- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.581
ben de önceden burda okuyup okuyup gaza gelip test yapıyodum
ama her defasında ağzımın payını aldığımdan akıllandım artık
kuzu kuzu bekliyorum ben
benim de hiç ama hiç umudum yok bu ay yine her ayki gibi
ateş ölçüyorum ve düşüşe geçti bile ateşim
adetten 15 gn sonra böyle belirtiler için erken
bence o sırada gelen hafif leke yumurtlama lekesi
umarım hamilesindir
ben internetten ovulasyon alıyorum yanında da gebelik hediye ediyoraynen cnm bidahaaa adeetim geçmeden test yapmıycam evdede test bulundurmuycamki yapmıyayımmm..
o ateş ölçümüyle hiç yapmadımm... bende bu ay öle deniyeyim buseferde:)
bencede erken gibi araştırmalarıma göre ve burda yazılanlara göre .ama arkadaşların yazdığı gibi gögüslerimde hiç bir belirti yok ..işde bu gögüslerde sızlama olmayınca diyorum kendime kızım sen hamile değilsin boşuna ümitlenme
ben internetten ovulasyon alıyorum yanında da gebelik hediye ediyor
sürekli evde oluyor o yüzden gebelik testi
şimdi de var ama tek çizgi göre göre içim şişti yapmıyorum artık
şu an benim ateş ölçme yöntemi doğru sonuç vermeyebilir geç başladığım için
diğer ay adetten itibaren ölçücem, yine ovulasyon da kullanıcam garantilemek için
cnm ovulasyon testi hiç almadım nekdr acaba fiyatı.. internetten alınca hemen gönderiyorlarmı... eger normal eczaneye göre daha uygunsa bende netten alayım adresini verirsen:)
ben internetten ovulasyon alıyorum yanında da gebelik hediye ediyor
sürekli evde oluyor o yüzden gebelik testi
şimdi de var ama tek çizgi göre göre içim şişti yapmıyorum artık
şu an benim ateş ölçme yöntemi doğru sonuç vermeyebilir geç başladığım için
diğer ay adetten itibaren ölçücem, yine ovulasyon da kullanıcam garantilemek için
göğüslere takılma bence
çoğu hamilenin göğüslerde hiçbişey olmamış
hem bence asıl göğüs adete yakın şişip acıyosa regli geliyor demektir
şu an bende olduğu gibi yani
yumurtlamadan sonra göğüs şişliği ve acısı bşlıyorsa o zaman daha tehlikeli, prolaktinle ilgili bir sorun olabilir
evet canım çok uygun
20 ovulasyon 6 gebelik 23 tlye aldım
gittigidiyordan
ordan bakabilirsin
hemen ertesi gün gönderiyorlar
markası laboquick (gerçi alanların bir kısmı memnun kalmamış ama ben 3 aydır kullanıyorum hep güzel çalıştı)
kargo dahil ürünlere bakmanı tavsiye ederim
nasılsın cnm şuanda kimse yazmıyor ..topiği en başından itibaren okuyana kadar sayfalar ilerliyordu ben yazmaya başladım kimse yazmaz oldu :)
iste ovulasyon bugun bitti ve ayni stresler yeniden basladi.
Oldu mu olmadi mi??
Beklemek cok zor olacak...
kızlar ben 4 ay once 2 aylık bebegıme dusuk yaptım.ve 8 aylık bekleyısten sonra hamıle kalabılmıstım.2 aydır korunmuyorum hamıle kalamadım bunun ıcın doktora gıttım doktor herhangı bır sorun olmadıgını soyledı ama ben ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı ve ıcımde parca kaldı kurtaj olmak zorunda kaldıgım ıcın korktum bır sorunmu var dıye o yuzden gıttım.doktor bır ılac verdı ıcınde ıkı tane hap var 2 kutu aldık ve bır kutusunu esım dıgerınıde benım ıcmem gerekıyormus.ayrıca folıc asıtte verdı ALLAH hepımıze en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın
bendede hiç belirti yok cnm adetime 3-4 gün var bugun test yapptım negatif
amin cnm inş.daha günün varmış cnm ..umarım günün geçtikden sonra pozitifi görürsün ..allah hepimizede bu ay çift çizgiyi göstersin bu mutluluğu bizede nasip etsin
beklemek cok zor.her ay en az 7-8 tane test alıyorum cok sıkıldım artık.sıze ılk olarak nasıl hamıle kaldıgımı anlatmak ıstıyorum.bır arkadasım demıstı cocuk olmasını ıstıyorsan ılıskıden sonra ayaklarını yukarı kaldır falan demıstı bende ılıskıden sonra artık profesyonellesmıstım bu konuda :) ayaklarım havada duvara yaslamıstım o sekılde saat 1de uyuya kalmıstım uyandıgımda saat 4u gecıyordu gulerek kendı kendıme demıstım sımdı hamıle kalmadıysan hıc kalmam dıye gercektende o ay hamıle kalmıstım :)
umarım bebek isteyen herkese rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile nasip eder cnmm... benim daha 3. ayım denemede.. 6 ay denerim doktora bidaha giderim.. bu ay gittim bi sorun yok 1 sene dene öle gel dedii.. ama sabredemem 6 ay anca beklerim
beklemek cok zor.her ay en az 7-8 tane test alıyorum cok sıkıldım artık.sıze ılk oahlarak nasıl hamıle kaldıgımı anlatmak ıstıyorum.bır arkadasım demıstı cocuk olmasını ıstıyorsan ılıskıden sonra ayaklarını yukarı kaldır falan demıstı bende ılıskıden sonra artık profesyonellesmıstım bu konuda :) ayaklarım havada duvara yaslamıstım o sekılde saat 1de uyuya kalmıstım uyandıgımda saat 4u gecıyordu gulerek kendı kendıme demıstım sımdı hamıle kalmadıysan hıc kalmam dıye gercektende o ay hamıle kalmıstım :)
amin cnm inş.
günüm var ama belirtim hiç yok
of of kendimi gördüm sanki.. ben adetime son 1 hafta kala test yapmaya başlıyorum ve sonuc hep hüsran..
öle bi hale geldimki sonuc negatif bile olsa ben ikinci çizgiyi görmek için okdr dikatli bakıyorumki pskolojim bouldu
bendeee bundan önce hiç düzenli ilişkiye girmedik eşimle işe gittigim için düzenli olmuyor..
bundan sonra bi doktorun sitesinde okudum burdada söyleyen oldu.. türk kahvesi içecek eşim ilişkiden 2 saat önce çok işe yararmışş..
bide deidgin gibi ya kalça altına yastık yada bacaklarımı duvara koycam:)
offff şu halimize baksana.. milette kondom yırtılır hamile kalır azcık spermle:)şans işte:)
yaa evet yaa minikkk gelinnn .bende anlamıyorum millet zerresiyle hamile kalıyor biz gibilerde denemediği şey kalmamasına rağmen tık yokaz önce ablam aradı üçüncü çocuğuna hamileymiş çok sevindim darısı başıma dedim :)
ay negüzle mşlhh allah sag saglim dogurup kucagına almayı nasip etsin darısı sana cnm.. ablanla aynı dönemler hamile kalırsın inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?