- Konu Sahibi hicbirseymi
benimde 3-4 gündür midem çok bulanıyo kuscak gibi oluyorum geciyo ben piskolojiktir diye düşünüyorum çünkü daha regl olmama 8 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruma olumlu yanıt verenlerin Allah gönüllerine göre versin. Kucakları bebişle dolsun. Aminnnnnnnnnnnnn (umaygula, figen hatırladıklarım:))
kızlar hamileliğin başlarında yani 4 haftalıkken falan baş dönmesi olur mu
yaw normalde 36.0 - 36.2,3 falan olan ateş ki bazen 35.9 da olurdu..
şimdi ölçtüm ve gene 37.7 (koltuk altı)
yanıyorummmm
düşmese bari..
inşallah bu ay tutmuştur
5. denemeydi..
ama olmazsa da olmaz diyebiliyorum bu ay napalım çünkü son yumurtalarımız değil çok şükür..
geç olsun güç olmasın..![]()
hey allam 37.7 yazmışım..
değil,36.7 olucaktı..
yüksek olduğunu düşünüyorum..
bakalım,hayırlısı..![]()
çok heyecanlanmışsın. aynı benim gibi. İnşallah sanada banada ve bütün isteyenlere Allah bebişler versin. şu mübarek cuma gecesi hürmetine kimsenin kucağını bebişsiz bırakmasın. bende beklemekteyim. ara kanamam oldu ama 1-2 gün daha bekliycem hatta meraktan çatlasamda adetimin geçmesini bekliycem. :90: yaa şu kırmızılar bize küssede 9 ay gelmese sonra bebişle gelse.......
arkadaslar ne olur bna yardım edin adetimi 4 gün geçti sabahları feci bi bel agrım var ve sağ kasığımda bi batma idrar ve kan tahlilim negatif cıktı adetimi 1 gün geçince yaptırmıştım 4 gün oldu ne adet nede hamilelik için başka belirti var ne yapmam lazım ne olur yardım edin kan testi negatif ckıp sonra pozitifi görenler varmı testlere verdiğim parayla evlat edinirdim daha makbul olurdu vallahi ya![]()
İSTANBULDAMI OTURUYORSUN SAKARYADAMI?
SAKARYA AMA PROFİLİME ÖLE YAZDIM:)
merhaba kızlar topiği yeni gördüm benim de bu ay sat 8 eylül bat da 8 bilemedin 9 ekim10 gün var yani 21-23-26 eylülde [yumurtlama günlerim arasında] çalışmalar yaptık
bu gün de alt karnımda bi ağrı oldu batma gibi ve cok afedersiniz gazlanmam var beklemeye dayanamıyorum sanırım cumartesi günü test yaptırıcam umarım cıkar (biliyorum erken ama dayanamıyorummm)
![]()