ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Ne olduğunu anlamadım.vücudum sanırım protesto edıyor beni.kızlarr halaen daha hastalanmadım....Eylül ayının 26 sında hastlanacaktım hastalanmadım.30 eylülde kan testi yaptım negatif.ama ogün bugündür hastalanmadım.

arkadaşlarrrrrrrrr
degerım 1000 kusur cıkmıss
adam avr demıs dogrmuuuuuuuu
degerın akc olması gerekkllıı
ay yardm edınnnnnnn

canımmmm çok tbrk ederimmmmm bak değerleri ben yazayım sen gerisini bulursun ztn 0-1 arası negatif 1-3 arası şüpheli gerisi pozitiffff=))) ki seninki 1000 küsür düşün yaniii :nazar::emir_bebek:

var tabii 5ten büyük olmalı
tebrikler yaa ne güzel haberr

doğrudur tabi hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

ben değerler konusunda sıfır bilgiye sahibim ama arkadaşlar var diyorsa hayırlı olsun demekten başka birşey diyemiyorum:)))

tebrikler

tebrik ederim denizkizi,allah sag salim kucagina almayi nasip eder ins,allah anali babali büyütsün:nazar::nazar::66:

hadi canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsinn:66::66::66:

kızlar hepinize cok teşekkür ederim sizde inşallah bu haberı alırsınız en yakın zamandaa
bende dedıgınzı gıbı degerden pek anlamıyorummmm
peki ama 13 gun once gıttıgımde neden doktor gormedı sadece kist var dedıı
ama umutsuz olmıcaaaaaam
ALLAH yardım etsin dua edin kızlarrrr
umarım inşallah hepimizin bebekleri olurr

kızlar hepinize cok teşekkür ederim sizde inşallah bu haberı alırsınız en yakın zamandaa
bende dedıgınzı gıbı degerden pek anlamıyorummmm
peki ama 13 gun once gıttıgımde neden doktor gormedı sadece kist var dedıı
ama umutsuz olmıcaaaaaam
ALLAH yardım etsin dua edin kızlarrrr
umarım inşallah hepimizin bebekleri olurr

13 gün önce daha bebek yoktu da ondan
daha döllenmeye çalışıyorlardı spermle yumurta
kötü düşünme maşallah değerin de süper
ikiz bile gelebilir valla :60:

ufff kızlar yaaaa ben böle bebek fln gördüğümde dışarda filmde dizide acayip duygulanıyorum gözlerim doluo ne bu duygusallık yahuuu :5::nazar::emir_bebek:

seninle benib bat aynı...belirtilerin var mı paylaşırmısın
canım maaalesef hiçbir belirtim yok göğüslerim her zamanki kadar şişti yani adet öncesi ne kadar büyüyorsa o kadar fazlası değil şu anda da adet sancılarım var anlayacağın benim pek ümidim yok haa bi de 1 haftadır idrarımda ekşimsi bir koku var o kadar:((

canım maaalesef hiçbir belirtim yok göğüslerim her zamanki kadar şişti yani adet öncesi ne kadar büyüyorsa o kadar fazlası değil şu anda da adet sancılarım var anlayacağın benim pek ümidim yok haa bi de 1 haftadır idrarımda ekşimsi bir koku var o kadar:((

diyorum ya benimde adet belirtileriyle aynı belirtilerim var göğüslerin koltuk altına yakın kısımlarında hassasiyet acı

bel ağrısı, sancı şeklinde karın ağrısı

bilmiyorum ki:((

13 gün önce daha bebek yoktu da ondan
daha döllenmeye çalışıyorlardı spermle yumurta
kötü düşünme maşallah değerin de süper
ikiz bile gelebilir valla :60:

ya degeree bakıncaa nette 4 5 hafta arası 1000 diyor o yuzden sasırdım bende :)
ay inşallahhhh ikiz olsun derdm eskıden beriii
ama hayırlısııı sağllıklı olsun tek isteğimm
kız erkek hiç farketmezz
sağlıklı bi şekilde kavuşmak nasıp olsun inşallahh

canım hamilesim değerin çok güzel hayırlı olsun
hala hamıleyım demeyee korksamda sanırım oyleyım
teşekkur ederim :))))))

kız erkek hiç farketmezz

tebrik ederim çok sevindim kesinleşmesine darısı bizim de başımıza...

kız erkek hiç farketmezz

canım bende 5. haftamdayım ama bbeğimin pıt pıt kalp seslerini duymadım henüz o kadar çok korkuyorum ki inş. meleklerimiz minicik yürekleriyle oralara tutunmuş bekliyorlardır :)

tebrik ederim çok sevindim kesinleşmesine darısı bizim de başımıza...
inşallah inşallah butun ısteyenlerın basına

canım bende 5. haftamdayım ama bbeğimin pıt pıt kalp seslerini duymadım henüz o kadar çok korkuyorum ki inş. meleklerimiz minicik yürekleriyle oralara tutunmuş bekliyorlardır :)

aa öylemiiii benimkide 4 yada 5 olabılırmıs sanırım ama bilmiyorum
snin degerin kaç pekii en son kaçtı yanii
ve hıssedıyormusun hıc
ben hıc hısetmedımde

inşallah inşallah butun ısteyenlerın basına

aa öylemiiii benimkide 4 yada 5 olabılırmıs sanırım ama bilmiyorum
snin degerin kaç pekii en son kaçtı yanii
ve hıssedıyormusun hıc
ben hıc hısetmedımde

canım ben 3 haftamın sonlarındaydı sanırım yaptırmıştım 60.70 di bir daha yaptırmadım kan aldırmaya dayanamıyorum birde gerek yokmuş zaten 2 3 gün sonra kontrole gidicem yada pazarrtesi o zaman da ayrıntılı paylaşırım :)
hissetmek için çok erken canım çünkü 2 mm ler belkide daha küçükler ama sabah kasıklarımı kontrol ediyorum hafif hafif bastırmadan acaba bir seğirme bir kalp atışı hissedebilirmiyim diye bazen hissediyorum ama bebekmi o yoksa parmak uçlarımın seğirmesimi bilemicem
:49::nazar::49::nazar: :103:

Son düzenleme:
canım ben 3 haftamın sonlarındaydı sanırım yaptırmıştım 60.70 di bir daha yaptırmadım kan aldırmaya dayanamıyorum birde gerek yokmuş zaten 2 3 gün sonra kontrole gidicem yada pazarrtesi o zaman da ayrıntılı paylaşırım :)
hissetmek için çok erken canım çünkü 2 mm ler belkide daha küçükler ama sabah kasıklarımı kontrol ediyorum hafif hafif bastırmadan acaba bir seğirme bir kalp atışı hissedebilirmiyim diye bazen hissediyorum ama bebekmi o yoksa parmak uçlarımın seğirmesimi bilemicem
:49::nazar::49::nazar: :103:

anladımm canım kan aldırmak cıdden zor bıde damarımı bulamıyorlar benmde
tmm gittiğinde dAHA ayrıntılı yaz bana burdan gormezsemde msj falan at olurmuu
bende yarın ogreneyım tam bılgı verırım neymıs ne degılmıs
kasıklarım benımde agrıyorr amaa hep adetten sanmıstım :)
ben işte birazda o yuzden umutlanamadım hissetmem egrek diye dusundum hep ama dogru dıyorsun cok kucuk
Tebrik edrm RABBİM hayrlısyla kucagına almayı nasip etsin (AMİN) Darısı bzlern başına. birşey sorabilir miyim adetn kaç gün gectkten snra yaptrdn testi cnm ?

saol aminnnn inşallah seninde olur en yakın zamanda hayırlısıyla
benim 10 gün geçti adetim
ama normaldede gecıtıgı ıcın hıc sorun etmemıstm
adet skturucu ıcecektım oylesıne yapmıstım testi
tamamen tesadufi sekılde ögrendm yani

saol aminnnn inşallah seninde olur en yakın zamanda hayırlısıyla
benim 10 gün geçti adetim
ama normaldede gecıtıgı ıcın hıc sorun etmemıstm
adet skturucu ıcecektım oylesıne yapmıstım testi
tamamen tesadufi sekılde ögrendm yani

Ne güzl cnm ne tatlı mutluluk... bnmde adetm bugunle beraber 3 gndur gecikiyo umrm senın aldığın gibi bi haberle sevnırım bnde umtlanmak istemiyorum ama 4 aydr düznliydi düznli derken 33-34 gün aryla oluyodum bu defa olmadı olmadığı gibi bel ve sol kasığımda batma tarznda bıcak splnrcasına ağrı giriyo bazen bunlar olunca heveslenıyorum umarm yıkılmam sonunda.. RABBİM hrylı bir hamilelik hayrlı bir evlat versin sana canım sorunsuz bir şekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsn RABBİM...

Back
X