- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.421
sELAm Bende birsey sormak istiyorum sizlere benim ovulasyon tarihim bitti internette 01 ile 06 arası yazıyordu ve 2 si gibi catlama oldu.Ayın 6 sında bir lekelenme değil ama akıntıyla beraber akıntının içinde kan gordum.Ama cok minik yerlesme kanaması bu kadar erken mı oluyordu bilgisi olan varmı
slm..benim yumurtlama dönemimden 12 gün geçti.adetimede 3 gün falan var.hamile olsam neler görülürdü bende bilen var mı ?
belirtiler kişiye göre değişiyor
ve okudukça psikolojik olarak hepsini yaşamaya başlarsın
hiçbişey görülmeyedebilir
benim de 4 günüm var, kasıklarımda ince bir sızı ve göğüslerimde dolgunluk var
ama ben hamile değilim
benim göğüslerimde 1 haftadır acı var.bu her adet dönemimde oluyordu zaten.demek ki hamile değilim :-(
o da ölçüt değil
göğsü acıyıp hamile olan da vardır
takılma bence
beklemek en iyisi
kızlarrr bana ii dileklerini yazan herkeseeee çoooook çooook teşekkürlerrr.... Hastaneden ewe daha yeni gelebildimmtestin sonucunu beklemekten anam ağladııı (
kızlar sonuçç beta HCG 87.66 ÇIKTI AMA DOKTOR O KADAR İLGİSİZDİ Kİ HİÇ BİŞEY SORAMADIM HİÇ BİŞEY ANLAMADIM ÇOK SİNİR OLDUMM PAZARTESİİ GEL Bİ DAHA BAKALIM DEĞEREİNE DEDİ POZİTİF HAMİLESİN DEDİİ..AMA KAFAM KARIŞTI ORDA BİRİLERİ DIŞ GEBELİK FALAN OLABİLİR ÜMİTLENME DEDİİ DOKTOR HİÇÇ BİŞİ SÖLEMEDİ KISACA YANİ PAZARTESİ GEL VE POZİTİF DEMEKTEN BAŞKA KAFAM ÇOK KARIŞTI KISACA SEWİNEMEDİM BİLEE PAZARTESİ TEKRAR KAN VERDİKTEN SONRA ÖZELE GİDİCEM DEVLET HASTENESİNDE HİÇ İLGİLENMİYOLARR MORALİNİ BOZUYOOO İNSANINNN(((
gunune ne kadar var canım ondan bole cıkmıstır degerın ıkı gun sonra ıkı katına cıkmıssa hıc takma kafana bebegın senınle ınsallah..Download: .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./f.php?FAfc8o
sELAm Bende birsey sormak istiyorum sizlere benim ovulasyon tarihim bitti internette 01 ile 06 arası yazıyordu ve 2 si gibi catlama oldu.Ayın 6 sında bir lekelenme değil ama akıntıyla beraber akıntının içinde kan gordum.Ama cok minik yerlesme kanaması bu kadar erken mı oluyordu bilgisi olan varmı
slm..benim yumurtlama dönemimden 12 gün geçti.adetimede 3 gün falan var.hamile olsam neler görülürdü bende bilen var mı ?
umay bnmde adetime iki gün var acaba bendede olur öle lekelenme korkuyorum olursa doktora gitmek gerekirmi canımcanım benim yerleşme lekelenmem adet günümde oldu bilemiyorum seninkini yerleşme lekesi kahverengi yad pembe olurmuş
gösdeciğim inan bana benim gittğim doktorda aynen öyleydi canını sıkma oluyor öyle şeyler biz binbir umut ve sewinçle didiyoruz ama kursağımızda bırakıyorlar yani tamam bizim için erken olabilir ama bunu da güzel b ir dille anlatabilrsin dimi ama bazı doktorlar gerçekten küstah oluyor ama bazılarıda gerçekten dost canlısı oluyor inş. yakalayabiliriz öyle dost canlısı birini herşeferinde soruyorum ama unutuyorum k. bakma kaç hatfatlıık oldun sen gözde? ben bugün 4+3e girdim hafif hafif sabah midem bulanır gibi oluyor ama çok hafif geçiyor sonra şiddetli bulanmalar 6.haftamızda başlayacakmış ve 6.haftada bebeğin kalbinin sesini duyabilecekmişiz bu haftalarda oluşup atmaya başlayan kalp 6. haftalarda sesini dyurabilyormuş ultrasonda
valla canım yhaa allahım ii doktorlarla karşılaştırsın inşş yhaa erken ewt bzde biliyoruz ama güzelce söylemiyolarki şimdi git pazartesi gell diolar devlet dairesindeki memurlar gibicanım bnm internetten hesapladığıma göre 3+6 çıkıyo ama doktor bişi söylemedi bu konuda canım inş duyarız altıncı haftada kal atışlarını canımm çok heycanlı yhaa hala inanamıyorum ultrasonda kaç haftalıkken gözüküyo canım sen baktınmı ultrasonda
canım ovulasyon zamanını eşine söylemek zorunda değilsinki
sen bak bence uvulasyon gününde kendini ayarlao zaman yaklaş eşine
onun ovulasyondan haberi olmadan :)
canım hayır henüz baktırmadım ben gittğimde 3+5 di adet günüme göre tabi doktor 10 gün sonra gel dedei yani 10 gün sonrası ayın 13 ü oluyor o zaman gideceğim ilk defa bu sefer özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum çünkü dewlette ilgi malumyaşadğm yerde ise özel hast. yok sadece bi tane kadın doğumcu var ona mecburum yani onun kendi muayenehanesine gidicem
13nde ben 5. haftalarıma yeni girmiş olurum kalp atışı duyulmayabilir ama belki attığı hareketi bir ihtmal görünürse diye umudediyorum canım kesede görünür sanırım alttan ultrasyon varmış onda kese çok erken çıkıor gözüküyormuş üstten ultrasyonda biraz daha geç çıkıyormuş ben ne yaptırsam kararsızım ama...
pek bilgi sahibi olmayınca kararda vermek zor oluyor ilk bebeğim olacak birde heyecan hat safhada..
doktor lekelenme olabilir dedi ama ben korktum bazılarında sorun oluyormuş bazılarında olmuyormuş ama yerleşme döneminde lekelenme normalmiş kadınların yüzde 20 sinde görülürmüş hayatım boyunca hep şu nadir yüzdeliklere girmeyi nasılsa başarıyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?