- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.401
sagol canim
hergun dua ediyorum zaten
meryem suresini okuyorum 8-9 gundur
41e tamamlicam insallah
biyerimi de yirtsam olmayinca olmuyo iste
ayyy çok şükür oldu saol gösdecmmmmmm
canımminşallah çıakr bende dün sabah idrarıyla yapıcaktım ama cesaret edemedim sonra akşam birden deli cesareti geldi yaptım çıktı hala inanmıyorum ama hayal gibi :) inşş seninde çıkar ve süpriz olur canım :)
ayyy ayyy çok da cici olmuşş canım yhaaa güle güle kullannnn
:) ay çok heyecanlııııııymmmmm :) şu an otururken sağ ksasığımda ağrı var özellikle bacağımı kendime doğru çektiğimde artıyo :S
kızlar bende bugün folik asit içmeyi bırakıyorum.4 aydır içiyorum ve ne zaman bebeğim olacağı belli değil olacağıda...hamilelik olursa tekrar içmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz..yani bu belirsizlikte daha ne kada r içeceğim ki
bende yaklaşık 2,5 ay kullandım ve yaklaşık 10 gündür içmiyorum
iştah açıyor kilo yapıyor bende yeter
hem sontahlilimde yaptırdım folik asiti de
baya depolamışım yeter şimdilik
panpiniyaa canım benimde sağ kasığımda ağrı vaur 10 gündür en büyük belirtim oydu birde sık idrara çıkma umarım sende hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz :))
kimsecikler yok dizimi isliyonuz yoksa kıslar:)
Kızlarr mrbbb
adetımıe 11 gun var ama kasıklarıma agrı gırme başladı ama adet agrısı gıbı dgl bı tuhaff karnım sankı patlıycak gıbı şiş.klomen kullandım 2. Ayımdıı bu belrıteler sızce ne???
kimsecikler yok dizimi isliyonuz yoksa kıslar:)
canım hamilelik olduğundandır inşallah...ancak belirti için biraz erken ovulasyonun yeni bitmiş..
kızlarrrrr dönemin 14. günü nerdeyse ama benden akıntı gelıyo ama oyle yumurta kıvamı gıbı degıl.. şimdi ben yumurtlamıyo muyum anlamadım ki... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?