ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

aysuncum canım çok teşekkür ederimm duaların içinn inş yarın güzel haberler veririm çok heycanlıyım canımm yaaa :)

canımm hemen yazıcam yarın gelir gelmez bnde de hafif bi bulantı varr ama bgn daha ii gibiyim inş yarın varsa testte çıkar güzel haberler veririm bende sizee :)

ay inş hamişsisndir gözdemmmm bizede umut olursun bak bu hafta amway ve umay hamile ya inan okdr çok sevindimki inş 3.hamişte sen olursun:)

selamlar herkese

canım hergün ilişki nasıl yaşıyorsunuz
bünyeniz nasıl kaldırıyor :1:
bir de sperm kalitesi çok zayıflamaz mı öyle hergün ilişkide
bence ara vererek gidin :1:

valla canım cocuk ıcın calısmıyoruzzz biz aşkla yapıyruz :)) bünye kaldırıyo :) ılk hamıle kaldıgımda da bole hergun ılskı olmustu :D

valla canım cocuk ıcın calısmıyoruzzz biz aşkla yapıyruz :)) bünye kaldırıyo :) ılk hamıle kaldıgımda da bole hergun ılskı olmustu :D

benim yüregim hergün aşk kaldırmaz kız ofluu sizdede ne aşk varmış:) ben anca hafatda 3 kez aşk yaşayabiliyorum:78::77:

ay inş hamişsisndir gözdemmmm bizede umut olursun bak bu hafta amway ve umay hamile ya inan okdr çok sevindimki inş 3.hamişte sen olursun:)

vallahi canım öyle yaa onların hamileliklerine o kadr çok sewindimm kiii anlatamam :) inş bende hamileyimdir nasıl sewinirimm tahmin edemiyorumm hiç canımm yhaa sizlere çok çok dua ediyorum canım allah kabul eder inşşş olmazsada kendimi teselli ediyommm bi dahaki aya inşşşşşş

ferdat canımm cesaret edemedim korktummmm negatifi görmekten yapmadım bide ne olsa yarın kan testi yaptırcam diyee umarım çıkar yarınnn:18:
iyi etmişsin yapmamakla
yarın öğrenirsin zaten
inşallah hayırlı haberlerle dönersin
maşallah diyorum size :nazar:
benim bünye günaşırıyı bile kaldırmıyor valla çarpıyor beni :1:
benim aşkım haftada 2-3kez kabarıyor en fazla :60:

iyi etmişsin yapmamakla
yarın öğrenirsin zaten
inşallah hayırlı haberlerle dönersin

maşallah diyorum size :nazar:
benim bünye günaşırıyı bile kaldırmıyor valla çarpıyor beni :1:
benim aşkım haftada 2-3kez kabarıyor en fazla :60:

ayyy inşş inşş allahım nolur güzel haberler duyuyumm doktora dicem negatifse sus bişi demeeee:1: görmeye duymaya tahmüllüm yokkk :D

bunlarınki ne aşkmışşş kısss :Dvalla bende haftada 2-3 kez o da HERŞEY BEBEK İÇİN DİYEEE :1::1::1::1: bizimkine kalsa o her gün ister :D:D:D

ayyy inşş inşş allahım nolur güzel haberler duyuyumm doktora dicem negatifse sus bişi demeeee:1: görmeye duymaya tahmüllüm yokkk :D

bunlarınki ne aşkmışşş kısss :Dvalla bende haftada 2-3 kez o da HERŞEY BEBEK İÇİN DİYEEE :1::1::1::1: bizimkine kalsa o her gün ister :D:D:D

kızlarrr nazar değdireceksinizzz heee :) maşallaahh deyiinn : şu gözbebeklerınıze dıkkat etsenızee... adetıne az kalanlar bı baksanıza gozbebklerınıze yahuu :)

arkadaşlar soğln moral oluyor burdaki sohbetler sonucumu öğrendimama yinede burdan kopamıyorum bat öncesi zaman burda nasıl geçtiyse galiba hamilelikkde bu topikte geçecek :)

gösdeeeeeeeee
sen bize yarın ne diceksin biliyormusun kızlarrrr hamileyimmmm diye çığlık atacaksın inşallahhh

bu arada kızlar benim bir belirtim daha vardı yazmamışım onu ben ben adet gününe doğru bağırsaklarım bozulurdu ama bu sefer bat geldi geçti hala bozulmadı hatta peklik bile oldu

allah hepinize güzel hamlelikler melek gibide bebekler nasip etsin inşallah

benim bat 9 eylül diye çıktı hesplayıcıda hiç gecikmez yada erken gelmez ama bakalım bu arada tüm adet belirtilerimi tatlı isteği hariç yaşıyorum ama sanırım adet olucam ben arkadaşlar:43::43::43:

herkese merhaba arkadaslar ben de aranıza yeni katılanlardanım..ve bende bekleyip bekleyip kırmızı kartı görenlerdenim maalesef :( ilk olarak bir dıs gebelik sonrasındada 5 haftalık düşüğüm oldu.yaklasık 10 gundur ınanılmaz göğüs agrım var ama onceki gibi yumurtalıklarıma giren ani ınce sızı da yok..ama hamileymisim gibi geliyor aslında her ay oyle geliyor... benim de adetim 8-9 ekim ama ben de senin gibi adet olacagımı dusunuyorum..yinede umudum olsun istiyorum :(

kızlarrr nazar değdireceksinizzz heee :) maşallaahh deyiinn : şu gözbebeklerınıze dıkkat etsenızee... adetıne az kalanlar bı baksanıza gozbebklerınıze yahuu :)

ayy canım maşallah tü tüü nazar değmesinnn :nazar::nazar: benim göz bebeklerim aynı gibi canımm çözemedm :D

gösdeeeeeeeee
sen bize yarın ne diceksin biliyormusun kızlarrrr hamileyimmmm diye çığlık atacaksın inşallahhh

canımmm süpersinnn ağzından bal damlıyoo ball allhım yhaa nasıl mutlu oldum bak şimdiii :D inşallah öyle olur canım bnde hamile olsam bile çıkmam bu topikten valla uğur getirdi derimm :) hemde çok sewiyorum burda sizlerle konuşmayı hamişleri duymayııı :49:

herkese merhaba arkadaslar ben de aranıza yeni katılanlardanım..ve bende bekleyip bekleyip kırmızı kartı görenlerdenim maalesef :( ilk olarak bir dıs gebelik sonrasındada 5 haftalık düşüğüm oldu.yaklasık 10 gundur ınanılmaz göğüs agrım var ama onceki gibi yumurtalıklarıma giren ani ınce sızı da yok..ama hamileymisim gibi geliyor aslında her ay oyle geliyor... benim de adetim 8-9 ekim ama ben de senin gibi adet olacagımı dusunuyorum..yinede umudum olsun istiyorum :(

hayırlısı olsun arkadaşım bat aynı beraber bekleyelim inşallah seninde son olsun bu adetin ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:79::79:

Merhaba kızlar, nasılsınız kırmızı kartı görenler Allah ömür versin hepinize inşallah diğer ay/aylarda erkenden olur çok üzülüp daha da gecikmesini tetiklemeyin. Gün sayanlar inşallah siz de benim ve umaygulay gibi güzel haberler alırsınız. Benim şuan 5+5 haftalık ve dün itibariyle grip olmuş bulunuyorum. Gece ateşler içinde kaldım resmen bugün de vücudum da sızı, halsizlik ve başlayan hapşuruk var. İnşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım. Şu sıralar işler yoğun pek giremiyorum, girdiğim zamanlarda da araştırmalar yapıyorum. Neler yemeliyim, nelerden uzak durmalıyım vs.
Umaygulay
canım dereotu, maydanoz gibi yeşiller ilk aylarda zararlı düşük tehlikesi olabilirmiş. Bi de biri yazmıştı son iki ay gün de 2 nar yedim dedi bak unuttum ne için olduğunu tekrar bulursam yazıcam bebek için nasıl bir faydası varmış ayrıca son iki ay hergün hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş.
İyi akşamlar herkese içiniz rahat olsun esen kalınız.

umay bende adetime yakın ishal olurdumm şimdi kabızım umaırmda kabız olurum:) hamile kalan arkadaşlar aklınıza hamilelik belirtileriniz geldikce yazın olurmu...
benim daha 6-7 gün var göbek deliginin alt kısmı taş gibi hani adet oldugunuz gün çok sert olur ya aynen öleee sizdede böle oldumu

kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmm :D:D:D $GöZDe öZKaN658.webp

kızlar nasılsınz?? bende heyecan dorukta benim gibi 9 ekim bat tarihi olanlar varmı? yarın sabah son testimi yapıcam oda negatif olursa pazartesi doktora gidip kan tahlili yapıcam... sonucu hemen sizlerle paylaşıcam tabii umarım hiçbirimiz bu ay kırmızı kart görmeyiz bu ay.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Back
X