ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

benimde 3-4 gündür midem çok bulanıyo kuscak gibi oluyorum geciyo ben piskolojiktir diye düşünüyorum çünkü daha regl olmama 8 gün var

yaw normalde 36.0 - 36.2,3 falan olan ateş ki bazen 35.9 da olurdu..
şimdi ölçtüm ve gene 37.7 (koltuk altı)
yanıyorummmm :52:
düşmese bari..

inşallah bu ay tutmuştur :emir_bebek::nazar:
5. denemeydi..

ama olmazsa da olmaz diyebiliyorum bu ay napalım çünkü son yumurtalarımız değil çok şükür..
geç olsun güç olmasın..:49:

Son düzenleme:
Soruma olumlu yanıt verenlerin Allah gönüllerine göre versin. Kucakları bebişle dolsun. Aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Soruma olumlu yanıt verenlerin Allah gönüllerine göre versin. Kucakları bebişle dolsun. Aminnnnnnnnnnnnn (umaygula, figen hatırladıklarım:))

hiiihhhh bende varım bi kereeee :19:

:86:

Son düzenleme:
kızlar hamileliğin başlarında yani 4 haftalıkken falan baş dönmesi olur mu

genel olarak denir ki; bu durumlar 6. haftayla beraber başlar..

ama bünyeye göre değişebilir bana kalırsa..

Son düzenleme:
yaw normalde 36.0 - 36.2,3 falan olan ateş ki bazen 35.9 da olurdu..
şimdi ölçtüm ve gene 37.7 (koltuk altı)
yanıyorummmm :52:
düşmese bari..

inşallah bu ay tutmuştur :emir_bebek::nazar:
5. denemeydi..

ama olmazsa da olmaz diyebiliyorum bu ay napalım çünkü son yumurtalarımız değil çok şükür..
geç olsun güç olmasın..:49:

hey allam 37.7 yazmışım..
değil,36.7 olucaktı..
yüksek olduğunu düşünüyorum..
bakalım,hayırlısı..:61:

göçmenkuşlar ve meg cvplarınız için çok teşekkür ederimmmm kıslar Allah bebek isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah dualarımızı eksik etmeyelim zor değilmiş bu ölçüm her sabah ölçerim yazarım nolcak bakalım ne zaman tavan yapıo sevgili vücudum=))):66::3:

Kızlar isimleri sildim zaten. Allah isteyen herkese versin bebiş içinde de bana. Tabi ben bu akşam bencil kocamı benzetmeyi düşünüyorum iyice. Şöylee iyi bir giydiricem. Bu ne rahatlık yaaaaaaa. Adam için hep öncelik arkadaşlarının. Haaaaaaa buldum arkadaşlarını ortadan kaldırayım ben. Ya da iyilerinden birer cadalozla evlendireyim. görsünler emrivaki yapıp maç izlemeyi. Tanıdık caadaloz bekar varsa bildirin bana olur mu? Öptüm şekerler

hey allam 37.7 yazmışım..
değil,36.7 olucaktı..
yüksek olduğunu düşünüyorum..
bakalım,hayırlısı..:61:

çok heyecanlanmışsın. aynı benim gibi. İnşallah sanada banada ve bütün isteyenlere Allah bebişler versin. şu mübarek cuma gecesi hürmetine kimsenin kucağını bebişsiz bırakmasın. bende beklemekteyim. ara kanamam oldu ama 1-2 gün daha bekliycem hatta meraktan çatlasamda adetimin geçmesini bekliycem. :90: yaa şu kırmızılar bize küssede 9 ay gelmese sonra bebişle gelse.......

çok heyecanlanmışsın. aynı benim gibi. İnşallah sanada banada ve bütün isteyenlere Allah bebişler versin. şu mübarek cuma gecesi hürmetine kimsenin kucağını bebişsiz bırakmasın. bende beklemekteyim. ara kanamam oldu ama 1-2 gün daha bekliycem hatta meraktan çatlasamda adetimin geçmesini bekliycem. :90: yaa şu kırmızılar bize küssede 9 ay gelmese sonra bebişle gelse.......

ammiiinnnnnn inşallah canımmm 1 gün daha bitti bugün hayatta olmayan bi bel ağrım oldu bu psikolojik bi durum deil böle kasıklarıma ve belime batmalar oldu hadi hayırlısıııı:3::nazar:

arkadaslar ne olur bna yardım edin adetimi 4 gün geçti sabahları feci bi bel agrım var ve sağ kasığımda bi batma idrar ve kan tahlilim negatif cıktı adetimi 1 gün geçince yaptırmıştım 4 gün oldu ne adet nede hamilelik için başka belirti var ne yapmam lazım ne olur yardım edin kan testi negatif ckıp sonra pozitifi görenler varmı testlere verdiğim parayla evlat edinirdim daha makbul olurdu vallahi ya :(

arkadaslar ne olur bna yardım edin adetimi 4 gün geçti sabahları feci bi bel agrım var ve sağ kasığımda bi batma idrar ve kan tahlilim negatif cıktı adetimi 1 gün geçince yaptırmıştım 4 gün oldu ne adet nede hamilelik için başka belirti var ne yapmam lazım ne olur yardım edin kan testi negatif ckıp sonra pozitifi görenler varmı testlere verdiğim parayla evlat edinirdim daha makbul olurdu vallahi ya :(

idrar testi yanlış çıkabiliyormuş bir gün geçince ama kan testini bilemicem.belirtilerinde sanki hamilelik belirtisi gibi ama genede mecburen bi kaç gün daha bekle bence testi tekrarlarsın (bu arada adet olmazsan tabi) hayırlı haberlerini beklioruz inşallah...

hepineze hayırlı akşamlar bu sayfaya ilk defa yazıyorum bende ovulasyon kullancam bu ay 5 6 gün var kullanmama sizce güvenirliği ne kadar

rabbim tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun cavabın için çok sağol canım beklemek nasıl bişey bni en iyi siz anlarsınız inşallah hayırlı haberlerle gelirim bn gelemezsemde siz gelin inşallahhhhhhh.....

sat eylül 15 tam ortasındayım aslında ama tedirginim eczaneden idrar testi al diye sanki birileri oturduğum yerde dürtüklüyo,sonra kendi kendime engel oluyorum...ben aslında fazla birşey bilmiyorum belirtiler hakkında ama söyle bi durum var sanki bardak bardak soda içmişim gibi bi geğirme hissi püff püff yapıyorum midem rahatlamıyo,kasıklarım ara ara ağrıyo oyle adet sancısı gıbı dıyemem fakat arada sızlıyo goguslerım aynı gıbı:S pek fazla tuvalete gıtmem maalesef fazla su ıcmek gıbı bı ozellıgım yoktur:( ama kendımı her yokladıgımda tuvalet ıhtıyacım var.hatta su an yazarken gozumun bırı ekranda bırı tuvaleette işte böyle bilmiyorum su son adetımde karnım sıstı bı daha da ınmedı kılom da aynı ama gobegımde sankı bı bombe var yaa ben yoksa psikolojı mı yapıyorum??lütfen yardımcı olun kuzucuklar ya:(

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:3:,bende ovu.yeni bitenlerdenim.evlendiğim günden beridir bebiş istiyorum ama henüz bişey yok..9 ay oldu.Hayırlısı diyelim.Rabbim isteyen herkese bekletmeden versin.:emir_bebek:

merhaba kızlar topiği yeni gördüm benim de bu ay sat 8 eylül bat da 8 bilemedin 9 ekim :61: 10 gün var yani 21-23-26 eylülde [yumurtlama günlerim arasında] çalışmalar yaptık :17::17::17: bu gün de alt karnımda bi ağrı oldu batma gibi ve cok afedersiniz gazlanmam var beklemeye dayanamıyorum sanırım cumartesi günü test yaptırıcam umarım cıkar (biliyorum erken ama dayanamıyorummm) :64::64::64:

bende 9-10'u gibi bekliyorum hayırlısı ikimiz için de belirtilerin var :emir_bebek::emir_bebek:mı hiç????

yardımcı olabilecek kimse yok mu bana?hamiş kalmayı istiyorum hepiniz gibi birazcık destek:(yukarda yazdıklarım belirtilerine yakın gıbı olabılır mı??:(:18:

Back
X