ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ya ben 3 aylık evliyim ve 3 aydır da korunmuyorum.evlendiğimde de yumurtlama günlerimdeydim hatta ama olmadı işte...bakıyorum herkes biz hemen korunmayı bıraktık hamile kaldık diyorlar ne kadar şanslılar...
ben dr göründüm tabi geçen ay..karın ultrasonuyla baktı bişe yok dedi...folic asit verdi yolladı.mantar varmış ama bu dedi hamilelikle alakası yok dedi..engel değil dedi..bu kadar...bu perşembe tekrar gitsem mi...hem yumurtalarıma baksa..tam çatlama günleri oluyor yaa...sağlıklı falan diye..uygun olur mu??
sen ne kadardr deniyorsun inşallahhh yapacağın test pozitif olur...allahım hayırlısını versin
canım doktorlar ne derse desin mantar hamile kalmayı zorlaştırır bence
yerinde olsam kontrole gider ilacını yazdırır ve kullanırdım
ayrıca bence ultrasonla değil alttan muayene ol ki net görsün
bir de madem kontrole gidiceksin reglinin 3. günü git ki hormon tahlillerin de yapılsın
bi sıkıntı varsa (ki inşallah olmaz, benim sıkıntım hormonlardaydı) erkenden tedavisine başlarsın
bizim 7 ay bitiyor bu ay, bugün yarın regli günüm işte

kızlar aynı dönemler olcaz bende 13 üne kesin adet günüm 2 gün önce 2 gün sonra oluyorum yada gününde.. belirtileriniz varmı... ben adetime 4 gün kala 3 gün kala bide 1 hafta kala test yaptım pskolojim bozuk:) evde 1 test var şuanda cuma günü yapcamm sıkabilirsem kendimi..benim bugun adet belirtilerim başladı kasıklarım sızlıyor batma çok nadir oluyor ama sürekli sızlama şeklinde hani hasta olmanıza 2-3 saat kala sızlar ya öle.. belim ve bacaklaırm agrıyor..okdrrsizin belirtiler neler.. umaırm hamileyizdir kıslar...hoş idrar testine bakınca deilim:(

cnm senle aynı zamanda evlenmişiz bizde 1 sene 3 aydır evliyiz. ve 3 aydır deniyoruz... bu 3.ayımız ama düzenli hiç ilişkiye giremedik.. bbu ovulasyon zamanında 3 gün birlikte olduk okdr.. bu ayda hamile deilim büyük ihtimal.. onun için önümüzdeki adetin 10 ve 20 . gün arasında 1 gün arayla düzenli ilişkiye gircez.. gece ilişkiden sonra tuvalete gitmiycem öyle yapcam sabah duş alırım.. normalde yatakta yarım saaat yatıp sonra duş alırdım tuvalete giderdim. önümüzdeki ay böle yapmam daha..sende böle dene istersen:)

canım belirtilere takılmıyorum ben artık bence sen de takılma
ama yine de yazayım
öncelikle benim adetten önce belirtim olmaz adetimin ilk günü şiddetli kasık ağrım olur
şimdi kasıkta sızlama var ve ara sıra giren sancılar (ama yaklaşık 2 aydır benzer belirtiler hep var)
2 gün önce falan adetimin ilk günü gibi sızladı resmen
göğüslerim adet öncesinde de şişer ve acır şimdi de öyle
bir de bugün başlayan kusma isteği :1:
kusma isteği nasıl oluyor deme ben de çok bilmiyorum ama her an ağzıma bişey geldi gelecek gibi (ama psikolojik olduğuna eminim :1:)

bende 13 aylık evliyim keşke hiiiiiç korunmasaydım..4 aydır korunmuyorum..

en kıdemli de benmişim he :52:
allah daha fazla bekletmesin inşallah

AMİNN canım..

sanki hamileymişsin gibi gelio bana ferda bu ay...birde kusma hissi demişsin önceki mesajında...güzel haberin gelir yarın inşallah..

ben yarın akşam geç geliyorum işten..ama gelir gelmez bakacağım foruma..

test yapacakmısın yarın...yada ne zaman yapacaksın:26::26:

bir de madem kontrole gidiceksin reglinin 3. günü git ki hormon tahlillerin de yapılsın
bi sıkıntı varsa (ki inşallah olmaz, benim sıkıntım hormonlardaydı) erkenden tedavisine başlarsın

canım belirtilere takılmıyorum ben artık bence sen de takılma
ama yine de yazayım
öncelikle benim adetten önce belirtim olmaz adetimin ilk günü şiddetli kasık ağrım olur
şimdi kasıkta sızlama var ve ara sıra giren sancılar (ama yaklaşık 2 aydır benzer belirtiler hep var)
2 gün önce falan adetimin ilk günü gibi sızladı resmen
göğüslerim adet öncesinde de şişer ve acır şimdi de öyle
bir de bugün başlayan kusma isteği :1:
kusma isteği nasıl oluyor deme ben de çok bilmiyorum ama her an ağzıma bişey geldi gelecek gibi (ama psikolojik olduğuna eminim :1:)

cnm benim normalde adet öncesi gögüsleirm şişer ve agrırdı eşimi yanıma yaklaştırmazdım işin garibi bu ay hiç agrımıyor sürekli kontrol ediyorum niye agrımıyor diye:)
onun haricinde belirtileirmiz aynı cnmm.. 1 hafta önce kusmuştummm:)ve 3 gün boyuncada midem bulandı ..bu iki gündür mide bulantım yok sadece agzımda tükürük birikiyo o biraz midemi bulandırıyor..kustuktan 2 gün sonra girp oldum sanırım midemi üşüttüm diye kustum:(oysaki nsl sevinmiştim kustum diye. bu son 1 hafta içinde 3 test yaptım hepside negatif... sadece testi yaptıktan 2-3 saat sonra silik çizgi çıktım ama çok çok silik dikatli bakınca görüyorsun..
şuanda sanki gece adet olcak gibiyim... her tuvalete gittigimde inanırmısın dua ediyorum adet olmayayım diye:(
bende 13 aylık evliyim keşke hiiiiiç korunmasaydım..4 aydır korunmuyorum..

sen yine erken başlamısın cnm ben 1 sene doldu öle başladım.. keşkeee erken başlasaydık hatta hiç korunmasaydıkk.. arkadaşım 3 aylık evli ve şuanda hamile 1 aylık:(

cnm benim arkadaşım 3 aylık evli ve bu ay hamile kalmışş.. bence şansın çok yüksekk çok sürmez hamile kalırsın keşke bende evlenir evlenmez illada 1 sene çocuk istemiyorum demeseydim:)

ay inşallah...beklemek kendi açımdan çokta anlamlı gelmedi bana ne bilim...o süre zarfında dedimki bütün stresi atarım üzerimden bir de nerden bileyim dedim allah belkide zaten 1 yıl 2 yıl 3 yıl vermezse diye düşündüm...o en uygun zamanı bilir ve allahım en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder...

bazen diyorum ama hamile kalıolar ordan burdan ve bi de o bebekleri öldürüyolar kendileri...allahım diyorum onlara verme asıl isteyene verrrrr!!! ama allahın işine karışılmaz ne yapalım...EN KISA ZAMANDA UMARIM HEPİMİZ GÜZEL HABERLERİ VERİR VE ARTIK HAMİLE MİİYİM SORUSU YERİNE BEBEĞİME NE YEDİREYİM NE GİYDİREYİM DİYE BİRBİRİMİZDEN FİKİRLER ALIRIZZ ALLAH O GÜNLERİ DE BİZE GÖSTERSİN İNŞALLAAHHH

benim bat 4 kasım canım...ovulasyon dönemim gelmedi daha çokkkk var minikgelinim:31::31:

hadi ya niyeyse ben senii bu sıralar regl olcan diye hatırlıyorum:)
amannn olsunda cnmmmm 4 kasıma çok yok gecer zaman :)sadece son 1 hafta geçmiyo reglye:)
umarım bu ay tuturursunuz cnmm..bende adet olupta bi sonraki çalışmalara başlamayı bekliyorum:)

cnm benim normalde adet öncesi gögüsleirm şişer ve agrırdı eşimi yanıma yaklaştırmazdım işin garibi bu ay hiç agrımıyor sürekli kontrol ediyorum niye agrımıyor diye:)
onun haricinde belirtileirmiz aynı cnmm.. 1 hafta önce kusmuştummm:)ve 3 gün boyuncada midem bulandı ..bu iki gündür mide bulantım yok sadece agzımda tükürük birikiyo o biraz midemi bulandırıyor..kustuktan 2 gün sonra girp oldum sanırım midemi üşüttüm diye kustum:(oysaki nsl sevinmiştim kustum diye. bu son 1 hafta içinde 3 test yaptım hepside negatif... sadece testi yaptıktan 2-3 saat sonra silik çizgi çıktım ama çok çok silik dikatli bakınca görüyorsun..
şuanda sanki gece adet olcak gibiyim... her tuvalete gittigimde inanırmısın dua ediyorum adet olmayayım diye:(

sen yine erken başlamısın cnm ben 1 sene doldu öle başladım.. keşkeee erken başlasaydık hatta hiç korunmasaydıkk.. arkadaşım 3 aylık evli ve şuanda hamile 1 aylık:(

evet keşkee ama insan başa gelmeince bilmiyoo işte..hemen hamile kalıcam die nasılda korkmuştum:60::60::60::60: ahh ahh..

AMİNN canım..

sanki hamileymişsin gibi gelio bana ferda bu ay...birde kusma hissi demişsin önceki mesajında...güzel haberin gelir yarın inşallah..

ben yarın akşam geç geliyorum işten..ama gelir gelmez bakacağım foruma..

test yapacakmısın yarın...yada ne zaman yapacaksın:26::26:
yok be canım nerdeee
o kusma hissi kesinlikle psikolojiktir
bu pskoloji nelere kadir aylardır iyice çözdüm :60:
takılmıyorum canım boşver
yarın sabah yine ateşimi ölçerim
eğer düşmediyse (ki hiç ümidim yok) sabah yaparım heralde
ama daha büyük ihtimalle sabaha regli olmuş şekilde uyanırım

oo ona bakarsanız ben nerdeyse 2 seneden sonra başladım :55:
canım bence artık test yapmayı bırak ve ayın 14ünü bekle
olur da olmazsan (inşallah) o zaman yaparsın testi
o testlerin negatifliği insanı bitiriyor gerçekten
ayrıca sen yine de belirtilere takılma çünkü inan o kadar farklı ki
hem daha önceki aylar daha fazla belirtim vardı hep havamı aldım
bu ay benim için en büyük belirti sakinliğim :60::60:
inanılmaz sakin şekilde bekliyorum

CANIM ASLINDA VERMEDİ DEĞİL FİTİL VERDİ...birde tek kullanımlık hap...ama adetten sonra uygulayacaktımki eşim surat astı...yani ne bilim bi de yeni evliyiz yaa hafta uzun süre geldi ona hem adeti bekle hem onu muuu diyinceeeeee ben de ne bilim kocamdır dedim bağrıma bastımm :D bir de fitil spermleri öldürüyormuş yaa daha sonra da kullanamadım...öle işte...bu ay olursa olur diyorum şimdilik eğitimdeyim pazartesi işe başlıyorum ve yoğun iş temposu da gebeliğe ayrı bir engel olacak anlayacağın...ARTIK ŞARKI SÖYLERİM TANRIDAN DİLEDİĞİM 1 TANECİK EVLAT AMAN AMAN DİYE:D:66::66::66:

bu arada sumaklı soğan dedin ya annem yapmış sumaklı soğan abime oda yememiş koşa koşa mutfağa gidip bi tabak sumaklı soğan yedim yaaa...zaten akşam yemeğini de fazla kaçırmıştım ohh şiştimmm vallaaaa:D

ay inşallah...beklemek kendi açımdan çokta anlamlı gelmedi bana ne bilim...o süre zarfında dedimki bütün stresi atarım üzerimden bir de nerden bileyim dedim allah belkide zaten 1 yıl 2 yıl 3 yıl vermezse diye düşündüm...o en uygun zamanı bilir ve allahım en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder...

bazen diyorum ama hamile kalıolar ordan burdan ve bi de o bebekleri öldürüyolar kendileri...allahım diyorum onlara verme asıl isteyene verrrrr!!! ama allahın işine karışılmaz ne yapalım...EN KISA ZAMANDA UMARIM HEPİMİZ GÜZEL HABERLERİ VERİR VE ARTIK HAMİLE MİİYİM SORUSU YERİNE BEBEĞİME NE YEDİREYİM NE GİYDİREYİM DİYE BİRBİRİMİZDEN FİKİRLER ALIRIZZ ALLAH O GÜNLERİ DE BİZE GÖSTERSİN İNŞALLAAHHH

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
yalnız herşeyde bi hayır var cnmmm ben eminimki evlendigimde hamile kalsamm işe giremezdim :)evlendim 1 sene sonunda işe girdim ve hemen bebek çalışmalarına başldım:)işimi garantiye aldımmm:)ondan herşeyde var bi hayır..çok ayarma ile olmuyor.. benim bi tanıdık evlilik öncesi 1 gece birlikte olmuşlar sevgilisle ve ogun hamile kalmışş..neyse evlendiler tabii.. sonrasında 3 sene ikinci bebek için neler neler yaptırdılar çatlama ignesi aşılama falan pes ettiler en son.. ve aradan çok zaman geçmedi hamile kaldı.. kısacası istemedigi zaman hop oluyor istediginde senelerce bekliyor.. yaniii nasip kısmetten ötesi yok...
mantıklı düşündügümüzde üzülmememiz lasım ama elimizde deil işte heleki bebekli arkadşalarınız varsa etrafınızda ozaman daha kötü oluyor:(

bluegirl1 kader kısmet canım bu işler
inşallah olur tabi ki
ama olur da adet olursan 3. gün git tekrar baktır tahlillerini de yaptır (aç karnına git)
o zaman devam ediyor olursa mantar bence eşini dinleme kullan canım hapı ve fitili

soğan sumaka devam
umarım faydasını görürsün

kızlar işte çok düşününce bebek bebek diye kafayı yiyip strese girince progesteron salgımız azalıyormuş (yani yumurta kalitesini gösteren hormon)
dolayısıyla kalitesiz yumurta bebek yok
tecavüzlerde neden bebek daha çok oluyor
ya da ilk gece
düşünmüyorsun çünkü
işin formülü düşünmemek
uygulayabilene aşk olsun

hadi ya niyeyse ben senii bu sıralar regl olcan diye hatırlıyorum:)
amannn olsunda cnmmmm 4 kasıma çok yok gecer zaman :)sadece son 1 hafta geçmiyo reglye:)
umarım bu ay tuturursunuz cnmm..bende adet olupta bi sonraki çalışmalara başlamayı bekliyorum:)

son 1 hafta ayy çok heyecanlı ;) inşallah gelmez kırmızılar..:34::34:

yok be canım nerdeee
o kusma hissi kesinlikle psikolojiktir
bu pskoloji nelere kadir aylardır iyice çözdüm :60:
takılmıyorum canım boşver
yarın sabah yine ateşimi ölçerim
eğer düşmediyse (ki hiç ümidim yok) sabah yaparım heralde
ama daha büyük ihtimalle sabaha regli olmuş şekilde uyanırım

oo ona bakarsanız ben nerdeyse 2 seneden sonra başladım :55:
canım bence artık test yapmayı bırak ve ayın 14ünü bekle
olur da olmazsan (inşallah) o zaman yaparsın testi
o testlerin negatifliği insanı bitiriyor gerçekten
ayrıca sen yine de belirtilere takılma çünkü inan o kadar farklı ki
hem daha önceki aylar daha fazla belirtim vardı hep havamı aldım
bu ay benim için en büyük belirti sakinliğim :60::60:
inanılmaz sakin şekilde bekliyorum

sabredebilirsem cuma yapcam cnmmm 1 gün geciksin öle:) önümüzdeki ayda adetim gecene kdr yapmayı düşünmüyuorum. ve dedigin gibi takılmamak lasımm alsında bu foruma gelene kdr unutuyorum herşeyide buraya girince iyicene kendimi dinliyorum:)milletin belirtileirni okudukca acaba bende varmı diyroum deli gibi:)

aysunayy canım bir sonraki batlarımız aynıymış
benimki de 5i gibi sanırım

canım benim adet döngüm 29-33 diye gidiyo geçen ay 35 günde olarak beni şaşırttı...bu ay da 1-4 kasım arası değişecek tam tarih veremiyorum ama 29-33 arası 1-4 kasım oluyo......

inşallah kırmızıların gelmezzzzzzz..ama olurda gelirse beraber takipteyiz desene :34::34:

Back
X