- Konu Sahibi hicbirseymi
- #1.821
canım doktorlar ne derse desin mantar hamile kalmayı zorlaştırır benceya ben 3 aylık evliyim ve 3 aydır da korunmuyorum.evlendiğimde de yumurtlama günlerimdeydim hatta ama olmadı işte...bakıyorum herkes biz hemen korunmayı bıraktık hamile kaldık diyorlar ne kadar şanslılar...
ben dr göründüm tabi geçen ay..karın ultrasonuyla baktı bişe yok dedi...folic asit verdi yolladı.mantar varmış ama bu dedi hamilelikle alakası yok dedi..engel değil dedi..bu kadar...bu perşembe tekrar gitsem mi...hem yumurtalarıma baksa..tam çatlama günleri oluyor yaa...sağlıklı falan diye..uygun olur mu??
sen ne kadardr deniyorsun inşallahhh yapacağın test pozitif olur...allahım hayırlısını versin
yerinde olsam kontrole gider ilacını yazdırır ve kullanırdım
ayrıca bence ultrasonla değil alttan muayene ol ki net görsün
bir de madem kontrole gidiceksin reglinin 3. günü git ki hormon tahlillerin de yapılsın
bi sıkıntı varsa (ki inşallah olmaz, benim sıkıntım hormonlardaydı) erkenden tedavisine başlarsın
bizim 7 ay bitiyor bu ay, bugün yarın regli günüm işte
kızlar aynı dönemler olcaz bende 13 üne kesin adet günüm 2 gün önce 2 gün sonra oluyorum yada gününde.. belirtileriniz varmı... ben adetime 4 gün kala 3 gün kala bide 1 hafta kala test yaptım pskolojim bozuk:) evde 1 test var şuanda cuma günü yapcamm sıkabilirsem kendimi..benim bugun adet belirtilerim başladı kasıklarım sızlıyor batma çok nadir oluyor ama sürekli sızlama şeklinde hani hasta olmanıza 2-3 saat kala sızlar ya öle.. belim ve bacaklaırm agrıyor..okdrrsizin belirtiler neler.. umaırm hamileyizdir kıslar...hoş idrar testine bakınca deilim
cnm senle aynı zamanda evlenmişiz bizde 1 sene 3 aydır evliyiz. ve 3 aydır deniyoruz... bu 3.ayımız ama düzenli hiç ilişkiye giremedik.. bbu ovulasyon zamanında 3 gün birlikte olduk okdr.. bu ayda hamile deilim büyük ihtimal.. onun için önümüzdeki adetin 10 ve 20 . gün arasında 1 gün arayla düzenli ilişkiye gircez.. gece ilişkiden sonra tuvalete gitmiycem öyle yapcam sabah duş alırım.. normalde yatakta yarım saaat yatıp sonra duş alırdım tuvalete giderdim. önümüzdeki ay böle yapmam daha..sende böle dene istersen:)
canım belirtilere takılmıyorum ben artık bence sen de takılma
ama yine de yazayım
öncelikle benim adetten önce belirtim olmaz adetimin ilk günü şiddetli kasık ağrım olur
şimdi kasıkta sızlama var ve ara sıra giren sancılar (ama yaklaşık 2 aydır benzer belirtiler hep var)
2 gün önce falan adetimin ilk günü gibi sızladı resmen
göğüslerim adet öncesinde de şişer ve acır şimdi de öyle
bir de bugün başlayan kusma isteği

kusma isteği nasıl oluyor deme ben de çok bilmiyorum ama her an ağzıma bişey geldi gelecek gibi (ama psikolojik olduğuna eminim