- Konu Sahibi hicbirseymi
- #1.121
qosde sen test yapıcaktın bugün
yaptın mı?
ferdat canımm cesaret edemedim korktummmm negatifi görmekten yapmadım bide ne olsa yarın kan testi yaptırcam diyee umarım çıkar yarınnn:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
qosde sen test yapıcaktın bugün
yaptın mı?
aysuncum canım çok teşekkür ederimm duaların içinn inş yarın güzel haberler veririm çok heycanlıyım canımm yaaa :)
canımm hemen yazıcam yarın gelir gelmez bnde de hafif bi bulantı varr ama bgn daha ii gibiyim inş yarın varsa testte çıkar güzel haberler veririm bende sizee :)
selamlar herkese
canım hergün ilişki nasıl yaşıyorsunuz
bünyeniz nasıl kaldırıyor
bir de sperm kalitesi çok zayıflamaz mı öyle hergün ilişkide
bence ara vererek gidin![]()
valla canım cocuk ıcın calısmıyoruzzz biz aşkla yapıyruz :)) bünye kaldırıyo :) ılk hamıle kaldıgımda da bole hergun ılskı olmustu![]()
ay inş hamişsisndir gözdemmmm bizede umut olursun bak bu hafta amway ve umay hamile ya inan okdr çok sevindimki inş 3.hamişte sen olursun:)
iyi etmişsin yapmamaklaferdat canımm cesaret edemedim korktummmm negatifi görmekten yapmadım bide ne olsa yarın kan testi yaptırcam diyee umarım çıkar yarınnn:18:
maşallah diyorum sizevalla canım cocuk ıcın calısmıyoruzzz biz aşkla yapıyruz :)) bünye kaldırıyo :) ılk hamıle kaldıgımda da bole hergun ılskı olmustu![]()
iyi etmişsin yapmamakla
yarın öğrenirsin zaten
inşallah hayırlı haberlerle dönersin
maşallah diyorum size
benim bünye günaşırıyı bile kaldırmıyor valla çarpıyor beni
benim aşkım haftada 2-3kez kabarıyor en fazla![]()
ayyy inşş inşş allahım nolur güzel haberler duyuyumm doktora dicem negatifse sus bişi demeeeegörmeye duymaya tahmüllüm yokkk
bunlarınki ne aşkmışşş kısssvalla bende haftada 2-3 kez o da HERŞEY BEBEK İÇİN DİYEEE
bizimkine kalsa o her gün ister
![]()
kızlarrr nazar değdireceksinizzz heee :) maşallaahh deyiinn : şu gözbebeklerınıze dıkkat etsenızee... adetıne az kalanlar bı baksanıza gozbebklerınıze yahuu :)
benim bat 9 eylül diye çıktı hesplayıcıda hiç gecikmez yada erken gelmez ama bakalım bu arada tüm adet belirtilerimi tatlı isteği hariç yaşıyorum ama sanırım adet olucam ben arkadaşlar![]()
kızlarrr nazar değdireceksinizzz heee :) maşallaahh deyiinn : şu gözbebeklerınıze dıkkat etsenızee... adetıne az kalanlar bı baksanıza gozbebklerınıze yahuu :)
gösdeeeeeeeee
sen bize yarın ne diceksin biliyormusun kızlarrrr hamileyimmmm diye çığlık atacaksın inşallahhh
herkese merhaba arkadaslar ben de aranıza yeni katılanlardanım..ve bende bekleyip bekleyip kırmızı kartı görenlerdenim maalesefilk olarak bir dıs gebelik sonrasındada 5 haftalık düşüğüm oldu.yaklasık 10 gundur ınanılmaz göğüs agrım var ama onceki gibi yumurtalıklarıma giren ani ınce sızı da yok..ama hamileymisim gibi geliyor aslında her ay oyle geliyor... benim de adetim 8-9 ekim ama ben de senin gibi adet olacagımı dusunuyorum..yinede umudum olsun istiyorum
![]()