- Konu Sahibi hicbirseymi
- #1.141
Kizlar su an disardayim birazdan gelicem bilin bakalım bugün nolduuuuuuuuuuuu:)
hamişşşş hamişşş hamişşşş olsunu öğrendinnnnnnn demiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasınnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmm :d:d:dEki Görüntüle 268909
kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmm :d:d:dEki Görüntüle 268909
canımmm cok sevindim senın adına hayırlı uğurlu olsun inşallah... Son sat tarihin neydi gözdecim bendede test var suan ama sabah ıdrarıyla yapım dıyorum ??? Yapsammı acaba???
kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmmEki Görüntüle 268909
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper süper süper gercekten ikincii çizgi belirgin şekilde reismde bile net çıkmışş yarın sabahın köründe kan testi yaptırrrrrrrrrrrrr bende adetime 3 gün kala yapayım test sevindirik oldum:)
canım hayal değil benim kızımda yaptığım ilk test böyleydi hamilesin hayırlı uğurlu olsun :))
minik gelinim halaa inanmıyorumm yhaaa ne kadar heycanlı ne kadar güzel bişeymişşş allahımmm isteyen herkesee herkeseee en kısa zamanda nasip etsin yarabbim yhaaa yarın ilk işim hemen kan testi yaptırmak canımmm umarımm sizinde bebişleriniiz olucak en kısa zamanda kocamı arasammmı bilemedim akşam gelincemi desem acabaaa ayyyyyyyyyyyyy![]()
Kızlar eskilerin yaptığı bir test varmış...bir kaba idrarınızı yapıp üzerine bir miktar karbonat attığınızda eğer köpürürse hamile olduğunuzu gösteriyormuşş...köpürmezse hamilelik yok demekmiş..bir arkadaşımın annenesi 3 çocuğunuda bu şekilde öğrenmişşşş...hamileliği kesin olan arkadaşlar deneseler bunu onaylamış oluruz aslında ne dersiniz ??
canım hala gözlerime inanmıyorum gerçekmi gördünmü sende varmı orda bi çizgi dahaaAyyyy elim ayağım titriyooo yhaaaa kocamdan önce buraya yazıyorummmm yhaaa :d:d:d bnm bat tarihim 10 ekimdi canım ama tutamadım kendimiii yaptımmm bnde sabah yapıcaktım normalde korktum yapmadım şimdi bişi beni dürttü ve kalktım yptımm çıktı ama ben hala inanmıyorummmmm :d
canım nereye gittin :) ? Ilk ayınmıydı belirti varmıydı merak ettim şimdi bat tarihimiz aynıymış senle... Birde sat tarihinden kaç gün sonra bebek çalışmasına başladın ovulasyondan sonra mı ?? Test elımde suan sabahı beklemesemmi acep![]()
kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmmEki Görüntüle 268909
ay yok arama gelsin suratının şeklini gör telde söylersen o heycanını göremezsin eve gelmesini bekle göbegine evde kurdale varsa bagla hediye paketi gibi yapp:)
bu arada belirtilerini söylesene bana umut olsun:)
canım bu bnm denemede 2. ayımdı sattan 12 gün sonra denemeye başladım ve bi gün arayla her gün denedik27si ovulasyon gözüküyodu ondan bi gn önce ve bi gn sonra denedik o gn yapmadık .canımmistersen bi dene ama sabredersen sabah idrarınla yappp bn nasıl yaptım hangi cesaretle hala anlamıyorum
![]()
çizgi var canım gözün aydın
haklısın ewt 1-2 saat var gelmesineee dayanıyım da surat ifadesini görmek istiyorummmmheheheh ewt kurdale bluyum hediye paketi gibiii ii fikir
canım benim belirtilerimi söyliyim göğüslerim çok hafif ağrıodu bnm en belirgin şikayetim karnıma batmalar oluyodu sık sık ve kasıklarım agrıyodu bi de bde iki gündür hafif mide bulantısı canımm hatırladıklarım şu ann
ferdat hala inanamıyorum o kadr ummadığım bi anda gördümki kesin negatif diye bi baktım silik bi çizgiiii inanmıyorum hala yarın kanda kesinleşmedende inanmıcam heralde![]()