ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım kafana takma himm bnmde göğüslerde hiç bişi yoktu sadece ara ara batmalarım oluyodu bazende geçiodu şu ann hiç yok mesela ani hareket yapınca oluo bazenn o kadar canım.

he kıs öle oluyor ben 3 gün üstüste evlendigimi gördüm o sırada babam vermiyordu eşime evlenmiycen diyodu moralim bozuktu yanii ve cidden oldu:) evlendim çok geçmeden:)

umutlanmıcammmm durr ortada bişey yok :) keske oyle olsaaa ahh ahhh ay sonu gelse de bende sıze burdan test sonucumu soylesem..

:) evet cnm ama sürekli bebeklerle annelerle içiçe olmam avantaj oluyor..pskolojimi hazırlıyorum yavaş yavaş :)

valla bebek için her yorgunluga deger.. benim arkadşaımın şuanda 4 aylık bi kızı var.. normalde çalışıyor izinli.. diyo hayatım bebeigmden önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor.. ne amaçsız yaşamışım onca yıl diyo.. normalde akşam 10 da yatıp sabah 8 de uyanan insan diyoki hiç uyumuyorum nerdeyse ama daha dinçim çünkü bebegimin o pamuk suratını görmek herşeyi unutturuyor bana:) eee böle şeyleri duymakta daha bi heveslendiriyor insanı zor ama güzel bşy ya:)

canım kafana takma himm bnmde göğüslerde hiç bişi yoktu sadece ara ara batmalarım oluyodu bazende geçiodu şu ann hiç yok mesela ani hareket yapınca oluo bazenn o kadar canım.
hadi ya gögsün agrımıyomuydu cidden.. benimde ara ara batma oluyo kasıklarımdaki gibi ama sık deil yani arada .. onun haricinde ne ucu hassas nede şiş.. belim 3-4 gün önce agrıyordu şimdi hiç agrımıyor.. bide sistit için ilaç kulanıyorummm ondanda olmazmı acep diyorum. ha bide iki gündür feci gribim:) kısacası olumsuz bisürü şey sayarım ama buna ragmen içmden bi ses umut var diyor.. sabahı 4 gözle bekliyorum erkenden uyanıp test yapcam:)
umutlanmıcammmm durr ortada bişey yok :) keske oyle olsaaa ahh ahhh ay sonu gelse de bende sıze burdan test sonucumu soylesem..

inş ogunlerde olcak innnnnnnnnşş az kaldı

inşallaahhh o zaman bu ay olur yaaa ooyy oyyy sen gene heycanlandırdın benı ufffff

hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa valla işin zor hem bebek iste hemde hergün bebek gör.. ben otobüsle işe giderken arada görüyorumda iç çekiyorum hep:)

selam arkadaşlar nasılsınız????benim bat yarın yada ertesi gün tüm adet belirtilerim var hayırlısı...:79::79:

hadi ya süper inş adet olmassın.. adet belirtisi ile aynı oluyomuş hamilelik belirtileri.. bendede hiç bi adet belirtisi bile yok. test yapmadınmı evde cnmm :)

slm kızlar düğündeydim yeni geldim resmen kıpırdayamadım herhangi bi sorun olmasın diye bu arada bende dolu dolu 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama biz yaklaşık 11 12 senedir birlikteyiz Allah nasip ederse bu bebişin zamanı geldi diye düşünüoduk=)
bugünkü belirtilerimi yazayım size bi kere göğüslerim çok şişti uçları çok hassas sol tarafımda devamlı bi batmamı desem böle kazı çalışmasımı desem ne desem öğle değişik bi sancı var bugünlük bu kadae bakalım yrn olacakları yine yazarım ....

dikat et bebişe cnm ani hareketler yapma:) keşke anlattıgın belirtiler bendede olsa ama yok:)

slm kızlar şimdi uyandım test yaptım koskoca tek kırmızı çizgi çıktı.. hamile deilim yine.hemen yazayım diye pc yi açtım .hamile kalamıycam kesin moralim sıfır ..gidip bidaha yatcam

Son düzenleme:
slm kızlar şimdi uyandım test yaptım koskoca tek kırmızı çizgi çıktı.. hamile deilim yine.hemen yazayım diye pc yi açtım .hamile kalamıycam kesin moralim sıfır ..gidip bidaha yatcam

canım üzülme ne olur bilirim o duyguyu yolun sonuna gelmiş gibi hisseder insan kendini..ancak kırmızılar bizi terkettiğinde yine yeniden bir umut yeşerir insanın içinde üzülme beraber burada dertleşe yazışa hamile olacağız bizde inşallah birbirimize güzel haberleri bzi de vereceğiz..geçen ayyy öyle umutlandım ki tek çizgiyi görmeme rağmen adetimde gelmeyince kesin dedim bu kez..göğüs uçlarım sızladı dokunamadımmmm vs vs...ancak 33 günü geçmeyen adetim tammmm 35 günde geldi çokkkk yıkıldım üzüldüm ağladım..ama kırmızılar geldi gitti yine bir umut var içimde inşallah bu ay olacak hepimizin canım..yalnız bende tek çizgi fobisi oluştu..adet günüm geçmeden bir daha yapmayacağım...

bu arada artık ekim başlığına da beklerim kızlar batımızı yazıp liste hazırlıyoruz orayada beklerim..hep beraber umudumuzu ekime taşıyalım

aysunayy ben hala beklemedeyim son 6 gün.. bende çok merak ediyorum hamilemiyim diye ama korkumdan da test yapamıyorum umudumuzu kaybetmiyoz tabikii :)) buayyy olmuyacak gibi geliyor banada hayırlısı diyelimm

aysunayy ben hala beklemedeyim son 6 gün.. bende çok merak ediyorum hamilemiyim diye ama korkumdan da test yapamıyorum umudumuzu kaybetmiyoz tabikii :)) buayyy olmuyacak gibi geliyor banada hayırlısı diyelimm

evet test için erken canım 6 günün varmış daha testte çıkmaz hamile isende.İNŞALLAH tutunmuştur bebeğin bilirim çokkk heyecanlısındır şimdihadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah..

canım moralini bozma bu ay olmaz bi dahaki ayy valla ben 1 senedir uğraşıyorum hala umudumu kaybetmedim olacak... ben daha önce 2 düşük yaptım birz gözüm korkmuştu ama şimdi daha cesaretliyim inşallah bu ay bekliyorum bende olsun diye ama olmasada hayırlısı olsun canımız sağ olsun dimii yaniii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…