ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kizlar az once az kala oluyrodum balik yedim aksam ve sanirim zehirlemis kustum da rahatladim
esimde kizimda birsey Allaha sukur. cok kotu hissettim resmen ya .
Benimde batim 10 -12 ekim bende bekliyorum bugun tutamadim kendimi test yaptim ve aldim havami.
ama en onemlisi saglik ya kizlar , sagligimiz yerinde olsunda bebek mutlaka gelir.
kendinizi hic yipratmayin, siz cok degerlisiniz, hayat cok degerli. hersey olucagina variyor biz ciprindigimizda kaliyoruz

canım eşimin yoğun isteği üzerine böyle bir karar aldık hayırlısı artık bu bnm çok fasla çocuk istememe karşın eşimde bi o kadar her defasında 2012 diye bastırıyordu iki tarafında istekli haraket etmesi olabilcek bebek içinde daha sağlıklı olur diye düşündüm bende pes ettim=)) ama olurda yrn gebe çıkarsam planımız iptal olur pek ümitli değilim ama bakalım=)):54:

canım içimden bi hiss hamile olduğunu söylüyo ama hakkınızda hayırlısı olsun canım 2012 olsun bakalım kısmeti ne zamansa o zaman gelsinn inş :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım var bu akşam 8 gibi başım agrımaya başladı az önce okdr çok şiddetli agrıdıkiii midem bulandııı neyse sallamadım veeeeeee bi anda öle bi kustumki ayakta durcak dermanım kalmadı nerdeyse bayılıyordummm öle böle kusma deil yanii ömrümde böle kusmadımmm... kusarken allah biliyor içimi o kötü durumda acaba hamilemiyim dedimm bi yanım çok sevindi adetime 7 gün var ...şimdii başım agrısı hafifledii birascıkta midem bulanıyor.. sizce nedennnn böle oldu hemen test yaptım biliyorum hamile bile olsammm evdeki teste 1 hafta öncesinde imkansız çıkmaz... nolur bşyler söleyin:(

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım var bu akşam 8 gibi başım agrımaya başladı az önce okdr çok şiddetli agrıdıkiii midem bulandııı neyse sallamadım veeeeeee bi anda öle bi kustumki ayakta durcak dermanım kalmadı nerdeyse bayılıyordummm öle böle kusma deil yanii ömrümde böle kusmadımmm... kusarken allah biliyor içimi o kötü durumda acaba hamilemiyim dedimm bi yanım çok sevindi adetime 7 gün var ...şimdii başım agrısı hafifledii birascıkta midem bulanıyor.. sizce nedennnn böle oldu hemen test yaptım biliyorum hamile bile olsammm evdeki teste 1 hafta öncesinde imkansız çıkmaz... nolur bşyler söleyin:(

canımm geçmiş olsun.. valla ne bılıyım bu mıde bulantısı olabılıyo ama bu kadar erken olur mu bılemedım.. ama ıcımden bı ses hamılesın dıo :) bırazcık daha bekle de test yaparsın.. bu arada kullandıgın ılaclardan da olabılır.. bende de olmustu :26::26:

yeşim öncelikle geçmiş olsun :) kendine iyi bak hamiş olacağız dahaaaa

minik gelin belki hamiş olabilirsin ama psikolojik de olabilirr ama inş. bebiş bulandırmıştır miğdeni

mrs pink en iyisi birlikte karar vermek tabi çünkü ileride kesinliikle büyük sorunlar oluyor iki taraf istemesi şart doğru karar almışsınız ama inşallahh test pozitif çıkacak :) zaten bebek 2012de doğacak :P

kızlar valla pskolojik olsa hani hani kendi kendimin midemi bulandırırım azcık kusarım ama öle deil çok kötü oldum hala başım agrıyor agrı kesici almıycam.. benim çok umudum yoktu bbu ay çünkü sistit için ilaç kulanıyorum ya olmaz dedim.. ama şuanda ksutugum için acaippp umutlandım baş agrısı ve kusmaa felaket vardı akşam..off mecbur sabretcez umaırm midemi üşütmemişimdir:(
bide akşam oturuken sanki sag kasıgımdan ortaya dogru bşy akar gibi hisettimmm o annn içim bi tuhaf oldu ... arkasından kusma baş agrısı iyicene umutlandırdı:) off gecsin bu hafta:)

Son düzenleme:
kızlar valla pskolojik olsa hani hani kendi kendimin midemi bulandırırım azcık kusarım ama öle deil çok kötü oldum hala başım agrıyor agrı kesici almıycam.. benim çok umudum yoktu bbu ay çünkü sistit için ilaç kulanıyorum ya olmaz dedim.. ama şuanda ksutugum için acaippp umutlandım baş agrısı ve kusmaa felaket vardı akşam..off mecbur sabretcez umaırm midemi üşütmemişimdir:(
bide akşam oturuken sanki sag kasıgımdan ortaya dogru bşy akar gibi hisettimmm o annn içim bi tuhaf oldu ... arkasından kusma baş agrısı iyicene umutlandırdı:) off gecsin bu hafta:)

hadı bakalım ıns bebek gelıyodur mınık gelınım :)

iyi geceler kızlar umarım yarın görüşürüzzz hepiniz anne olacaksınız allahın izniyle
hhoşçakalın
:16:

kızlar merhaba

geçmiş olsun minikgelinciğim. bu belirtilerin hamilelikmi bilmiyorum ama bazen strestende olabiliyor. İnşallah hamilesindir. fazla stres yapma sonra sağlığınıda kaybetmeyesin.

ayrıca kızlar benim kırmızılarım daha gelmedi yarında gelmezse bir tahlil daha yapıcam. bir yandanda korkuyorum negatif çıkarmı diye. akıntım devam ediyor. bakalım yarınlar bize ne göstericek. hayırlısı diyelim. :42:

kizlar sizede sorayim belki bilen vardir,
benimde adetimin 12. gunu normalde hic yasamadigim bir akinti geldi lekelenme seklinde 2-3 damla kan gelmiste
kahverengi olmus birazda leke gecmis . herhalde yumurtladim dedim cunku bazilarinda yumurtlarken leke geliyormus
sonra adetime 5-7 gun kala (yani dun)benden su parmak arasinda uzayan beyaz ve seffaf bir akinti geldi 2 gun
bende anlamadim niye boyle oldu?
ben iki keremi yumurtladim ozaman ?? :37: :44:

arkadaşlar bu gece saat 1.30 itibariyle benim beklemediğim kırmızılarım geldi :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

o kadar çok umulanmıştım ki hamileyim diye. normalde 28 günde oluyordum. 1-2 ay 26 günde oldum. bu ay 26 günde beklerken tekrar 28 günde oldum.

ben buradan ekim ayına hamilelik bekleyenlrin topiğine istemeden transfer oluyorum. buradaki arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. umaygulaycığım. kendine ve bebişine iyi bak.

doğduğu zaman onu minick yanaklarından öp benim için. cinsiyetini ve doğumunu haber vermeyi unutma emi...

hepinizi öpüyorum. bana şans dileyin. :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu gece saat 1.30 itibariyle benim beklemediğim kırmızılarım geldi :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

o kadar çok umulanmıştım ki hamileyim diye. normalde 28 günde oluyordum. 1-2 ay 26 günde oldum. bu ay 26 günde beklerken tekrar 28 günde oldum.

ben buradan ekim ayına hamilelik bekleyenlrin topiğine istemeden transfer oluyorum. buradaki arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. umaygulaycığım. kendine ve bebişine iyi bak.

doğduğu zaman onu minick yanaklarından öp benim için. cinsiyetini ve doğumunu haber vermeyi unutma emi...

hepinizi öpüyorum. bana şans dileyin. :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

alla alla ne bu karamsarlık bakiim :20:
yeni ay yeni umut demek..
bak ben denemede 6. ayıma geçtim..
hayırlısını dileyelim.. geç olsun güç olmasın dimi bebem :38:

cnm hayırlısı olsun üzme kendini.arkadaş listemdesin.irtibatı koparmayalım yine.kendine iyi bak tatm

kızlar gerçekten çok üzüldüm ama olsun be şekerler bu ay olmadı öteki aya bizim umutlarımız hiç tükenmezki ki tükenmemeside lazım bence hepimizin daha çoook yumurtacıkları var göçmen kuşlar meg ve diğer kırmızıları gören arkadaşlarım allahım inşallah hepinize ikinci çizgiyi görüp tatlı tatlı hamişler olmayı nasip etsin göçmen kuşlar canım ya biras hüzünlü bir vedamesajı olmuş veda yok bebek sahibi olabilmek için kırmızıların gelmesini bekleyen o kadar çok insan var ki aslında biz rahat rahat kırmızıları gördğmz için şanslı bile sayılırız
tabiki haber veririm teyzesi :P

:54:

canım hayırlısı diyelim yhaaa üzme kendini inşş bu ay hamile kalırsın sıkma canını bol şanşlar sanaaaa

kızlar benim de 25 gün ara sürerse bu gün , 28 gün sürerse 9unda kırmızıları görmem lazım. ben de bebek çok istiyorum, ve siz şanslısınız ki eşleriniz yanınızda, bizim iki ay daha burda ama sonra gidecek yani bu iki ayda hamile kalmak istiyorum.Rabbim içimi biliyo ya ben telefonda vermek istemiyorum güzel haberi, yanımdayken birlikte paylaşmak istiyorum o mutluluğu... Allah yardımcımız olur inşallah, adet belirtilerim başlamış gibi aslında. gögsümde şişlikler var 3 gündür falan, sorum şu ; böyle adet belirtisi olup hani adet olacağını sanıp da hamile olduğunu anlayan arkadaşlar var mı, cevaplarsanız sevinirim,

slm kızlar dün idrarda silik çizgiyi gördüm hmn kan werdim we sonuç 214:) belirtilere gelince 10 gn önceden başlayan gaz 2 gn önce başlayan göğüs ağrısı we adet sancısı bnde başka hçbir belirti olmadı bu ay kıemızıları gören arkadaşlar sakın üzülmeyn işlhh bidahaki aya olucak

Back
X