ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

sagol canim
hergun dua ediyorum zaten
meryem suresini okuyorum 8-9 gundur
41e tamamlicam insallah
biyerimi de yirtsam olmayinca olmuyo iste

oku canım allah kabul eder dualarını en kısa zamanda inşallahh
öle deme kaderinde bi gün var o gün gelince olucak inşş

:) ay çok heyecanlııııııymmmmm :) şu an otururken sağ ksasığımda ağrı var özellikle bacağımı kendime doğru çektiğimde artıyo :S

:) ay çok heyecanlııııııymmmmm :) şu an otururken sağ ksasığımda ağrı var özellikle bacağımı kendime doğru çektiğimde artıyo :S

panpiniyaa canım benimde sağ kasığımda ağrı var 10 gündür en büyük belirtim oydu birde sık idrara çıkma umarım sende hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

kızlar bende bugün folik asit içmeyi bırakıyorum.4 aydır içiyorum ve ne zaman bebeğim olacağı belli değil olacağıda...hamilelik olursa tekrar içmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz..yani bu belirsizlikte daha ne kada r içeceğim ki

bende yaklaşık 2,5 ay kullandım ve yaklaşık 10 gündür içmiyorum
iştah açıyor kilo yapıyor bende yeter
hem sontahlilimde yaptırdım folik asiti de
baya depolamışım yeter şimdilik

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.Benim adet belirtileri çok belirginleşti.Bir de elle kontrol ettim kızmayın napayım çok merak ettim ve maalesef elime sert yuvarlak birşey değdi eldiven taktım tabii yine de içim tuhaf oldu anlayacağınız yarın yada öbür gün gelir benim kırmızılar rahim aşağıda yani napalım bir dahaki aya inşallah......

bende yaklaşık 2,5 ay kullandım ve yaklaşık 10 gündür içmiyorum
iştah açıyor kilo yapıyor bende yeter
hem sontahlilimde yaptırdım folik asiti de
baya depolamışım yeter şimdilik

yani hamile kalınca da başlanabilir sanıyorum..yada birer ay ara verilerek..

her gün içiyorum hamilelik olmadı hala da içiyorum..

bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı hemde üzüntü verici...

bir hamile kalayım 5'er 5 ER içerim olur biter..

Kızlarr mrbbb

adetımıe 11 gun var ama kasıklarıma agrı gırme başladı ama adet agrısı gıbı dgl bı tuhaff karnım sankı patlıycak gıbı şiş.klomen kullandım 2. Ayımdıı bu belrıteler sızce ne???

panpiniyaa canım benimde sağ kasığımda ağrı vaur 10 gündür en büyük belirtim oydu birde sık idrara çıkma umarım sende hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

kimsecikler yok dizimi isliyonuz yoksa kıslar:)

Cnm bendede sık ıdrara cıkma var ve şişkinlikk.umudumuzu yıtırmeyelım hepimzz hayrlısı olur ınsallah.? Dızı ızlıodm bende ferıha yı.

canım hamilelik olduğundandır inşallah...ancak belirti için biraz erken ovulasyonun yeni bitmiş..

kimsecikler yok dizimi isliyonuz yoksa kıslar:)

merhaba ben burdayımm..maç izliyoruz kocişle :):) hemde topiğimize bakıyorum..

ama pek kalabalık değil sessiz topik..gündüz siz kaynatırken ben olmuyorum

ben burdayken siz olmuyosunuz..size yetişemiyorum bir türlü :):):)

canım kişiden kişiye değişir tabi belirtiler..ben hamilelik yaşamadım yanlış bilgilendirmek istemem ancak.burda okuduklarıma göre adetten bir kaç gün önce yaşayanda var adet geçmesine rağmen birşey hissetmeyende...ancak 11 gün biraz erken..bir hafta kadar daha geçmeli bence...
inşallah 11 gün sonra güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle

kızlarrrrr dönemin 14. günü nerdeyse ama benden akıntı gelıyo ama oyle yumurta kıvamı gıbı degıl.. şimdi ben yumurtlamıyo muyum anlamadım ki... :26:

kızlarrrrr dönemin 14. günü nerdeyse ama benden akıntı gelıyo ama oyle yumurta kıvamı gıbı degıl.. şimdi ben yumurtlamıyo muyum anlamadım ki... :26:

herkezde akıntı gelecek diye bi şart yok cnmm.. bak mesela bende kimi zaman akıntı olur kimi zaman olmaz.. en son doktora gittigimde yumurtlama zamanımın sonlarıydı ve akıntım olmadıı doktorda iyi yumurtlamışssın dedii.. yani akıntın yok diye yumurtlamıyor olmuyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…