ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

aynen cnm bende inan 1 sene boyunca iki kez kondom yırtıldı ve ben ertesi günü hapı aldım düşünki hiç istemiyrodum:)adetim 3-4 gün gecikse hemen tesst yapıyodum hamileysem diye korkumdan.. ama işte bak şimdide az önce yaptıgım testi evirip çevirip bakıyorumm ..sanki çok çok azda silik çizgi var gibi ya sanırım ben öle görmek istiyorum:) akşam eşim gelsin onada göstercem benmi görmek istiyorum çok silik çizgi yoksa gerçektenmi var:)

inş gördüğün gibidir canm :)

teşekkur ederim
inşallah sende hamılesındır :)

deniz kızı bilmiyorumki cnm yaa ..burada ve yakın arkadaşlarımda hep gögüslerde şişlik acıma olmuş bende o yok sadece ..uyku hali ki bugün en son sana yazdıkdan sonra 4 e kadar uyudum arkadaşım gelmeseydi hala uyuyor olabilirdim .bi halsizlik var ve ağzımın tadı yok midem ekşiyor ...üşütmüşdde olabilirim ..hiç bilmiyorum umarım dileğin gerçek olur ve hamile olduğumu bendee burda ilann ederim ..sizlerle paylaşma şansım olur ..

benim adetimden 12 13 gün sonra kahverengi bel ve kasık ağrılı bi kanamam olmuştu ..nette araştırdım ovulasyon kanaması diye bişii varmış ..o günleri boş geçirmemiştim ama bilmiyorum adetim düzensiz ama işde umut dünyası canım ya

arkadaşlar degerlerım 1000 degıl
9297 ymiş desem size ne dersinizzz
:S kafam allak bullak oldu bugün hadi bakalım
thlıl kagıdı elımde su anda

beşiz geliyo heralde :60:
çok ilginç ama cidden değerin
o zaman sen geçen ay üstüne falan görmüşündür
geçen ayki adetin nasıldı normal miydi

MErhaba kızlar iyi akşamlar...

denizkızı tebrik ederim Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin..

minikgelin inşallah hamilesindir canım..merakla bekliyorum haberini..

evettt bugün benimde 7.günüm ovulasyona az kaldı artık çalışmalara hız verme zamanıdır:34::34: inşallah bu ay

bebişim gelir..kısmetttttt...bugün birde eczane eczane gezdim koltukaltından başka ateş ölçer bulamadım..özellikl dil ve kulaktan ölçen sordum ama hiç biyerde yoktu..eee küçük yer ondan sanırım..yarından itibaren ateş ölçmeye başlıyorum bende..ne olacaksa bir umut işte...:31::31:

MErhaba kızlar iyi akşamlar...

denizkızı tebrik ederim Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin..

minikgelin inşallah hamilesindir canım..merakla bekliyorum haberini..

evettt bugün benimde 7.günüm ovulasyona az kaldı artık çalışmalara hız verme zamanıdır:34::34: inşallah bu ay

bebişim gelir..kısmetttttt...bugün birde eczane eczane gezdim koltukaltından başka ateş ölçer bulamadım..özellikl dil ve kulaktan ölçen sordum ama hiç biyerde yoktu..eee küçük yer ondan sanırım..yarından itibaren ateş ölçmeye başlıyorum bende..ne olacaksa bir umut işte...:31::31:

canım zaten ben de o koltukaltından ölçenden kullanıyorum
onu dilinin altına koyuyosun ordan ölçüyosun işte
yoksa farklı bir ateşölçer değil zaten o da benim bildiğim
ya da farklı bi tipi varsa da ben koltukaltı tipini kullanıyorum

beşiz geliyo heralde :60:
çok ilginç ama cidden değerin
o zaman sen geçen ay üstüne falan görmüşündür
geçen ayki adetin nasıldı normal miydi

degerlerine göre 5 -6 haftalıksın cnm:)adetin kaç gün gecikmişti:)

biliyorum alakasız yere yazıyorum ama kusura bakmayın arkadaşlar bugun cok alıştım buraya :)
baktımdaa 1000 demişti eşimm meger boyle yazıyor bı şok dahaaa bugünki stres varyaa nasıl olcak bilmiyorum :D
bu kadar yuksek olması cıdden ılgıncc iyimi düşünsem kötuu yahu
eylül ün 1 inde oldum en son adet bilemiyorum
10 gun geçmişti adetimde

ya kızlar ovulasyon ve ateş testleriyle neden ugraşıyorsunuz iyicene pskolojisini bozuyor insanın..
bence 1 gün arayla birlikte olun.. daha mantıklı hem düzenli olur hemde ovulasyon günleri kaçmaz.. önümüzdeki ay ben şahsen böle yapcam. ovulasyon testi ateş ölçmeyide hayatıma sokarsam sadece bebek düşüncem oda canımı sıkcakk ondann istemiyorum ben:(

biliyorum alakasız yere yazıyorum ama kusura bakmayın arkadaşlar bugun cok alıştım buraya :)
baktımdaa 1000 demişti eşimm meger boyle yazıyor bı şok dahaaa bugünki stres varyaa nasıl olcak bilmiyorum :D
10 gun geçmişti adetimde

son adet eylül 1 ise normal zaten canım
5-6 haftalık şu anda

ya kızlar ovulasyon ve ateş testleriyle neden ugraşıyorsunuz iyicene pskolojisini bozuyor insanın..
bence 1 gün arayla birlikte olun.. daha mantıklı hem düzenli olur hemde ovulasyon günleri kaçmaz.. önümüzdeki ay ben şahsen böle yapcam. ovulasyon testi ateş ölçmeyide hayatıma sokarsam sadece bebek düşüncem oda canımı sıkcakk ondann istemiyorum ben:(

valla ben de öyle sürekli ilişki yaşayamam
iyice monotonlaştı zaten cinsellik
bir de günübirlik yaparsam iyice sıkılacam artık
en azından ovulasyonda canım istemese de yapıyorum
diğer günler canım ne zaman isterse
benim bünyeme ağır geliyor günaşırı,
bir de geç yumurtlama ihtimali falan var zaten
ovulasyon testim ve ben böyle mutluyuz :1:

10 gun geçmişti adetimde

5 hafta 4 günlük hamilesin cnm:) hayırlıı olsun:) dogum tarihinde haziran 7:):):)

Son düzenleme:
valla ben de öyle sürekli ilişki yaşayamam
iyice monotonlaştı zaten cinsellik
bir de günübirlik yaparsam iyice sıkılacam artık
en azından ovulasyonda canım istemese de yapıyorum
diğer günler canım ne zaman isterse
benim bünyeme ağır geliyor günaşırı,
bir de geç yumurtlama ihtimali falan var zaten
ovulasyon testim ve ben böyle mutluyuz :1:

ay kuzum bana kalsaaaa haftada 1-2 kez olcakta.. ama baktım 3 ay boyunca ovulasyon zamanlarında sadece 2-3 kez birlikte oluyoruz dedim ki en aızndan adettin 10-20 arası kesinlikle düzenli çalışcam diger günlerde 3 günden fazla ara vermem çünkü spermleirn ömrü en fazla 3 günmüş:)
tabi ksımet hesap kitapla olcak bşy deil:)

Back
X