- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
kızlar ya sizde yapın şu idrar gözlem testini.merak ediyorum sizin sonuçlarınızı.ben uyguladım negatif çıktı teste göre.hamile olmadığımı gösteriyor
yarın sabah yapacağım ama nasıl bir bulut göreceğmide pek anlamış değilim yarn onçları anlatacağm :) lkızlar eğer bu ay hamiş olursak bebişlerr İkizler burcu olack
gozdenur ben dün iki kere yaptım canım 1.de bulut çıktı:) ama negatif yani dipteydi bulut gibi şey.bulut değil aslında yoğunlaşma gibi bişey. gece merak ettim 2.kez yaptım onda çıkmadı evet sennin dediğin gibi hiçbirşey yoktu. ama 1.de idrarı balkonda beklettim aydınlık bi ortamda.ikincisinde banyodaydı.belkide aydınlık güneş alan biyerde beklemeli belki ışıkla beraber etkileşim içine giriyordur:)sen nasıl yapmıştın testi?
Benimki 4 gün önceden geldiİnanmıyorum yaa moralım cook bozukkk :' 43:
üzüldüm canım ya nasip değilmiş allah hayırlısını versin bugün mü oldun
evet canım sabah bı kalktım ayağa öle boşaldı. anlamadım bende
üzülme canım vardır zamanı kafaya taktıkça olmuyor hayırlısı
oflu canım üzülme..
yani aylardan bir ay elbet biz de tutturucaz..
hayırlısı..
Slm bayanlar benimde adete 5 gün var.
Ama vakit geçmek bilmiyor, geçen gün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm, burada okudukça bir dolu test yaptım.
Sabah idrarını güneşe bile koydum, onda hamilelik çıktı ama insan %100 emin olamıyor böyle şeylere.
Bugün kan testi yaptıracaktım eşim izin vermedi, ama vakitte geçmek bilmiyor.
Rüyalarımda bile sürekli bebek var, geçsin şu zaman hemen....
bence hamilesin cnm ikinci çizgi silik çıksa bile hamilelik oluyor... ben doktora gitmiştim kan testi için ama adetime 8 gün falan vardı doktor adete 5 gün kala kan testinde gebelik keisn çıkar dedii.. çok merak ediyorsan yarın yada öbürsü gin git cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?