ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

deniz kızı ne mol u allah aşkına: her haftaya göre degerleirn katlanarak artıyor:) sen zaten adetten baya gec ögrenmişsn normal yani bu deger:) gidip okuma internetten bşyler hamileligin keyfini çıkaarsana:)

ay kuzum bana kalsaaaa haftada 1-2 kez olcakta.. ama baktım 3 ay boyunca ovulasyon zamanlarında sadece 2-3 kez birlikte oluyoruz dedim ki en aızndan adettin 10-20 arası kesinlikle düzenli çalışcam diger günlerde 3 günden fazla ara vermem çünkü spermleirn ömrü en fazla 3 günmüş:)
tabi ksımet hesap kitapla olcak bşy deil:)

valla bence ovulasyon testiyle çok stressiz oluyor
çünkü öbür türlü acaba yumurtlamayı kaçırdım mı
geç mi yumurtladım erken mi
adet ne zaman olcak gecikecek mi gibi sorulardan uzak oluyor kafan
yumurtladığın günü tespit ettiğinden kaçırma şansın yok
çift çizgiyi gördükten 14-15 gün sonra da kesin adet tarihin
ateş ölçmeyi de yapıcam ama o işin biraz eğlence kısmı
yoksa ben 3 aydır kullanıyorum ovulasyon bu ay da kullanıcam 4 ay olacak ve aldığım 20 ovulasyon yeni bitmiş olacak
sonraki ay olmazsa yine alıcam aynı markadan

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri..

tebrikler denizinkızı :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
canım zaten ben de o koltukaltından ölçenden kullanıyorum
onu dilinin altına koyuyosun ordan ölçüyosun işte
yoksa farklı bir ateşölçer değil zaten o da benim bildiğim
ya da farklı bi tipi varsa da ben koltukaltı tipini kullanıyorum
saol canım aldım bakalım o siteyi de öğrendim yeteri kadarını tabloya da başladım bakalım hayırlı olur inşallah:60:

bu ayda böyle deneyeyimde sonra ne var ne yok atcam pencereden aşağıya dellendim iyice valla:1::1:
ya kızlar ovulasyon ve ateş testleriyle neden ugraşıyorsunuz iyicene pskolojisini bozuyor insanın..
bence 1 gün arayla birlikte olun.. daha mantıklı hem düzenli olur hemde ovulasyon günleri kaçmaz.. önümüzdeki ay ben şahsen böle yapcam. ovulasyon testi ateş ölçmeyide hayatıma sokarsam sadece bebek düşüncem oda canımı sıkcakk ondann istemiyorum ben:(

canım haklısın da insan merak ediyo yaa..hamilelik olmasa da ben o ovulasyonda çift çizgiyi görüyorum ya çatlama gerçekleşio demek ki die bile seviniyorum.:91::91:..birde adete yakın çok merak ediyorum..aslında birazda bu stresi eylenceye çevirmek için kullanıcam ben..yoksa ilişki sayısında problem yok gün aşırı yada hergün canımız ne zaman isterseee :69::69:

ay kıslar aklıma girmeyin ha:):):)
bu ayda böle deniyeyeim olmadı ovulasyon alırım ateş ölçmeyi hergün unutabilirm büyüm ihtimal çünkü sbahlaır koşa koşa işe gidiyorum geciktigimden:) benim düşüncelerim sürekli deişiyo hamilelikle ilgili:) bu ayda böle deniyeyim eminim diger ayda farklı bşy yaparım:D pskolojik ama dedikleirniz mantıklııı en azından tam ogunde ilişkiye girdim kaçmadı diyosunuz:)

benim bugünkü belirtilerim kasık ağrım vardı uyku halindeydim devamlı bildiğiniz ayakta uyuyorum yani bide göğüslerimin maşallahı var=)) kocaman oldular kahverengisi arttı bide acıyorlar çok hassas oldular:nazar::emir_bebek:

ay kıslar aklıma girmeyin ha:):):)
bu ayda böle deniyeyeim olmadı ovulasyon alırım ateş ölçmeyi hergün unutabilirm büyüm ihtimal çünkü sbahlaır koşa koşa işe gidiyorum geciktigimden:) benim düşüncelerim sürekli deişiyo hamilelikle ilgili:) bu ayda böle deniyeyim eminim diger ayda farklı bşy yaparım:D pskolojik ama dedikleirniz mantıklııı en azından tam ogunde ilişkiye girdim kaçmadı diyosunuz:)

valla canım ben de ateşi ölçmeyi unuturum diyordum ama sabah uyanır uyanmaz ilk aklımdaki ateş ölçmek :1:
çünkü merak ediyorsun ateşini yükseldimi düştü mü sabit mi
şu an eğlence haline geldi benim ateş ölçme işi
ovulasyonu al bence de
ama bana stres yapar diyorsan günaşırı devam

benim bugünkü belirtilerim kasık ağrım vardı uyku halindeydim devamlı bildiğiniz ayakta uyuyorum yani bide göğüslerimin maşallahı var=)) kocaman oldular kahverengisi arttı bide acıyorlar çok hassas oldular:nazar::emir_bebek:

belirtilerini seviim senin pinkim benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::29:

oh oh negüzel memişler kocaman olsun bol süt dolsunki bebeşe et olsun içtikce:) darısı bize :)
valla canım ben de ateşi ölçmeyi unuturum diyordum ama sabah uyanır uyanmaz ilk aklımdaki ateş ölçmek :1:
çünkü merak ediyorsun ateşini yükseldimi düştü mü sabit mi
şu an eğlence haline geldi benim ateş ölçme işi
ovulasyonu al bence de
ama bana stres yapar diyorsan günaşırı devam

bu ayda almıyayımda diger aya olmassa bide öle deniyeyim en azından her yolu denedim derim:)

:) iyi akşamlar kızlarrrrrr
keyifler nasıl inşallah hepimiz tatliş annecikler olucaz biraz girmesem konuları hep kaçırıyorum ya ne güzel kalabalık kalabalığız
:21:

canım geçen ay bi lekelenmem oldu pembemsi bi gün sonra arkası adet oldu ama bu ay
adet günümden önde koyu b ir kahverengi lekelenmem oldu bi kaç damla adet oldum yine sandım bu da yerleşme lekesi çıktı bekle biras lekelenmen kırmızıyz çalmaya dewam ederse adet olacaksın yok olmazsa inş. hamilesindir canım benim: adet olursanda üzülme yeni yumurta yeni umut demektir :)

mrs pink35 nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor ben bugün 4+5 oldum ik gün sonra beşinci haftamıda allahın izniyle bitireceğimumarım sağlıkla sıhatle bebeişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.
ha bu arada eşin seneye düşünüyordu ya senin bebeği bu sene olmassa şimdi güzel haberi alınca fikri değişmiştir bile :D
:103:

uamycım bugün doktordaydım sonuç negatif dedi ufak bir kist varmış sağ tarafta cuma olsanda olmasanda yıne gel dedı.. biraz kırmızı kan geldi sabah sımdı ıse kahverengi az bır akıntı var bende anlamadım ne oluyor ??? acaba hala bır ıhtımal varmı sizceee????:50:

uamycım bugün doktordaydım sonuç negatif dedi ufak bir kist varmış sağ tarafta cuma olsanda olmasanda yıne gel dedı.. biraz kırmızı kan geldi sabah sımdı ıse kahverengi az bır akıntı var bende anlamadım ne oluyor ??? acaba hala bır ıhtımal varmı sizceee????:50:

canım benim bildğim kadarıyla kırmızı gelmicek ama dört dörtlük konuya vakıf sayılmam doktorunun seni yönlendirmelerini iyi dinle derim inş.allah hamile olursun canım bu aya öteki aya rabbim ne zaman uygun görürse o zamna inş. bebeğini kuacağına alırsın canım arkadşaım

canım benim bildğim kadarıyla kırmızı gelmicek ama dört dörtlük konuya vakıf sayılmam doktorunun seni yönlendirmelerini iyi dinle derim inş.allah hamile olursun canım bu aya öteki aya rabbim ne zaman uygun görürse o zamna inş. bebeğini kuacağına alırsın canım arkadşaım

canımmm cok tesekkur ederım guzel temennılerın ıcın umarım sende bebısını sğlıkla kucağına alırsın... benım 2. olacak o yuzden daha sabırla beklıycez kısmet bakalım :)

Merhaba.Bende siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Bizim de bu ay ikinci ayımız.Adetime daha 5-6 gün var ama ben dayanamayıp bugün test yaptım(idrar testi) ama tabiki negatif çıktı :( Daha doğrusu adetten önce idrar testleriyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce dayanamadım.Sizce kan testi yaptırsam mı yoksa adet günümü mü beklemeliyim?Bu arada ara ara çok akıntım var ve fazlasıyla göğüs ağrım var özellikle de uç kısımlarında.Bunun dışında mide bulantım falan da yok.Yardımlarınız bekliyorum...

kıslar çok samimi bi arkadaşımız varr onla birlikte başladık çalışmalara şimdi aradı hamileymişşşş..gecen hafta görüşmüştük adet olmuştu.. bildiginiz adet olmuş yani leke falan deil.. bugun başı dönüp kusmuş bayılmış doktora gitmişler ama aklının ucunda yok hamilelik çünkü hasta olalı daha bir hafta oldu.. ve hamilesin demiş doktor.. okdr çok sevindimki anlatamam ama bi okdrda üzüldümmmm çok garip biduyguu kıskandımmı ne anlamadım amaa çok üzüldümmm:( eşimde diyo niye bizim olmuyo:(

Merhaba.Bende siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Bizim de bu ay ikinci ayımız.Adetime daha 5-6 gün var ama ben dayanamayıp bugün test yaptım(idrar testi) ama tabiki negatif çıktı :( Daha doğrusu adetten önce idrar testleriyle hamile olduğunu öğrenenleri görünce dayanamadım.Sizce kan testi yaptırsam mı yoksa adet günümü mü beklemeliyim?Bu arada ara ara çok akıntım var ve fazlasıyla göğüs ağrım var özellikle de uç kısımlarında.Bunun dışında mide bulantım falan da yok.Yardımlarınız bekliyorum...

regli tarihimden 6 gün önce idrar testim negatif çıkmıştı cnm ama reglime 3 gün kala pozitif çıktı hcg hormonu en geç idrarda çıkarmış biraz sabredin derim bn:nazar::emir_bebek:

iyi aksamlar herkeze bu topıgı bıraz kurcalım dedım de cevaplarsanız bikac sorum olacak:15::15:once su kullandıgınız sat ve bat kelımelerı ne demek bırde bu hafta reglı olcam hamılelık ıcın reglı bıtımınden sonra ne zmn bırlıktelık yasarsam gebelık gerceklesebılır...bılgınızvarmı

iyi aksamlar herkeze bu topıgı bıraz kurcalım dedım de cevaplarsanız bikac sorum olacak:15::15:once su kullandıgınız sat ve bat kelımelerı ne demek bırde bu hafta reglı olcam hamılelık ıcın reglı bıtımınden sonra ne zmn bırlıktelık yasarsam gebelık gerceklesebılır...bılgınızvarmı

SAT:son adet tarihi
BAT:beklenmeyen adet tarihi
yumoş:yumurta:1::1::1:

regl başladıktangenelde 12.gün falan başlıyor o 1 hafta çok önemli.Tabi adetinede bağlı bir durum...:70:

Back
X