ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

merhaba kızlar bende artık buraya yazayım
benımde egerki zamanında olursa 6 gün var
ama ben hiç hissetmiyorumm benimde bu ay bişey yok yaniiii
umarım hamıle olanlar vardır aranızdaaa

Son düzenleme:
umaygülay nasıl oldu sonuç testi yaptın mı merak ediyorum canım sonucunu...

gözle idrar testini denedim ama bulutlar dipteydi sabah moralim çok bozulmuştu ama bakalım birtane test aldım ultra erken test ediyormuş o test ama denemedim henüz paztsi yada salı denicem

gözle idrar testi umarım doğru çıkmıyordur yada Bat ıma daha 8 gün var ondan dır belkide :.(

Benim belim zaman zaman ağrıyor, ama bazen çok şiddetli oluyor.
Göğüslerde yeni yeni belirti oluştu ama regl zamanıda böyle oluyordu.
Burada bi kaç kişi daha yapmış sanırım.
Canım sabah ilk idrarını plastik yada cam bir kaba yapıyosunuz.
Camın önünde 2-3 saat bekliyor benimki güneşte beklemedende göründü ama güneşte beklesin dediler.
Bende beklettim yukarı doğru sigara dumanı gibi bir bulut oluştu.
Bu hamilelik belirtisiymiş.
Eğer bulut dibe çökerse hamilelik olmuyormuş...

canım hamilellik belirtileri bölümünde gözle idrar testi topiği varda detaylı öğrenebilirsin ama kısaca sbah ilk idrarını bir bardağa koyup güneş görebilecek bir yere bırakıyorsun sffaf bir bardak sanırım sonraa 2 3 saat sonra bardağın dibinde bir bulut olursa negatif bulut bardağın üst kısmındaysa pozitif deniyor ama ne kadar doğru bilemem detayları o topikten öğrenebilrisin

Malesefef eşim canımı sıkıyor bu hususta, ben biliyorum hamile değilsin diyor (
O nedenle yaptırma dedi, her şüphelenmede test yapılmazmış (
Sinirden ağlattı beni zaten...

cnm normalde hafif pembe kan geldi dedin ben orda şüphelendim.. hani başka belirtilerden bahsetseydin mide bulantısı baş dönmesi falan derdim bekle dahaa çünkü insan pskolojik olarak etkilenebiliyor.. leke gelmesi farklı bi olay bence:)neyse sen biraz daha sık dişini olmadı git özel hastahaneye yaptır eşin nerden bilcek:)ha bide adamcagız sen umutlanmıyasın diye kızıyordur bunun için üzülme.. hamileysen nslsa 5 gün sonra belli olur:)azcık sabret :)

Son düzenleme:

Canım yanlış anlaşıldı sanırım pembe kan gelmediki...
Belirtide mide bulantısı zaman zaman oluyor, ama ciddi bel ağrısı oluyordu bugün daha iyi.
Bazı şeyler oluyor ama psikolojiktir diye üzerinde durmak istemiyorum.
Normalde hiç hazır salatalık turşusu yemeyen ben, geçen akşam 5 adet yedim, ben bile şaşırdım :))

teşekkür ederim kızlar..bende deneyeyim bi kaç gün sonra o halde doğruysa..ama içimden hiç test yapmaktaa gelmiyor..geçen aylar çok üzüldüm çünkü kısmetttt...bakalım kaç hamilemiz çıkacak hepimizin göbüşü bebişle dolsun İNŞALLAH

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldımm bat 5 ekimm inşallah hepimiz bebişleri kucağımıza alırız

Bu durum çok kötü yaa, beklemek çok zor cidden, sadece hamilelğie odaklandım keşke kafamı dağıtabilsem.
Erkekler gibi olmak isterdim bu hususta...

selam kızlar. oflucuğum canım adet olmana çok üzüldüm. bakalım biz napıcaz. belkide seni kırmızılarda yalnız bırakmıycaz. Allah bilir. umaygulay testi denemişsin ama üzülme bizimkininde kesinliği yok. ümit ediyoruz işte. aysunayycığım benimde birkaç gündür canım tuzlu kızartma et istedi. aklımdan bir türlü gitmedi. ama çok tuzlu istedi. en sonunda yaptım yedim. ağzım biraz yandı tabii ama napiyim. yedim. tabii bu iştah meselesi belki hamile değilizdir. belki psikolojiktir. yasib2538 hoşgeldin aramıza benimkide 4 ekim bakalım bu topikten kaç hamile çıkıcak. İnşallah hepimiz eninde sonunda bebişlerimize kavuşuruz. kolay olmuyor tabii.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
benimde bat 28-30 eylül gibi,heyecanla bekliyorum.
bazı belirtiler yaşıyorum gibi,ama eminde değilim belki çok istediğim için böyle hissediyorumdur.

teşekkür ederimm hoşbuldukk hepimiz için hayırlısı inşallah

kızlar, regl ine 5 10 gün kalanlar, herhangi bi belirti yaşıyo musunuz adete dair?
benim bat 4 ekim. kasık ağrılarım başladı şimdiden

sizde durumlar nasıl

kızlar, regl ine 5 10 gün kalanlar, herhangi bi belirti yaşıyo musunuz adete dair?
benim bat 4 ekim. kasık ağrılarım başladı şimdiden

sizde durumlar nasıl

Benim 5 gün var belim ve zaman zaman kasıklarım ağırıyor.
Göğüs uçları değil ama yanları çok ağırıyor, dokunamıyorum.
Ama sertleşme falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…