ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

nereye yazacagımı bılemıyorum yerlere goklere sıgamıyoruuuum
test yaptım pozitif cıktıı
ama bu ay hıc beklemıyordum olabılırmı
biri bana yardım etsin saçmalamaya baslıcam yoksa :D

hepimiz adına soruyorum hiç beklemiyordum dediğin için

birde kaçıncı günündesin tahmini hangi gün pozitif çıktı testin

ne gibi belirtilerin vardı yada yoktu

paylaşırmısın

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllll ...tbrk ederim sağlıkla kucağına alırsın inşaallah ..darısı başımıza ...valla bende böle görsem şuanda evin içinde sevinç çığlıkları atardım :)

hepimiz adına soruyorum hiç beklemiyordum dediğin için

birde kaçıncı günündesin tahmini hangi gün pozitif çıktı testin

ne gibi belirtilerin vardı yada yoktu

paylaşırmısın

bu ay cok fazla bir ilişki durumu falan olmamıştı
ve kendı kendımee hep bu ay zaten olmaz dedım
cunkı adetm duzensız zaten her ay beklıyordum
bu ay kılo vermeye yeltendım
bugun 3 kere test yaptım pozitiff
tatlil yaptırdım sonuc yok
ben glifor içmeye başşlamıstım mide bulantım vardı hep bu yuzden dıye dusundum haalda bılmıyorum gercı hangıısnden
akıntım vardı 10 gun once ama su anda yok hatta
doktor smear testı ıcın ankaraya gonderdı sonuctan henuz bılgım yok
adet olup tahlıl yaptırmayı beklıyordum
öyle baş dönmem falan yok hıc ne bılıyımm bı belırtım faland aolmayınca doktorda 13 gun once falan muayne ettı bıse olsa gormezmıydı ne bılım kafam cok karısık sevınemedım bıle dogru durust

ayyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllll ...tbrk ederim sağlıkla kucağına alırsın inşaallah ..darısı başımıza ...valla bende böle görsem şuanda evin içinde sevinç çığlıkları atardım :)

inşallahh ama inanın hala emın olamıyorum cok korkuyorum cok umutlandım cunkıı
Allah hepimize hayırlsıyla nasip eder inşallah inanın bagırıp cagırmak ıstıyorum
cok heyecanlyıım fazla kaptırmak ıstemıyorumda amaaa cok farklı ordaa 2 çizgi görmek aklımın ucundan bıle gecmıyorduuu
adet sökturucu kullancaktım nolur nolmaz dıye almıstım testı sadece bundan

arkadaşımmm BENIMDE BAT BUGUNDU 3 GUN ONCE TEST yapmıstım sılık cıkmıstı tum belırtılerım var ama az once sulu bır kanama oldu peceteye bulastı yanı pembemsı kırmızımsı acaba yerlesme kanamasımı yoksa adet mı oluyorum ??? sende oldumu yerlesme kanaması ???

cnm bende regliliğimden 3 gün önce aynı dediğin şey geldi fakat daha çok kahverengi ağırlıklıydı bnmkinin rengi eğer azıcık gelip durduysa bi daha ertesi güne kdr bişi gelmediyse yerleşme kanaması olabilir ertesi günde azıcık gelebilio telaş yapma sakın bnm 2 gün yerleşme kanamam oldu çnk yine çok azıcıktı bu arada 2. çizgi silik bile çıkmış olsa test vücudunda hcg hormonu olduğuu anlamına gelir ama çok emin olamıyorsan hemen git bi kan testi yaptır garanti olsun hem haftasınıda öğrenmiş olursun hayırlı haberlerle gel bize cnm :nazar::emir_bebek:

bencede çığlıkların en büyüğünü atmalısın cnm şu an bu senin hakkın çok çok tbr ederim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim :nazar::emir_bebek:

ben glifor içmeye başşlamıstım mide bulantım vardı hep bu yuzden dıye dusundum haalda bılmıyorum gercı hangıısnden
adet olup t:66:ahlıl yaptırmayı beklıyordum
öyle baş dönmem falan yok hıc ne bılıyımm bı belırtım faland aolmayınca doktorda 13 gun once falan muayne ettı bıse olsa gormezmıydı ne bılım kafam cok karısık sevınemedım bıle dogru durust

13 gün önce bilemezdi diye düşünüyorum yumurtanın yeni döllenmekde olduğu bi zamana denk geliyor tahminimce ...bence hemen şimdi bi özel labratuara hastaneye falan git kan tahlili yaptır :D ben sabırsızlanırdım koşa koşa giderdim :D oooffff harika bi duygu senin adına çok mutlu oldum ..belirtisizde hamile olunabiliyor demkkii.bünye meselesi heralde bende burada ve netteki belirtilere bakıyorum bende olmadyınca hımmm demkki hamile değilim diyorum :44:

bencede çığlıkların en büyüğünü atmalısın cnm şu an bu senin hakkın çok çok tbr ederim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim :nazar::emir_bebek:

teşekkür ederim inşallah dogrudurrr yoksa uzulurum galibaa
inşallah Allah tüm isteyenleere nasip eder en kısa zamand hayırlısıylaa
kandada cıkmadna cıglıgı atamıcam galıbaa ondada cıkarsaa cok fena atabılırım :D

13 gün önce bilemezdi diye düşünüyorum yumurtanın yeni döllenmekde olduğu bi zamana denk geliyor tahminimce ...bence hemen şimdi bi özel labratuara hastaneye falan git kan tahlili yaptır :D ben sabırsızlanırdım koşa koşa giderdim :D oooffff harika bi duygu senin adına çok mutlu oldum ..belirtisizde hamile olunabiliyor demkkii.bünye meselesi heralde bende burada ve netteki belirtilere bakıyorum bende olmadyınca hımmm demkki hamile değilim diyorum :44:

işte ben bilmiyorum ne kadar zamanken görülüyor ediliyor o yuzden pek belirtimde olmaynca kasıklarım falan agıryordu goguslerım agrıyordu halada agrıyor ve cok sıs ama bunlar adet donemındede olur zaten
belırtılerın olmamasından korkuyorum saat 2 de sonuc bellı olcak zaten yaptırdım tahlıl
ama sımdı bazı konularaa bakıyorumdaa idrar testnde pozitif cıkıp kan da negatif cıkan cok varr
öyle olmaz umarım yaaaa niyee böylee bi his var ıcımde bılmıyorum
sanırım hamıle oldugumu hc hıssetmıyorum o yuzden
insan hissetmezmi böyle bişeyi
bilenler lütfen paylaşınn

işte ben bilmiyorum ne kadar zamanken görülüyor ediliyor o yuzden pek belirtimde olmaynca kasıklarım falan agıryordu goguslerım agrıyordu halada agrıyor ve cok sıs ama bunlar adet donemındede olur zaten
belırtılerın olmamasından korkuyorum saat 2 de sonuc bellı olcak zaten yaptırdım tahlıl
ama sımdı bazı konularaa bakıyorumdaa idrar testnde pozitif cıkıp kan da negatif cıkan cok varr
bilenler lütfen paylaşınn[/QUOTE]

mutlaka paylaş bizimle çok merak ediyorum

ayyy ne güzelll hamile haberlerini duyunca çook seviniyorum tebrik ediyorrum kızlar.benim de bat 15 ekim kendimi zor tutuyorum test yapmamak için daha erken biliyorum ama sizce 2 gün mü 3 gün mü önce yapıyım????

ayyy ne güzelll hamile haberlerini duyunca çook seviniyorum tebrik ediyorrum kızlar.benim de bat 15 ekim kendimi zor tutuyorum test yapmamak için daha erken biliyorum ama sizce 2 gün mü 3 gün mü önce yapıyım????

seninle benib bat aynı...belirtilerin var mı paylaşırmısın

Son düzenleme:
öyle baş dönmem falan yok hıc ne bılıyımm bı belırtım faland aolmayınca doktorda 13 gun once falan muayne ettı bıse olsa gormezmıydı ne bılım kafam cok karısık sevınemedım bıle dogru durust[/

öncelikle canım tebrik ediyorum seni :)) moralini bozmak istemem ama bende aynı duyguları yaşadığım için diyorum..glifor kullanan herkeste sonuç negatifte olsa pozitif çıkabiliyor buda ilaçtaki progesteron seviyesinin çok olmasından kaynaklanıyor sen yinede emin olmak için yeniden kan tahlili yaptır..ümitlenmeni ve bu ümidin ardından üzülmeni istemem çünkü insanı tamamen yıpratıyor bu durum..inşallah yanılan ben olurum müjdeli haberlerini alırız:nazar::nazar::49::49::49:

Merhaba hanımlar, sitenizi yaklaşık 4 aydır takip ediyorum ve kadınların bu platformdaki paylaşımları çok hoşuma gitti, site yönetimini de emekleri için tebrik ederim..

Bende 2,5 senelik evliyim, 15 eylülde regl oldum ve sonraki yumurtlama dönemimde de korunmayı bıraktık, bizde çok istiyoruz anne baba olmayı, inşallah rabbim isteyen herkese içinde bize de nasip eder, 14 ekimden 16 ekime kadar regl olmaz isem 17 ekim pazartesi doktora gidip kan tahlili yaptırıcam, yalnız sanki idrar torbasının olduğu yerde inceden bir sızı var, regl olacağım zaman hissettiğim sızlamadan çok farklı bir sızlama bu.. içim de kıpır kıpır..:90: gelişmelerden sizi haberdar edeceğim..

kızlar az önce nette araştırdım benim sat 15 eylüldü ve 27 28 eylülde az kahverengimsi arka yüzeye çıkmıcak şekilde kanamam olmuştu .nette buna ovulasyon kanaması diyor o halde benim ovulasyon dönemim 12. gün gibi oluyor ..inşallah hamileyimdir..

buna benzer durum yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız :53:

inşallah gercekten vardırda

bilenler lütfen paylaşınn

mutlaka paylaş bizimle çok merak ediyorum [/QUOTE]

paylaşırım tabıkı bellı olsun hemen

öyle baş dönmem falan yok hıc ne bılıyımm bı belırtım faland aolmayınca doktorda 13 gun once falan muayne ettı bıse olsa gormezmıydı ne bılım kafam cok karısık sevınemedım bıle dogru durust[/

öncelikle canım tebrik ediyorum seni :)) moralini bozmak istemem ama bende aynı duyguları yaşadığım için diyorum..glifor kullanan herkeste sonuç negatifte olsa pozitif çıkabiliyor buda ilaçtaki progesteron seviyesinin çok olmasından kaynaklanıyor sen yinede emin olmak için yeniden kan tahlili yaptır..ümitlenmeni ve bu ümidin ardından üzülmeni istemem çünkü insanı tamamen yıpratıyor bu durum..inşallah yanılan ben olurum müjdeli haberlerini alırız:nazar::nazar::49::49::49:

benımde kafam karısık bu yuzden ama 10 gun kullanmakla bu kadar etkı edermı dersınızz eger oyleyse bu cok kotu bısey
cunkı 3. kez test yaptım ve pozıtıf cıktıı ve negatıf olursa gercekten uzulucem bunu bılıyorum
kan tahlılı yapıldı ama daha sonuc yok
bu ihtimalı dusununce bıle uzuluyorum su anda
dediğiniz gibi bu cok yıpratır beni :(

seninle benib bat aynı...belirtilerin var mı paylaşırmısın

benim bat da 15 i bende sabırsızlıkla bekliyorum bugün test alıp yapayım dedim kendimi zor tuuttum şurda ne kadar kaldı ki diyee...bendeki belirtiler kasıklarım şiddetli derecede ağrıyor,belim çok ağrıyor fakat gögüslerimde hiç bir belirti yok..ben daha önce 2 düşük yatım ikisindede kasıklarımda hep ağrı vardı sanki adet olacakmışım gibi bide ilk kalktığımda biraz başım dönüyordu onun dışında herhangi belirti yoktu bu ay yine öle hayırlısı olsun diyorum rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsinnnnn:nazar::nazar::nazar::34::34::34:

benim bat da 15 i bende sabırsızlıkla bekliyorum bugün test alıp yapayım dedim kendimi zor tuuttum şurda ne kadar kaldı ki diyee...bendeki belirtiler kasıklarım şiddetli derecede ağrıyor,belim çok ağrıyor fakat gögüslerimde hiç bir belirti yok..ben daha önce 2 düşük yatım ikisindede kasıklarımda hep ağrı vardı sanki adet olacakmışım gibi bide ilk kalktığımda biraz başım dönüyordu onun dışında herhangi belirti yoktu bu ay yine öle hayırlısı olsun diyorum rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsinnnnn:nazar::nazar::nazar::34::34::34:

İnşallah allah ne zaman nasip ettiyse güzel haberleri buradan paylaşırız

erken testler var sanıyorum bu zamanlarda yapılabiliyor ama hiç yeltenmedim beklemeyi tercih ediyorum...

korkuyor insan:))

Son düzenleme:
inşallah gercekten vardırda

mutlaka paylaş bizimle çok merak ediyorum

paylaşırım tabıkı bellı olsun hemen

benımde kafam karısık bu yuzden ama 10 gun kullanmakla bu kadar etkı edermı dersınızz eger oyleyse bu cok kotu bısey
cunkı 3. kez test yaptım ve pozıtıf cıktıı ve negatıf olursa gercekten uzulucem bunu bılıyorum
kan tahlılı yapıldı ama daha sonuc yok
bu ihtimalı dusununce bıle uzuluyorum su anda
dediğiniz gibi bu cok yıpratır beni :(

10 günde bu kadar net belli edermi onu bilmiyorum bu bünyeden bünyeye değişiyor sen yinede tahlil sonuçlarını bekle inşallah canım senin ki doğru çıkar hamişşş olursun:49::49: olsun veya olmasın kendini sakın yıpratma biliyorsun bunlar vücudu çok etkiliyor

Back
X