlemedim ama bi anda ter basıp bir anda üşüme geliyordu
adet tarihine 3 4 gün kala midemede ağrılar kraplar gelmeye başladı
adet günüme 1 gün kalaya kadar olan belirtilerim sadece adet belirtilerime benziyordu ama bu tarihten sonra farklı olarak
genzimde değişik bir tat vardı koku gibi tat gibi değişik bir şey ve midem hafiften bulanmaya başladı ama az az tabii artı araba tutar ya bazen sizi böyle soğuk soğuk terleyip kusacak gibi olursunuz ama kusamazsınız öyle bir his vardı ve bende lekelenme oldu ve lekelenmemde yerleşmeymiş sanırım ve lekelenmeyle yerleşmeyide şöyle hissettim sanki kasık bölgemi içten böyle ince bir iğne ucuyla çiziyorlar gibi ince bir sızı ve batma ve
adet günümde idrarım mütiş bi şekilde koyuydu onu hiç bu kadar koyu görmemeiştim turuncuya yakın bir sarı....
arkadaşlar benim belirtilerim bunlar umarım isteyen herkes hamiş kalır
ay oraya bakmak bile mutlu etti beni :) yalnız bbenimkide kendi kendine gelin güvey olmak oluyor:)bat günleirmize çok az kaldı cnm hemen gecsin ve adet olmayalım:)
bende çok sabırsızlanıyorum 15 inde test yapıcam hayırlısı ile zaman bir türlü geçmek bilmiyorrrrr ufffff:44:
kızlarrrr ben geldiiimmm sırasıyla herşeyi yazıyorum şimdi sizee
doktora gittim durumu anlattım bu arada sistit olduğum için gittim ama olayı gebeliğe çevirdim=)
snr gebelik olup olmadığına bakmak için ultrasona gittik herhangi bi kese veya bi belirti göremedi ama doktor döllenmenin olduğu tarihten itibaren tam bir gebelik oluşumu görebilmemiz için 21 gün geçmesi gerekiyor dedi bende cumartesi en geç pazar regl günüm olduğunu söledim eğer bi gebelik varsa şu an tam göremeyiz dedi ya inanın bi umutsuzluk oldu o an içimde snr idrar testi istedi sistit için nur topu gibi enfeksiyon ve bakterilerim varmış=)) ilaç yazıcaktı ama muhtemel bi, gebeliğide yok etmemek için bide kan testine bakalım dedi kan aldılar
şimdi size bişey sorucam dediğim gibi cumartesi en geç pazar günü regl günüm gebelik gibi bi durum varsa bugün alınan kanda çıkarmı ya gerçekten inanılmaz bi üzüntü yani sanki bi daha olmıcakmış gibi kendimizi üzüyoruz başka bişey değil önümüzdeki ay başka bi heyecan olur yine bekleris napalım ama bi an nasıl üzüldüm anlatamam bide gelen giden hamileleri gördükçe üffff=))
gözdecim umaycım çok teşekkür ederim dualarınız için ve dier dua eden herkesee
son bir sorum olucak umay tatlım bu değer hangi aralıkta olunca gebelik olduğu anlaşılıo 60 fln çıkmıştı ya senin ondan yrn bilinçli gideyim=))
ANYWAYYYY çok tbr ederim cannnııımm sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
![]()
ah sistit vah sistit yedi bitirdi beni =)) ne güsel sölemiş stephen king öle =)) yok vallaha cnm artık üşenmiyorum kalkıorum tek damla bile gelse vücudumun temizlenmesi gerek bütün dediklerini şimdiden yapmaya başladım kalın kalın çoraplarla ısıtıorum vücudumu =)))![]()
11 ekim de regl olmamak umuduyla :) psikolojik mi yoksa belirtiler var mı anlamıyorum? bazen umutlanıyorum.bazen yok yok regl geliyor diyorum.göğüslerim regl günümden çok çok önce şişmeye ve ağrımaya başladı.şu ara hafifledi ama o da beni üzüyor:44: kasıklarımda regl ağrısı gibi değil daha ince bir sızı var o düşürdüğüm daha doğrusu kalp atışını duymadığım bebeğimde de olmuştu.en belirgin şeffaf akıntı umutlandırıyor.Allah her isteyene sağlıklı evlatlar versin inşallah.
aynen cnm benimde bat 9 ekim ya da 11 ekim :) çünkü değişiyor 36.gün ya da 38. de oluyorum adet..inşallah görmeyiz kırmıızı kartı :))
evet kızlar çift çizgiden sonra kan testiyle de doğrulandı hamileliğim, 157 çıkmış :))
inşşşş burdaki herkes aynı heyecanı, sevinci yaşar en kısa zamanda :))
genelde en fazla 2 gün önce gelen reglim geçen ay 10 gün önce gelmişti.yani bir önceki 22 iken geçen ay 11 inde oldum regli.internette bir doktora sordum.yumurtlama gününüz değişkenlik gösterebilir bazen önemli olan reglin ilk gününden sayıp 12-14 gün sonra yani yumurtlama döneminde ilişkiye girmek dedi.yani şansı arttırmak açısından.eee şimdi çalışınca da insan bekliyor haliylebelirtiler inşallah psikolojik değildir.
kızlar çatlatma iğnemin 17. günü, reglime 4 gün kaldı.. benim gibi çatlatma iğnesi olup bekleyen var mı? son durumları paylaşsak ne güzel olurdu...
minik gelin canım paylaşımın için çok tşkler okudum hepsiniii bilmek daha ii geldi :)