- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
Merhaba kızlar, ben hala regl olmamakla birlikte test te yapmadım ve yapmamaya karar verdim. C.tesi günü dr gidicem orda test yaparız artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, ben hala regl olmamakla birlikte test te yapmadım ve yapmamaya karar verdim. C.tesi günü dr gidicem orda test yaparız artık![]()
canım benim allahın izniyle hamilesindir inşallah isimleri çok beğendim bu arada :) bizde erkek olursa yiğit düşünüyoruz kız olursa da naz inci ya da elif bunlardan birisi :) bakalım neler olacak sen benden daha öndesin merakını daha çabuk gidereceksin :) bendede aşırı şişkinlik ve ara ara giren şiddetli gerilmelerle bilrlikte sancılar var kasıklarınmda göğüslerimdeki hassasiyet var ama aşırı değil eğer benim hastalığım seninki gibi gecikseydi çoktann doktora yada eczaneye koşturmuştum :82: kızlar hamişlerimiz artıyoor hadi hayırlısı... gece hepinize dua ettim kızlar ,inş. hamiş olacazzz
hastalanmana 5 gün mü var.
Ben 26sında olmam gerekiyordu.26sında olmazsan 2 gün gecikmeli olurum dıyerek 28ini bekledim.ama bugunde yok.
Psikolojikmidir nedir bilmiyorum.gögüs uclarım herzamnkinden daha bi kahverengi gibi geldi.
Akıntım aynı şeklilde ara ara oluıyor.
Zaman zaman mide bulantısı yaşıyorum ama hemen geçiyor.böle birden midem kabarıyor bir iki saniye sonra geçiyor.
Ayy ben psikolojik olarak hamile moduna girdim inşallah hüsranla sonuçlanmaz.
canım inşallah hamilesindir,bende aynı şekilde bikaç saniyelik bulantılar yaşıyorum,öğürme gibi geliyor,özellikle dişlerimi ve dilimi fırçalarken çok oluyor öğürme önceden hiiiç olmazdı.ben test yaptığımda silik çıkmıştı iki gün önce,baya belirgin bi silikti ama.bat.ım 30 eylül onun geçmesini bekliyorum şimdi emin olmak için tekrar test yapıcam.
ay canım benimmm hadi bakalım tessten güzel haberler alacaksın inşallahhh cumartesi 4 gün falanmı geçmiş olacak ooo iyi sabırlıymışsın canım çok güzel inş. barın sonu selamet olur hayırlı hamiş haberlerini bekliyoruz
![]()
teşekkür ederim canım.regl olmadan 2-3 gün önce ve 2 gün sonra sabredemiyor insan ama gecikme devam edince ve hamilelik belirtileri çok önceden yaşamaya başlayıp hala da devam ediyorsa kesin hamileyim moduna girip gevşiyorsun bundan olsa gerek sakinliğim. Bakalım c.tesi dananın kuyruğu kopacak![]()
canım inşallah hamilesindir,bende aynı şekilde bikaç saniyelik bulantılar yaşıyorum,öğürme gibi geliyor,özellikle dişlerimi ve dilimi fırçalarken çok oluyor öğürme önceden hiiiç olmazdı.ben test yaptığımda silik çıkmıştı iki gün önce,baya belirgin bi silikti ama.bat.ım 30 eylül onun geçmesini bekliyorum şimdi emin olmak için tekrar test yapıcam.[/QUOTE
arkadsaşım senin nekadar geçmişti test yaptıgında.
silik cizgi cıktıysa vardır benim ablmadada öyle olmustu silik cıkmıstı.bi kac tane daha test yapmıstı 2 cizgi hiç cıkmamıstı ama sonra biş baktı ki bebişi var.
1 günü daha dayanarak bitirdim kızlar.test yapmadım.
Bugun ayın 28i bugunde adet belirtimle ilğili bişey yok en azından şuanlık.
Ama hiç olmadıgım kapar içim kıpır kıpır.
Dun eşim şaşırttı beni.geldi sordu durum nedir, diye dedim hiç bir gelişme yok.geldi karnımı sevdi.oğlumuz olcakmış ona isim aradı.rüzgar,toprak,çınar kızımız olursada su veya yağmur dedi:)
beni çok şaşırttı allahım sen bunu hayallerimizi boşa çıkarma.sen her isteyene zamanında sağıklı hayırlı evlatlar nasip et.dualarım hepinizlke arkadaşlar sizlerde benim için dua edin.
canım yazdığını okudum gözlerim dolduben 1 haziranda kaybettim bebeğimi 3,5 aylıkken düşük yaptım oğlum olacaktı adını rüzgar çınar yada toprak koyacaktık tesadüfe bak sen inşallah bu ay bebeğine kavuşursunda dileklerin gerçekleşir ben korunma sürecindeydim bitti şükür bugün adet oldum yeni ay yeni umut bu arada kızımız olsaydı adını su yada yağmur koycaktık:)
amin canım inşallah tüm bebek özlemi çekenlerin yüzü gülsün inşallah bende buralarda takılıorum o zamandan beri işte:)acısı bitmedi ama en azından hergün ağlamıorum yeni ayımda yeni bi bebek diliorum daha birinci günüm bugün şimdiden heycanlanmaya başladım:)canım inan bende çok duygulamndımçok geçmiş olsun
allahım seni en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucagına bebek vermeyı naip etsin.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
rabbim merhametini hiç birimizin üzerinden esirgemesin.
amin canım inşallah tüm bebek özlemi çekenlerin yüzü gülsün inşallah bende buralarda takılıorum o zamandan beri işte:)acısı bitmedi ama en azından hergün ağlamıorum yeni ayımda yeni bi bebek diliorum daha birinci günüm bugün şimdiden heycanlanmaya başladım:)
canım inşallah hamilesindir,bende aynı şekilde bikaç saniyelik bulantılar yaşıyorum,öğürme gibi geliyor,özellikle dişlerimi ve dilimi fırçalarken çok oluyor öğürme önceden hiiiç olmazdı.ben test yaptığımda silik çıkmıştı iki gün önce,baya belirgin bi silikti ama.bat.ım 30 eylül onun geçmesini bekliyorum şimdi emin olmak için tekrar test yapıcam.[/QUOTE
arkadsaşım senin nekadar geçmişti test yaptıgında.
silik cizgi cıktıysa vardır benim ablmadada öyle olmustu silik cıkmıstı.bi kac tane daha test yapmıstı 2 cizgi hiç cıkmamıstı ama sonra biş baktı ki bebişi var.
canım ben 32-33 günde bir regl. oluyorum.28 ağustos sat.ım bu ayda 30 gibi oluyor işte.
ama ben erken yumurtladığımı farkettim akıntımdan dolayı ayın 13 yada 14 ü gibi yumurtladım büyük ihtimalle.
ayın 20 sinde bi test yaptım hayal meyal silik çıktı,26 sında farklı marka bi test daha yaptım yine silik bi çizgi çıktı az daha belirgindi ama.şimdi adetimin gelip geçmesini bekliyorum emin olmak için.malum kimyasal gebelik falanda olabilir diye kendimi tam hamile gibi görmüyorum şu anda,pazartesi gününe kadar olmazsam bi test daha yapıcam daha belrgin çıkması lazım o zaman rahatlicam.işte büüle
bu arada benim bi kızım var 3 yaşında adı duru,hamileysem ve yine kız olursa ırmak koymak istiyorum.duru ve ırmak :)
inşallah herkes muradına erer,ve gönlünce bu sevinci yaşabilir,allahım isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,akıllı evlatlar nasip etsin.
canım ben 32-33 günde bir regl. oluyorum.28 ağustos sat.ım bu ayda 30 gibi oluyor işte.
ama ben erken yumurtladığımı farkettim akıntımdan dolayı ayın 13 yada 14 ü gibi yumurtladım büyük ihtimalle.
ayın 20 sinde bi test yaptım hayal meyal silik çıktı,26 sında farklı marka bi test daha yaptım yine silik bi çizgi çıktı az daha belirgindi ama.şimdi adetimin gelip geçmesini bekliyorum emin olmak için.malum kimyasal gebelik falanda olabilir diye kendimi tam hamile gibi görmüyorum şu anda,pazartesi gününe kadar olmazsam bi test daha yapıcam daha belrgin çıkması lazım o zaman rahatlicam.işte büüle
bu arada benim bi kızım var 3 yaşında adı duru,hamileysem ve yine kız olursa ırmak koymak istiyorum.duru ve ırmak :)
inşallah herkes muradına erer,ve gönlünce bu sevinci yaşabilir,allahım isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,akıllı evlatlar nasip etsin.
YUMURTLADIGINI FARKEDEN İNSANLARA HAYRANIM YA BEN HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM ABLAMDA AYNISINI DIYOR ANLARSIN DİYE YOK ANAM ANLAMIYORUM.CANIM BEN AGUSTOSUN 26SINDA HASTALANDIM.3 EYLÜLDE BİTTİM.YUMURTLAMAM TAKRİBEN 9 EYLÜLLE 13 EYLÜL ARASINA DENK GELIYORDUR. BU DÖNEMLERDE ÇALIŞMALARIMIZ OLDU AMA BÖLE PLANLI DEĞİLDİ HİÇBİŞEY.GEÇTÜĞÜMİ,Z HAFTALARDA BIR IKI GÜN LEKELENMEM OLDU.SONRA GEÇTİ ONDAN SONRA BÖLE SARIMTIRAK BİR LEKELENMEM OLDU.DUN BUGU DE BÖLE YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTIM OLDU KASIKLARIMDA Bİ BASINÇ İŞTE NEBİLEYİM YA BANA GÖRE HAMİLELİK BELİRTİLERİN HEPSİNİ TAŞIYORUM:)
HAYIRLISI YA DAYANAMAYIP BU AKŞAM TEST YAPARSAM SABAH HABER EDERİM AMA BU AKŞAMDA MİSAFİRLİĞE GİDİYORUM.BAKALIM